28 Kas 2016

UYGUN FİYATLI MAKYAJ FIRÇASI ÖNERİSİ : EKLİPS METAL GÖRÜNÜMLÜ FIRÇALAR

Real Techniques Bold Koleksiyonu fırçaların altın ve gümüş renkli fırça tasarımları o kadar beğenildi ki satışa çıkmasından bir süre sonra Aliexpress vb pek çok sitede bu fırçalara benzeyen fırçalar görür olduk.Elimde yeterli sayıda makyaj fırçası bulunduğu için Bold fırçaların indirimli fiyatları bile bende alma isteği uyandırmadı.Ancak bir süre sonra Gratis'lere gelen uygun fiyatlı Eklips Metal Görünümlü  Fırçaların iki tanesini edinerek denemek istedim.
Bu yazımda allık ve kontur için kullanılan iki fırçanın özelliklerinden ve onları nasıl kullandığımdan bahsetmek istiyorum. 
Eklips Allık Fırçası
 Öncelikle fırçaları kutusundan çıkardığımda karşılaştığım hafiflik karşısında oldukça şaşırdığımı itiraf etmeliyim.Real Techniques fırçalar bu kadar hafif mi emin değilim ama Eklips Fırçalar gerçekten çok hafifler. Allık ve kontur fırçası diğer fırçalarından farklı olarak Rose Gold renginde  ve bana kalırsa şık görünüp yeterli derecede iş görüyorlar.Uç kısımda beyazlaşan pembe fırça kılları tek kullanımda bile renk değiştirip çabuk yıkanmaya sebep oluyor ancak kirli görünen fırçayı uzun süre kullanamadığımdan çabucak yıkayıp daha hijyenik fırçalara sahip oluyorum.
Eklips Kontur Fırçası
Kıl yoğunluğu daha az olan ve allık fırçası olarak geçen fırçayla kimi zaman allık kimi zamansa elmacık kemiklerimin üstüne aydınlatıcı uyguluyorum.Özellikle allık uygularken pigmentasyonu daha düşük olan allıkları tercih ediyorum çünkü allığı dokunduğu ilk alana bırakma gibi bir özelliği var.Bu durumda homojen bir dağıtma yapmak için kontur fırçası ile üzerinden geçiyorum.
Eklips  Makyaj Fırçası
Kontur fırçasına gelince diğer fırçaya oranla çok daha sık kıl yoğunluğuna sahip bu fırçanın küt bir kesimi var.Yapısı itibariyle çok ince bir fırça olmadığından ince çizgiler yapmaya uygun değil.Ben daha çok yanak bölgesine kontur yapmak ya da dağıtamadığım başka bir ürünü dağıtmak için kullanıyorum.

Eklips fırçaları tercih etmek için en iyi sebep uygun fiyatları.İndirimde 10-12 lira gibi uygun bir fiyata aldığımı ve uygun fiyatına nazaran kolayca temizlendiklerini,yıkandıklarında kıl dökmeyişlerini ve plastik sapların bir gün bozulacak olsa bile iki aydır ilk günkü gibi oluşlarını sevdim.Fırça konusunda çok büyük beklentileriniz yoksa iki fırçanın da sizi mutlu edebileceğini tahmin ediyor ve merak edenlerin göz atmalarını öneriyorum.


Siz Eklips Metal Görünümlü Makyaj Fırçaları hakkında neler düşünüyorsunuz,sizce fiyatlarının karşılığını veriyorlar mı?

15 yorum:

  1. Görünümleri cidden güzel ve ben de aldığımdan beri bu allık fırçasını kullanıyorum (zira sürekli kullandığım allığı iyi alıyor); ama, dediğin gibi yayma konusu biraz sıkıntılı... Hoş görünümü nedeniyle indirimde tercih edilebilir :) sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. ben de kontur ve pudra fırçasını aldım.. pudra fırçasını seviyorum ve çok kullanıyorum kontur fırçasını pek beğenmedim.. allık fırçasını da almak var aklımda fiyatları gerçekten de çok makul.. güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  3. metal saplarını çok beğeniyorum bu fırçaların :)

    YanıtlaSil
  4. bende de far fırçası var memnunum şimdilik :)

    YanıtlaSil
  5. bende pudra fırçasını kullanıyorum. :) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. Şık bir tasarımları var görünüş olarak tatmin ediyorlar,Ben de de kontür fırçası mevcut ancak sanki ürün dagıtma konusunda çizgiler oluşturuyor ve homojen bir şekilde dağıtamıyor, pek memnun kalmadım :(

    YanıtlaSil
  7. Bağlantı noktaları silikonla yapıştırılmış, güzel görüntüsünün aksine uzun vadede dayanıksız, dökülme oluyor

    YanıtlaSil
  8. çok şık fırçalar ve de işlevlerini pahallı markalar kadara yerine getirebiliyorlarsa başka ne denir ki :)

    YanıtlaSil
  9. Real Techniques bold metal serisini ben hiç beğenmemiştim açıkçası, özellikle göz fırçaları çok kullanışsız benim için. Eklipsler, onlara göre gerçekten çok hafifler, ağırlık olarak. Allık fırçasını bu ara sıkça kullanıyorum, dediğiniz dağıtma sorunu var ama iş görüyor. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım, sevgilerimle... <3

    YanıtlaSil
  10. Ben bu fırçalara bayıldım. Artık makyajimda hep böyle fırçalar kullanıyorum. Kesinlikle daha güzel makyaj yapıyorum, yani resim;)

    YanıtlaSil
  11. Çok şık ve kaliteli fırçalar:)

    YanıtlaSil
  12. bence tatlılar ben de alabilirim :)

    YanıtlaSil
  13. Fırça tasarımı daha çok cici bici sevenler için mi düşünülmüş acaba? Hani şu pembeciler var ya:)
    Fiyatlar da oldukça uygun.
    Bu arada The Balm Mont Balm renkleri nasıl da muhteşem görünüyor.

    YanıtlaSil
  14. Görünüm açısından oldukça şık ve tatlı olan fırçalar kesinlikle :) Fiyatı uygun ve kullanışlı fırçalar arasında eklips markası yer alıyor bence de :) Ellerinize sağlık <3

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma