15 Kas 2016

LR ZEITGARD YÜZ TEMİZLEME CİHAZI YORUMLARIM

Yüz temizliğinde yardımcı aparat kullanmayı çok seven biri olarak ilk olarak market tipi yüz temizleme fırçalarıyla cilt temizliğine başlayıp zaman içinde pilli/şarjlı temizleyici fırçalara geçiş yaptım.Bu aşamada deneyimlediğim her yeni cihaz gerek teknoloji gerekse kullanım kolaylığı açısından beni bir öncekinden daha çok memnun ederek beğenimi kazandı.
Bu yazımda ise sizlere kullanmadan önce genellikle iyi yorumlarına denk geldiğim bu sebeple de çok merak ederek denemeye karar verdiğim LR Zeitgard Yüz Temizleme Cihazından bahsedeğim.
LR Zeitgard Yüz Temizleme Cihazı Yorumları


NE İŞE YARAR?

 Hepimiz biliyoruz ki etkili bir cilt bakımının en önemli adımı uygun ürünle cildimizi iyi temizlemekten geçiyor.Dermatest onaylı ZEITGARD Yüz Temizleme Sistemi, etkisi uzun süren bir Anti-Age bakımı için gerekli olan ilk adım olarak gösteriliyor.
Cildi derinlemesine temizleyerek daha iyi bir cilt dokusu elde etmek
Masaj etkisiyle daha parlak ve gergin bir cilt
Mikrosirkülasyon sayesinde daha canlı bir cilt cihazın hedefledikleri arasında ve bu hedefe adım adım yaklaştırdığını rahatlıkla söyleyebilirim.

HANGİ FIRÇA BAŞLIĞINI ve TEMİZLEME ÜRÜNÜNÜ  SEÇMELİYİM?

Zeitgard Temizleme cihazı için iki farklı fırça başlığı ve temizleme ürünü alternatifi var.Bir tanesi normal cilt tipleri için önerilen güçlü fırça tellerine sahip başlık ile hafif köpüren temizleme jeli, bir diğeri ise yumuşak telleri ile hassas ciltlere uygun olan başlık ve yumuşak temizleme kremi.
LR Zeitgard Yüz Temizleme Cihazı Yorumları
Cildim çok hassas olmamasına rağmen cildime zarar vermeden temizleyeceğini düşündüğüm pembe renkli fırça başlık ve krem temizleyici'den yana seçim yaptım ve kullanım sırasındaki yumuşak ancak bir o kadar da etkili temizlik hissini çok sevdim.
LR Zeitgard Yüz Temizleme Cihazı Yorumları

NASIL KULLANILIR?

Kullanımı oldukça pratik olan cihazı ilk kullanımda 24 saat şarj ederek kullanıma hazır hale getirdim.Cihaz hem fişe takılarak hemde usb aracılığı ile şarj edilebiliyor.
LR Zeitgard Yüz Temizleme Cihazı Yorumları
  • Makyaj yaptığım bir günün sonunda misel su ve pamuk yardımıyla cildimdeki makyajın kabasından kurtuldum.
  • Cildimi su ile ıslatarak fırça başlığa iki pompa temizleyici ürün aldım.Açma kapama tuşuna 3 saniye basılı tutarak cihazı çalıştırdım.Cihaz'ın çalışma hızını üç farklı seviyede kullanabiliyorsunuz.Benim için ilk seviye yeterli oldu.
  • Yüzümü üç bölüm halinde düşünerek istediğim sırayla fırça başlığı yüzümde gezdirerek cilt temizliğimi yaptım.(Alın-çene,sağ ve sol yanak)
  • Cihaz her 20 saniyede bir çıkardığı sinyal sesi ile bu bölgeye yapılan temizleme işlemi süresinin dolduğu,bir sonraki alana geçilmesi gerektiği konusunda beni uyarıyor.60 saniye sonunda da otomatik olarak kapanıyor.
  • O gün yoğun makyaj yaptıysam cihazı tekrar çalıştırarak bir dakika daha temizlik yaptım ancak çoğu zaman belirtilen süre yeterli oldu.
  • Yüzümü su ile duruladıktan sonra cihaz başlığını temizleyip fazla suyunu bir peçete ile alarak hazne üzerindeki yerine kuruması için bıraktım.
LR Zeitgard Yüz Temizleme Cihazı Yorumları

SONUÇ

Zeitgard1 için söylenen diğer yöntemlere göre 10 kat daha etkili temizlik yapıyor sözüne kesinlikle katılıyorum.Kullanım sonrası cilt gerilmeden ışıl ışıl parlamış,gözenekler epeyce temizlenmiş oluyor.
Mineral fondöten kullanımı+Zeitgard ile cilt temizliği+havlu yerine peçete ile kullanma ve elimle yüzüme dokunmamaya çalışma çabalarım hepbirlikte kesinlikle çok iyi sonuç verdi.Bir süredir cildim kesinlikle daha sorunsuz ve makyaj ile kapatılmaya çok daha az ihtiyaç duyuyor.

Zeitgard biraz pahalı ancak kısa vadede hızlı sonuç veren ve oldukça uzun bir süre kullanılarak ödenen paranın karşılığını veren bir ürün.Dolayısıyla etkili temizlik için bir ürün arayışındaysanız Zeitgard 1 mutlaka önceliğiniz olsun derim.

LR ürünlerine LR İş ortakları aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz.Benim cihazımı aldığım Çiğdem Hanım bana bu konuda çok yardımcı oldu.Sorduğum her soruya hızlı yanıt alabildiğim gibi kısa sürede ürünümün elime ulaşmasını sağladı.Eğer çevrenizde LR iş ortağı yoksa  cigdemkaygisiz_lr_bagimsiz_is adlı instagram sayfasından  ve ya  05412640126 numaralı telefondan whatsapp aracılığı ile kendisine ulaşabilirsiniz.

Yüz temizleme cihazları ile ilgili olarak merak ettikleriniz ya da sizin kullandıklarınız varsa yorum kısmında paylaşarak okuyuculara destek olursanız çok sevinirim.
Sevgiler 💗







43 yorum:

  1. Benim de ihtiyacim var böyle bir firçaya. El firçam var ama üsenebiliyorum belki böylesi motive eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırça ile temizliğin sonucu gerçekten çok farklı oluyor.Üşenmezseniz alın deneyin derim :)

      Sil
  2. Ben de merak ettim açıkcası. Kullanmadım daha önce böyle bir cihaz. Fakat düşünebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derinlemesine temizlik için aklınızda bulunsun derim :)

      Sil
  3. Filizciğim beğenmene çok sevindim ben de alacak olursam clarisonic değil bunu tercih ederim mutlaka :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle memnun kaldım İrem'cim.Clarisonic o şirin görünümüyle çok çok çekici ancak uzunca bir süre deneyeceğimi sanmıyorum bende :)

      Sil
  4. Cilde zarar vermiyorsa çok iyi. Gözeneklerin açılması çok farkettiriyor çünkü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözenekleri temizleyen bir ürün ancak genişleten bir ürün değil.Zaten belirgin gözeneklerin sorumlusu yaş ve kalıtım bana kalırsa ;)

      Sil
  5. Ben iş ortağı olduğumdan beri bu mükemmel ürünleri indirimli alın diye onlarca post,paylaşım yapmama rağmen insanların lr üyeliğinden neden bu kadar korktuğunu anlayamıyorum.Harika ürünleri indirimli alın,bu cihazı aylardır severek kullanıyorum birde bunun botox etkisi yapanı var zeitgard2 kesinlikle muhteşem.Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında marka ne olursa olsun insanlar üyelikten korkuyor canım.Marka henüz ülkemizde yeni,tanındıkça alışveriş konusunda bakış açısı değişecektir diye düşünüyorum.
      Çok teşekkür ederim ;)

      Sil
    2. İnsanlar üyelikten korkuyorlar , 'çünkü' ; -ihtiyaçlarınızı alırsınız, -her ay sipariş verme zorunluluğu yok, -satış kotası yok vs vs vs cümleler sarfedilerek üye yapıldıktan sonra , yapan kişi tarafından 'genellikle' hemen her ay siparişin var mı? kendine alıyorsun yakınlarına da göster , kar edersin vsvsvs cümlelerle psikolojik baskı oluşturulduğu için 'bence'insanlar bu katalog üyeliği faslından ziyadesiyle soğudular . Sevgiler.

      Sil
  6. Bu temizleme cihazının ince çorabı bile kaçırmayacak kadar hassas olduğunu biliyorum; ama ben hala fiziksel ve fırçalı temizleyicileri rutinime dahil edemiyorum (bunda cildimin çok hassas ve kılcal damarların yüzeye çok yakın olmasının etkisi de büyük). Fakat ben de Anti-age olan masaj cihazını almıştım. Üşengeçlikten düzenli kullanmaya ancak başlayabildim. Bir süre sonra etkilerini yazabilmeyi umuyorum. Güle güle kullan, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım yazıyı hazırlarken aklıma sen geldin zaten.
      Ben uzunca bir süredir elimle temizlik yapamaz oldum.Hadi yaptım diyelim pamukla üzerinden bir tonikle geçtiğimde diğerine nazaran daha kirli bir ciltle karşılaşıyorum.
      Günlük makyaj yapmasam belki bu kadar takılmazdım ancak sünger ya da elektronik cihaz mutlaka bir şeyler arıyorum ;)
      Çok teşekkür ettim.Bende çok öpüyorum canım ;)

      Sil
  7. Bu temizleme cihazları çok uzun zamandır ilgimi çekiyor ancak çok ince yapılı ve hassas cildimden dolayı çekiniyorum Filiz Hanımcım. Dolayısıyla ben henüz Loreal'in temizleyicisinden çıkan cleanpoddan öteye geçemedim.😕 Bu cihaz için mutlaka kendi temizleyicisini mi kullanmak gerekiyor acaba, yoksa başka ürünler de kullanabiliyor muyuz? Mutlulukla kullanın❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi temizleme jeli ile kullanılmasını tavsiye ediyorum.

      Sil
    2. Cihazın bu başlığı oldukça yumuşak bu sebeple Cleanpod'tan daha aşındırıcı olacağını hiç düşünmüyorum.Aslında temizleyici sorarak yazıyı yazarken aklımda olan ancak sonra eklemeyi unuttuğum bir noktayı sormanız çok yerinde oldu.Zeitgard temizleyici ile kullanılması öneriliyor ancak ben temizlik esnasında bol köpük istediğimden kendi köpük temizleyicimle daha sık kullanıyorum ♥

      Sil
  8. Cok tesekkur ederiz daha once hic kullanmadim boyle bir cihaz bilgilendirme cok iyi geldi . Emeginize saglik . Cok istiyorum bende boyle bir sey almak ama duzenli kulanamamaktan korkuyorum bir de pahaliymis duzenli kullanmazsam uzulurum ya 😀 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt temizliğini bir süre bu tip cihazlarla yapınca başka türlüsü içe sinmemeye başlıyor.Kendinizi bir kez alıştırırsanız vazgeçemezsiniz bence :)

      Sil
  9. ben üşengeç bir insan olduğum için bu tarz ürünleri almak istemiyorum, bu yüzden siz güle güle kullanın. Etkili bir ürün olduğunu düşündüm, yazdıklarınızı ve yorumları okuyunca. Bu arada instagramda birbirimizi takip etmiyormuşuz Filiz Hanım :)

    YanıtlaSil
  10. ben de çok merak ediyordum yorumunun olumlu olmasına çok sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım merak ettiğiniz noktalara açıklık getirebilmişimdir.Bu tip ürünlere ilgiliyseniz denemenizi öneririm...

      Sil
  11. Yorumlarınıza bakınca etkili olduğunu hissettim... Denemeye değer. Tesekkürler :-)

    YanıtlaSil
  12. Bu cihazlar benimde çok dikkatimi çekiyor ama sadece kendi ürünleri kullanılması durumu canımı sıkıyor. Çünkü ben çok çabuk sıkılıp başka ürün kullanma isteği olan bir insanım :)

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullan Filiz, cilt yapısına göre fırça sunmaları çok iyi düşünülmüş. Her ne kadar işe yarayacak olsa da fiyatını gereğinden yüksek buluyorum açıkçası. Yine de pırıl pırıl temizlenmiş, nefes alan bir cilt çok cezbedici :)

    YanıtlaSil
  14. o kadar marka varki bu markayı deneyeceğim

    YanıtlaSil
  15. Merhaba benimde az da olsa gözenek ve siyah nokta problemim var ne öneriyorsunuz

    YanıtlaSil
  16. seyma eren microsilver ve dermaintense arti aloe vera konsantre jeli kullanmanizi öneririm

    YanıtlaSil
  17. mrb seyma ceren microsilver ve aloe vera konsantre denemenizi öneririm

    YanıtlaSil
  18. hanimefendiler piyasada bir cok marka var ama her firca ayni etki ve kalitede olamaz zeitgard cildi tahris etmeden derinlemesine temizlik sagliyor tabiki ayni markanin ürünlerini kullanmak zorunda degilsiniz fircays uygun olan ürünlerle kullanmakdaki maksat en iyi sonucu elde etmekdir

    YanıtlaSil
  19. Dilek Öncel4 Mart 2017 23:04

    Merhaba,
    bilgilendirme çok güzel, okuyunca kullanası geliyor insanın :)
    Fakat fiyat konusunda da bilgi vermeniz mümkün mü güvenilir bir yerden almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  20. Dilek hanım merhaba. Hâlâ düşünüyorsanız bana ulaşın lütfen. 0530 090 4635 Tülay Kanadıkırık LR bağımsız İş ortağı

    YanıtlaSil
  21. Merhaba bende bu cihazdan almayı düşünüyorum.yüzdeki su çiçeği izleri ve siyah noktayı sıkınca kalan beyaz izleri de geçirir mi ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ciltteki izleri üzerinde çok etkili olacağını sanmıyorum ne yazıkki :(

      Sil
    2. Öncelikle geri dönüşünüz için çok teşekkr ederim.ufak bir sorun daha peki elinizde yani lr de bu izler için bi ürününüz var mı filiz hanım

      Sil
  22. LR ürünleri beni benden alıyor! Bu temizleme aletini o kadar çok istiyorum ki. <3 Güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  23. almak istiyorum bende ama hassas cildim. :( birde bu cihazın 1 ini almadan direk 2 sini alsak kırılıklıklar için . etkisi olur mu acaba

    YanıtlaSil
  24. Merhaba üye olunca fiyatı tam olarak be kadara geliyor ?
    Ve de bir yerde 1 başlığın en fazla 90 gün kullanılması gerektiği aynı diş fırçası gibi değiştirilmesi gerektiği yazıyor doğrumu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, evet başlığı yaklaşık 3 ayda bir değiştirmeniz gerek bu, sizin cildinizin hijyeni ve sağlığı açısından önemli. Detaylı bilgi almak ve temin etmek isterseniz yardımcı olabilirim :)

      Sil
    2. Başlik almak istiorum

      Sil
  25. Benim cildimde çok fazla olmasada sivilce ve siyah nokta sorunlarım var etkili olur mu acaba ???

    YanıtlaSil
  26. Bende kullanmalyım bundan bugün iki kez farklı marka olarak karşıma çıktı sanırım bu bir işaret :)

    YanıtlaSil
  27. Ben de aynı cihazı kısa bir süredir kullanıyorum. Memnunum.Cihaz şarj olmamaya başlayınca açıklayıcı bir mektupla kargoyla firmaya gönderdim. Dördüncü günde kutusunda yeni bir cihaz kargo ile şahsıma teslim edildi.Hala şaşkınım.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma