16 Kas 2016

AVON TODAY TOMORROW ALWAYS ABSOLUTE PARFÜM YORUMU

Bu sezon beni bir Noir,bir Absolute hastalığı sarmış durumda.Kullandığım parfümlere baktığımda geçtiğimiz yıllara göre koku alışkanlıklarım oldukça değiştiğini farkediyorum.Sonbahar ve kış aylarında seçimlerim genellikle koyu renk şişeye sahip parfümlere denk gelmiş.Koku tercihlerimi vanilyalı ve daha balsamik kokulardan yana yaparak orta yaş sinyallerini vermeye başlamışım.😊

Avon'un Today.Tomorrow.Always serisine ait parfümlerle ilgili hep iyi yorumlar okumuştum.Yaz sonunda kataloga giren Today Tomorrow Always Absolute'un içeriğini okuyunca merak ederek sipariş etmiştim.Parfüm elime geçip denediğimde havaların sıcak olması nedeniyle kullanamadım.Birkaç ay geçip havalar soğuduğunda parfümün tam zamanıdır diyerek kullanmaya başladım.
Avon Today Tomorrow Always Absolute Parfüm Yorumları
 TTA Absolute için -koku zevkine göre değişkenlik gösterecek olsada- son dönemde denediğim en etkili Avon parfümlerinden biri diyerek iddialı bir giriş yapacağım.30 ml cam şişedeki EDP soğuk kış günlerine sıcaklık katacak harika bir aromaya sahip.
Ben parfümlere ekşimsilik katan bazı içerikleri sevmesemde bu parfümün açılış notalarında bulunan Sri Lanka Calabria bergamotu ve portakal çiçeğinin sandal ağacı ile karışımına adeta bayıldım.
Avon Today Tomorrow Always Absolute Yorumları
Çiçeksi-oryantal olarak tanımlanan koku tenle buluştuğu ilk andan itibaren tatlı tatlı kokuyor.TTA Absolute sıktığınızda kendinizin hissedemediği kokulardan biri değil.Oldukça uzun ömürlü olan parfüm kullandığım gün sürekli varlığını hissettiğim,ayrıca çevremdekiler tarafından da farkedilen kokulardan biri oldu.

30-35  TL aralığında uygun fiyatıyla dikkat çeken parfüm kışa yakışan aroması ile benim denemenizi önerdiklerim arasında.Selektif marka parfümlerin yerini tutmasada günlük kullanım için bence gayet iyi duracaktır.Sizde benim gibi sıcak kış kokularını seviyorsanız koklamadan geçmeyin ❤


Avon Today Tomorrow Always serisi ile sizin aranız nasıl,daha önce bu seriden kullandığınız bir parfüm oldu mu?


13 yorum:

  1. gerçekten de al beni diyen bir parfüm yılbaşı kataloğunda olacaktır mutlaka kesinlikle bakacağım hoşlanacağım bir koku kesinlikle :-)) güle güle kullan Filizcim..

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın Avon parfümleri gerçekten çok güzeller bunu hiç denememiştim ama albenili ve çekici geldi soğuk kış günleri için alabilirim :)

    YanıtlaSil
  3. merklandım şimdi rengi de ambalajı da çok hoş bu arada :)

    YanıtlaSil
  4. Filiz, bir süredir kışın ben de, senin gibi daha oryantal kokuları tercih eder oldum! Aslında bence yaşla birlikte insanın kendine yakışanı daha iyi bilmesi ve onun peşinden gitmesiyle de ilgili sanki :) güle güle kullan canım, öpüyorum!

    YanıtlaSil
  5. Görüntüsüyle al beni diye bağırıyor resmen. Ah işte benim gibi migrenliler genelde kullanamıyorlar ama...

    YanıtlaSil
  6. Sisesi de cok güzel kis rengi gerçekten de.

    YanıtlaSil
  7. Bu seriyi severek kullanıyorum. Erkek parfümü de iyidir. İndirimdeyken kaçırmayın derim :)

    YanıtlaSil
  8. Yılbaşı katoloğuna ulaşabilirsem, bu parfüme kesinlikle bakacağım Filiz Hanımcım, genellikle portakal çiçeği kokusu içeren parfünleri seviyorum :) Güle gule kullanın <3

    YanıtlaSil
  9. Filiz Hanım bende annem aldığı için ondan kullanıyorum 🙈 Kokusu gerçekten başarılı :)) Sizde güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  10. Uzun zamandır Avon alışverişi yapmamıştım. Arada kataloglarını inceliyorum ama siparişi fazla teferruatlı geliyor. Kokusunu çok merak ettim, teşekkürler Filiz :)

    YanıtlaSil
  11. Filizcim bu parfüm ilk çıktığı gibi aldım.Çünkü T-T-A serisinin daha önce kötü bir parfümünü görmedim.Bu koku da umduğumdan güzel ve kalıcı çıktı.

    YanıtlaSil
  12. Önceki yıllarda, her kış mutlaka bir "Rare Gold" bitirirdim. Şimdilerde farklı ürünler deneyimlemekten ona sıra gelmiyor artık :(

    YanıtlaSil
  13. Rengi harika görünüyor eminim kokusu da çok güzeldir

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma