14 Mar 2013

CLINIQUE 3 ADIMLI SERİ DENEYİMİM

Bir süre önce Clinique 3 adımlı cilt bakım serisinin,deneme boyu setini aldığımı yazmıştım.Bir çok kişi sonuçları paylşmamı istemişti.
Her biri 30 ml'lik ürünlerin iki tanesini tamamen bitirdim.


Clinique'in bu serisi için ''ya çok seversiniz ya da nefret edersiniz''şeklinde bir yorum okumuştum zamanında.Şimdi bu yoruma aynen katılıyorum.



Likit temizleme sabunu; işini güzel yapıyor.Hafif ve beğendiğim kokusu,kararında köpürmesi ve en önemlisi tam bir temizlik sağlaması nedeniyle serinin en sevdiğim ürünü oldu.

Aynı güzel duyguları Tonik için hissedemedim maalesef.İlk kullanmaya başladığım andan itibaren yüzümü inanılmaz derecede yaktı.Elimi yüzüme salladığımda serinlik hissettim resmen.Kokusu acil servis kokusunu andırıyor.Bol alkollü bu ürünü 50 Tl ödeyerek alsam parama acırdım o derece.

Ddml losyon:İlk kullandığımda yüzümde minik onlarca sivilce çıktı ancak daha sonra tekrarlamadı.Başka ürünlerle birlikte ara ara kullandığım bu ürünün orjinal boyunu alacağımı sanmıyorum.

Benim 3 Adımlı seri deneyimim böyle bitti.Kullananlar var mı aranızda,siz neler yaşadınız?

6 yorum:

  1. bende aldım 3 numaralı olanını yeni başlıcam kullanmaya bakalım 3 numarası nasıl bir etkiye sahip tekrar yorumlarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekliyorum canım.Cildim hassas olmadığı halde 2 numaralı tonik böyle yaktı 3 ne olurdu bilemiyorum.

      Sil
  2. aynı ürünlerin tam boy olanlarını kullanan biri olarak yorumlarına tamamen katılıyorum, tek fark olarak temizleme amaçlı köpüğünü kullanmış ondan da çok memnun kalmıştım. ama o tonik yok mu o tonik, nasıl bir alkol kokusu nasıl bir yakma hissi.. hala duruyor yarısı evde.. önce ben beceremiyorum herhalde, ya da cildim çok hassas zamanla alışırım diyerek kullanmaya çalıştım ama, bitmiyor yahu :) şimdi ise sadece şöyle bir amaçla kullanıyorum, diyelim ki haftasonu kalktım yüzümü yıkadımi nemlendirdim ama evdeyim yani makyaja gerek yok - sonra akşamüstü diyelim ki dışarı çıkmak istiyorum, aslında cilt bakımımı sabah yapmışım ama yine de temiz ciltle makyaja başlamak gibisi yok.. işte o zaman bununla gün içerisinde birikenleri alıyorum yüzümden (yine yanıyor ama olsun :)) sonra tekrar nemlendirici ve makyaj bazı uyguluyorum, makyaj öncesi hazırlıkta güzel oluyor, böyle böyle on yılda biter herhalde :)

    YanıtlaSil
  3. dün 3 nolusunu aldım, hep güzel yorumlara denk gelmiştim, ama sizin yorumunuzu okuyunca korktum şimdi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ve kardeşim tonikten memnun kalmadık ne yazık ki.Sizde bir kullanın bakalım size nasıl gelecek?Herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bir şey yok.Memnun olanlar olmasaydı üretimde olmazdı yıllardır.

      Sil
  4. Tonigi almam eve getirip denenem ve kosa kosa geri götürmem 1 gün icinde olmuştu, gözler siril siril, bildigimiz saf alkole pembe boya katip siselemisler Adinida Clinique koymuşlar, yazık... Hastalarida var ama *-* ilginç tabi

    Bu markaya yaklaşmıyorum :P

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma