21 Mar 2013

WATSONS ŞAMPUAN VE SAÇ MASKESİ

Watsons saç maskelerinin daha önce Biralı olanını kullanmış ancak saçımda fazla bekletmediğim için pek faydasını görememiştim. Aradan bir süre geçince başka çeşitlerini deneyip denememek arasında kaldım.Bir Watsons alışverişi esnasında yanında şampuan hediyesi de olunca bu sefer Kına özlü olanına şans vermek istedim.


Kına özlü saç bakım cilası,saç rengini koruyup saça parlaklık vermeyi hedefleyen bir maske.Bol miktarda aldığım ürünü saçıma uygulayıp 5 dk bekledim.Bu sürenin altında beklediğim zamanlarda hiç bir etkisini göremedim.Uygulama sonrasında saçlarımı yumuşattığını gördüm ki benim saçlarım kalın telli ve sert yapılıdır.Daha yumuşak yapılı saçlarda daha iyi sonuç verebileceğini düşünüyorum.Saç rengini koruma ve parlaklık verme konusunda kutu bittikten sonrada bir değişim yaşamadım.


Ürün 500 ml dev ambalajıyla bol kullanıma uygun.Fiyatı 8 TL civarı.Değişik saç ihtiyaçlarına göre pek çok alternatifi var.


Watsons Şampuanları ise daha önce pek çok kez görmüş ,ancak hiç ilgi göstermemiştim.Saç maskesi ile birlikte hediye edildiğini görünce (benim aldığım dönemde) denememe vesile oldu.Şampuan pompalı ambalajıyla çok pratik geldi ve beklediğimden daha iyi bir ürün olduğunu gördüm.Saçlarımın güzelce temizledi.Tek başına kullanıldığında saçları sertleştirebiliyor ama ben maske ile birlikte kullandığımdan herhangi bir sorun yaşamadım..4-5 TL fiyatla satılan şampuanı deneyimlemek keyifliydi ancak bundan sonra başka şampuanlar deneyeceğim için tekrar almayı planlamıyorum.

10 yorum:

  1. canım ben de pembe ambalajlı olanı aldım denedım hatta begendım de. Ama gel gor ki içeriğini okumak nedense evde geldi aklıma..
    sonra da uzaklastım ve hemen daha parabensız bısı aldım ::/

    YanıtlaSil
  2. bir süre mor kapaklı olanını sanıyorum yoğurtluydu bende kullandım bu cilanın hatta 3 kutu kadar bıtırdım ama saç dokulmemın suclularından bırı olarak bir daha almadım. Belki alakası yoktu ama saçımla ilgili kullandığım herşeyi yenilemek durumunda kalınca artık kullanmayacaklarım arasına girdi :/ bu cilada ama bir dönem favorimdi işine yaradığına sevindim. deneme yazılarını seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. bir süre biralı,ballı ve süt proteinlisini kullandım bu maskelerin anlık yumuşama sağlamak konusunda başarılı ama saça yapısal olarak fayda etmediğini düşünüyorum almadım tekrar o yüzden
    yine de çok güzel kokuyorlar güle güle kullan
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünün anlık fayda sağladığı konusunda hemfikirim bende.Saça bakım yapan bir maskeden ziyade saç kremi gibi kullanıyorum bende.

      Sil
  4. Sanırım indirime girmiş ama ben eğer fırsatın varsa Yves Rocher ürünlerine bak derim olabildiğince indirimde şuan.

    YanıtlaSil
  5. Bu akşam baktım canım.Yr yeni bir seri çıkarmış 14 tl fiyatı da.

    YanıtlaSil
  6. john freda ürünlerine bak derim mor maskesi çok güzel sacı bebk sacı gibi yapıyorum cok sert saclarım vardı simdi yumuşacık

    YanıtlaSil
  7. Bende ballısını kullandım ve inanılmaz memnun kaldım :)Saçımı daha önce hiç bu kadar yumuşatan bir şey olmamıştı.Pantene,elidor vb markalar zaten bu konularda iyi değiller.Çok çok sevdim ballısını tek eksik yanı ise paraben bulundurması maalesef.Yorumumu merak ediyorsanız buradan okuyabilirsiniz: http://iamagrownwoman.blogspot.com.tr/ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatıyla denenebilir bir ürün olan maskeyi saçıma röfle attırdıktan sonra değiştirmek durumunda kaldım.Şu sıra HC Cair Ovex'i deniyorum bakalım ;)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma