7 Mar 2013

MAYBELLINE VE NEUTROGENA GÖZ MAKYAJI TEMİZLEYİCİSİ


Hafta sonu Migros,Watsons,Gratis gibi bazı marketlerde Kadınlar gününe özel indirimler olacak.Bende kullandığım iki göz makyajı temizleyicisini belki birileri almak ister diye düşünerek yazmak istedim.
Daha önce bunlardan başka kullandığım temizleyici olmadı.Elimde henüz kullanmadığım Bi Facil, aklımda da merak ettiğim Yves Rocher göz makyajı temizleyicisi var.
Maybellıne ve Neutrogena göz makyajı temizleyicileri çift fazlı ve birbirine yakın fiyatta ürünler.Her ikisinide kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor ki fazlar karışsın.



Maybellıne 2'si 1 arada temizleyici Eski  stoklarımdan biri olan bu temizleyiciden 3 şişe bitirdim.Suya dayanıklı maskara dahil ne varsa gözünüzde kolayca temizliyor.Ürün hafif bir formüle sahip.Gözümde yağlı his bırakmadı.
Neutrogena göz makyajı temizleyici'yi memnun kalan bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım ancak ben onun gibi memnun kalamadım bu üründen.Göz makyajını kolayca temizliyor ama göz çevresinde yıkamayla geçmeyen yağlı bir his bırakıyor.Bu sebeple göz çevresinde yağ butoncuğu oluşturabileceği gibi ,tekrar başka bir ürünle silmek gerekiyor. Bu nedenle tekrar tercih edeceğim bir ürün değil.

Ürünlerin her ikisi de uygun fiyatlı ürünler.13-14 TL fiyata sahipler. İndirimli fiyatlarını siz düşünün artık :)

6 yorum:

  1. Neutrogena makyajı çok güzel temizliyor ama benimde gözlerimde yağ butonları oluşturmuştu.

    YanıtlaSil
  2. Ben de ikisinden de kullanmıştım ve maybelline'den daha memnun kalmıştım =)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler bende bu aralar göz makyaj temizleyici arayışına girdim, benim için yararlı bir bilgi oldu. Malum çoğu ürün ile uğraşmadan bi hamlede makyaj çıkmıyo :)

    YanıtlaSil
  4. tam da yarın indirimden bir makyaj temizleyici alırım derken bu yazıyı okumam çok iyi oldu :) tavsiyen için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. bloğunu severek takip etmeye başladım :))
    bana da beklerim
    http://glpnr.blogspot.com/

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma