11 Kas 2016

NYX MİNERAL FONDÖTEN HAKKINDA MERAK EDİLENLER

NYX Kozmetik Türkiye pazarına kısa bir süre önce girmesine rağmen uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesi sayesinde hemen sevilen markalar arasına girdi.Markadan alınacak hiç bir ürün bütçeyi zorlamadığı gibi kendinize uygun bir seçim yaptığınız taktirde sizi memnun etmemesi mümkün değil.
Ben ilk olarak Douglaslar'da satılmaya başladığı dönemde sonrasında ise Boyner stantlarından bolca alışveriş yapmıştım.Firmanın denemem için gönderdikleri, benim yeni açılan mağazadan aldıklarım derken elimde anlatacak epeyce NYX ürünü birikti.
Artık bir ucundan tutup sırasıyla bu ürünlerden bahsetmeyi ve ilk olarakta Mineral Stick Fondöten ile başlamayı istiyorum.
NYX Mineral Stick Fondöten
Benim stick ürünlere adeta zaafım var.Çünkü kullanım olarak gerçekten çok pratikler.NYX Stick Fondöten de aynı şekilde pratik uygulama yapmayı sağlayan bir ambalaja sahip.


  • Yumuşak yapılı Stick fondöteni yüzümde gezdirerek istediğim bölgeye ihtiyacım kadar kadar ürün alıyorum.
  • Nemli sünger ya da yumuşak bir fondöten fırçası ile eşit bir biçimde dağıtıyorum.
  • Sünger ile uyguladığımda kapatıcılığı daha az olup yüzümdeki koyu renkli minik lekeleri kapatmıyor.Fırça ile dağıttığım zamanki sonuç beni daha çok mutlu ediyor.Fırça olarak Nascita Pembe Saplı Fondöten Fırçası kullanıyorum ve orta derecede kapatıcılık elde ediyorum.
  • Benim denemiş olduğum MSF07 Cool Tan rengi benim cildimde biraz koyu duruyor.Siz denemek isterseniz tabiki pek çok renk alternatifi var.
  • Fondöten parlak bir bitişe sahip.Birkaç gün önce kullandığımda bir arkadaşım aydınlatıcı olarak ne kullandığımı sormuştu.O gün aydınlatıcı kullanmama rağmen yüzümün görüntüsü karma cildimin de etkisiyle epeyce aydınlıktı.
  • Ben bu fondötenin altınanemlendi rici uygulandığında kuru  ve normal ciltlere uyum sağlayacağını düşünüyorum.Karma ve yağlı ciltler yapacağı parlamadan hoşlanmayabilirler.Ben dört saat sonra aynaya baktığımda elime peçete alıp yüzümdeki parlaklıktan kurtulmak isteyecek kadar parlıyorum. :)

Normalde parlama sorunu olmayan bir cilt yapınız varsa,kolay uygulan,kusurları gizlerken yormayan,yüze aydınlık görünüm veren,üstelik mineral içerikli olan bu fondötenden hoşlanabilirsiniz.

Hayvanlar üzerinde test yapmayan markanın 6 gr ürün içeren fondöteni 34.90 fiyatla NYX mağazaları,NYX online ve Boyner mağazalarında satılıyor.


Siz NYX ürünlerinden hangilerini deneme fırsatı buldunuz? Varsa favorilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

19 yorum:

  1. Filizcim yaz aylarında dediğin gibi yüzümde aşırı parlama yapınca kullanamadığım bu fondöteni havaların soğuması ile daha rahat kullanır oldum.. bir matlaştırıcı pudra takviyesi mutlaka gerekiyor ama sorun değil artık duruşunu seviyorum ben..

    YanıtlaSil
  2. o kadar güzel anlatıyorsunuz ki gidip alasım geldi :) güle güle kullanın ben henüz markayla tanışamadım. umarım bir gün edinirim.

    YanıtlaSil
  3. Filiz'cim, yorumlarına aynen katılıyorum. Benim cildim kuru-karma-nemsiz ve dolayısıyla bu fondötenle çok iyi anlaşıyoruz. Ben en çok Oval Brush ile uygulamayı seviyorum; hem doğal duruyor; hem de bana yetecek kadar kapatıcılık sağlıyor. Dediğin gibi, tam karma değil de normal ve kuru ciltler deneyebilirler :) Çok öptüm, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Bana kesin uyar Başak'çım. Stick likit farketmiyor fena fondöten düşkünüyüm bir de kullansam :)))) Nyx lid lingerie'leri bekliyorum onlineda. Gelsin de yapacağım sağlam bir alışveriş :))

    YanıtlaSil
  5. Stick fonddötenlere karşı bir önyargım var sanırım bir türlü elim gitmiyor 2-3 tane olmasına rağmen. Daha fazla NYX ürünü incelemelerini merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Epey olumlu yorumlar var bu marka konusunda.

    YanıtlaSil
  7. Stick fondötenler benim ne zamandır ilgimi çekiyor. Kendime uygun renk bulursam, deneyebilirim diye düşünüyorum :) Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3

    YanıtlaSil
  8. aydınlık bir görüntü vermesi çok iyiymiş aydınlatıcı kullanmasam bile cildim ışıl ışıl denemem lazım kesinlikle

    YanıtlaSil
  9. T bölgesi oldukca yagli biri olarak sanirim pek benlik degilmis :)

    YanıtlaSil
  10. Aydınlık görünüm vermesi güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  11. hayvanlar üzerinde deney yapmaması en güzel yanı bence.Güzel günlerde kullanın emeğinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  12. Fiyatı inanılmaz uygun geldi bana. NYX den alıcağım cok fazla şey birikti biraz para biriktirmem lazım :)))

    YanıtlaSil
  13. cilde canlı görünüm vermesi çok güzel, gittiğimde standı bi karıştırim :)

    YanıtlaSil
  14. Stick fondöten daha önce kullanmadım ama merak ediyorum, aslında kullanımı daha kolay olabilir diye düşünüyorum ihtiycaç kadar alınması açısından listeme ekledim, teşekkürler :)Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  15. Stick fondöten hiç kullanmadım, sanki dağıtamazmışım gibi geliyordu, sizin anlatımınızla denemeye karar verdim Filiz Hanım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  16. Karma bir cilde sahibim bende, sanırım bu mevsimde kullanabilirim ama en çok ilgimi çeken ombre allıklar :)

    YanıtlaSil
  17. Son zamanlarda cok merak ettigim bir fondotendi. Aydinlik bitisi cok ilgimi cekti. Umarim acik tonlarda renk skalasi iyidir. Sayet online sitesinden listeme ekledim😍😍

    YanıtlaSil
  18. karna cilde sahibim t bölgem oldukça yağlı fakat bende bi sorun olmadı gün boyu rahatlıkla kullandım

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma