1 Kas 2016

CHLOÉ FLEUR DE PARFUM

Chloé

Özgürlük, modernlik ve feminenlik… 2008 yılında Chloé; parlak ve göz alıcı, zarafet dolu, eşsiz bir gül hayal etti. O kadar kendine özgüydü ki o gül, anında Chloé moda evinin kokusal imzası haline geldi. Bu eşi benzeri olmayan gül, Chloé kreasyonlarınının çekici narinliğini ve doğal zarafetini yansıtıyor.
Chloé gülünün farklı farklı yorumları var. Geçen 8 yıl boyunca, anında tanınabilen Chloé gülü, değişik yönlerinin keşfedilmesiyle, farklı yorumlamaların da ilham kaynağı oldu. Bugün, bu ikonik gülün yeni bir varyasyonu, Chloé bahçesini onurlandırıyor: Chloé Fleur de Parfum. Bu parfüm, yepyeni bir kokusal hikaye anlatıyor. Dikkatleri, çiçeğin en zengin ve en yumuşak dokusuna çeken Chloé Fleur de Parfum, yüzeysel şehvetin katıksız bir konsantresi…


Çiçeklerin Kalbinden Gelen Eşsiz Koku

Chloé Fleur de Parfum, içeriğindeki çiçeklerin kalbinden oluşan cömert bir buket. Usta parfümörler Michel Almairac ve Myléne Alran özel bir koku yaratmak için çiçek kalplerini maharetle kombine etti.
En temel nota gül kalbinden geliyor. Beklenmedik bir şekilde, ahududu kokusunu anımsatan keskin kokulu nota, değişimleri ortaya çıkarıyor. Chloé’nin gülü, daha önce hiç böyle meyvemsi notalar sergilememişti.
Mine çiçeği kalbi, mutlak narinliğini korurken, kokuya, benzersiz gül kalbini yücelten, ferah ve parlak bir boyut katıyor.
Kiraz çiçeği kalbi, sütlü badem notaları yayıyor. Şekerle dolu nota, kompozisyona keskinlik getiriyor.
Zarafetin ve çekiciliğin ince bir kombinasyonu olan yeni Fleur de Parfum, çıplak tene dokunan yumuşak ipek hissi veriyor.

Zarif Chloé Şişesi

Chloé ailesi için yeni bir ton... Fleur de Parfum, Chloé Signature serisinin ikonik şişesine sadık kalarak tasarlandı. Fildişi beji parfüm, pembe bir dokunuşla hafifçe renklendirildi. Bu narin nüans, her zaman Chloé DNA’sının bir parçası oldu. Benzerlik, boynuna el ile bağlanmış kurdeleyle de yansıtıldı.
Bu lüks tuval, karakteristik görüntüsünü sürdürüyor: geometrik şekil, gümüş rengi metal etiket, pürüzsüz oval kapak ve narince bağlanmış kurdele, Chloé’nin zarafet anlayışını mükemmel bir biçimde yansıtıyor.

Zerafetin Yüzü

Sonbahar 2015’ten beri aktris ve model Dree Hemingway, Chloé parfümlerinin yüzü oldu. Yeni Fleur de Parfum için, Dree Hemingway’in reklam görselleri Inez ve Vinoodh tarafından çekildi. Çarpıcı, siyah-beyaz fotoğraflar, Chloé ruhunun mükemmel bir yansıması. Modern ve minimalist bir portre, Fleur de Parfum’ün bütün yumuşaklığını ve büyüsünü, feminenlik ve çekiciliğini karıştırarak açıkça gösteriyor. Hemingway, Chloé kadınının ruhunu tamamıyla yansıtıyor: hassas, zarif, çekici ve karşı konulamaz bir şekilde doğal…

50 ml  EDP 325 TL
75 ml EDP 425 TL





*Basın Bülteni

14 yorum:

  1. En sevdiğim parfüm bu benim! Chloe nın tüm kokularına hayranım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi tertemiz kokuyor.Bende çok beğeniyorum:)

      Sil
  2. Çok seviyorum Chloe'nin her çeşidini! Şişesi de ayrı zarif!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorum Başak'çım.Yılbaşında edinmeli bir tanesini :)

      Sil
  3. bayılırım kokusuna :-))

    YanıtlaSil
  4. Yillar önce tester kullanmistim simdi koku aklima gelmedi. Bir daha bakayim 😊

    YanıtlaSil
  5. Güzel koku ancak günlük kullanmak için pahalı buluyorum.

    YanıtlaSil
  6. :)) Gerçekten çok güzel ve de zarif bir koku, uzun zamandır arayıp stoklarını yakalayamadığım..

    YanıtlaSil
  7. Şişesi ne kadar güzel ♥

    YanıtlaSil
  8. hiç koklamadım ama oldukça pahalı :D

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma