23 Mar 2013

THE BALM ALLIKLAR&HOT MAMA/CABANA BOY/FRAT BOY

The Balm eğlenceli ambalajları ve kaliteli ürünleriyle bir çoğumuzun gönlünde ve makyaj çekmecesinde yerini aldı. Sık yapılan indirimlerle de bu güzellikleri koleksiyonlamamız kaçınılmaz oldu.Bu ürünler bir çok blogda uzun uzun anlatılmasına rağmen,blogumda misafir etmek istedim bu markayı.Bunun için diğer yazıların yanında her gün bir tane de  The Balm ürününe yer vererek The Balm haftası yapacağım önümüzdeki günlerde.

 İlk sıraya The Balm'ın sevilen allıklarını koymak istedim.

        Elimde Hot Mama,Cabana Boy ve Frat Boy allıklar var.



Hot Mama; The Balm'ın ilk çıkardığı allık.Allık serisi içinde en beğenilen renk olan Hot Mama,içinde altın yansımaları bulunan bir şeftali tonu.
Balm Türkiye'ye geldiğinde 35 TL ödeyerek ilk aldığım ve içlerinde en çok sevdiğim allıktır kendisi.Şimdilerde bu fiyata çıktığını hiç görmedim.Hala ilk aldığım günkü kadar severek kullanıyor,sahip olmayanlara mutlaka öneriyorum.


Frat Boy;Şeftali-Pembe arası ışıltı içermeyen mat bir allık.Seveninin çok olduğunu bildiğim her türlü makyajla kombinlenebilecek bir renkte.

Cabana Boy;İçinde hafif altın yansımaları bulunan gülkurusu allığı da severek kullanıyorum.Elinizi hafif tutarsanız renginin koyuluğu hiç sorun olmuyor.Renkleri kolumda gösterirken belli olmaları için dağıtmadan kullandım.


Tüm allıkların ortak özelliği;oldukça kalıcı olmaları,tek bir fırça darbesiyle kolayca uygulanabilmelerini sağlayan pigmentasyonları ve Paraben içermemeleri.
Üretim yerleri ise USA.





6 yorum:

  1. Hot Mama da gözüm kaldı. İndirimdeyken mutlaka alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. the balm benim de favori allık markam, hepsini çok severek kullanıyorum ama hot mama'nın yeri ayrı :)

    YanıtlaSil
  3. The Balm herkes tavsiye ediyor, çok sevilmiş herhalde. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimsiz fiyatları bile yerinde olan The Balm indirimlerde kaçırılmayacak kalitede.Son indirimde stand önündeki kalabalık görülmeye değerdi.

      Sil
  4. The balm ürünlerini bende severek kullanıyorum,özellikle herkesin vazgeçilmesi hot mama allık çok tatlı bir renk hepimiz kullanalım güzelleşelim (:

    YanıtlaSil
  5. Bana da Cabana Boy bir kısmet olmadı yahu. Artık Mama değil, Boy istiyorum!:P

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma