16 Mar 2013

TOO FACED FAR BAZI

Too Faced far bazı ile aldığım setler sayesinde tanıştım. Aldığım Love Sweet Love ve Sweet İndulgences setlerin içinden birer far bazı çıktı.Bu bazı ilk denediğim andan itibaren elimden düşürmedim.Henüz yeni aldığım Art Deco far bazımdan memnun olmama rağmen Too Faced onu tahtından indirdi.



 Çok az miktar ürün çok iş görüyor.Göz makyajını göz kapağına sabitlemede çok başarılı.Eve döndüğümde makyajımda herhangi bir bozulma, çizgilenme oluşmamış oluyor.

 Baz sadece farı sabitlemekle kalmıyor,renkleri de daha canlı hala getiriyor. 

Bence verilen parayı kuruşuna kadar hak eden bir ürün...
Too Faced sadece Sephora mağazalarında satılıyor.Hala bu güzelliğe ulaşma şansımız varken mutlaka göz atmanızı öneririm.

3 yorum:

  1. Bende çok memnunum bu üründen :)
    Bana da beklerim http://modalianlar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. bende öok memnun kalmış ve tanıtmıştım bloğumda yanlız üzücü bir haber, artık sephoralarda toofaced satılmayacakmış stoklar bitene kadar duracak fakat dediğim gibiymiş durum bilgiyi satış danışmanından aldım, tam emin olamasamda 3 adet aldım depoladım ben de....

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. valla kötü haber oldu tatlım çünkü ben ankamall sephoradan alışveriş yapıyorum ve en sevdiğim stand too face :(( vaktim olsa mufe da olduğu için tunalıya gitmek en iyisi ama vakitte yok..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma