18 Kas 2016

UYGUN FİYATLI KOZMETİK ALIŞVERİŞİ

Bu yazımda son dönemde almış olduğum uygun fiyatlı kozmetik ürünlerden bahsetmek istiyorum.
Aslında son haftalarda yapılan indirimleri bol bol pamuk,aseton ve ıslak mendil alarak hasarsız atlattım diye sevinirken parça parça yapmış olduğum alışverişlerin bir araya gelerek bir alışveriş yazısı yazmaya yeteceğini tahmin edemezdim :)
Öncelikle Biopoint ile başlamak istiyorum.Geçen ay lansmanına katılıp hakkında bilgi edindiğim Biopoint'in hassas saç derisine özel şampuanını Cosmo Home'da indirimine denk gelerek aldım.Aslında  eşim için aldığım şampuana sonradan göz diktiğim için birlikte deneyeceğiz.
Bir dönem çok sık kullandığım Johnson's Baby Kolonya'yı yine Cosmo Home'dan indirimli aldım ancak bu sefer kolonya kızların eline düştü şimdiden yarılandı bile :)
Kalıcılıklarının üzerine tanımadığım kolonyaları hala denemediyseniz mutlaka şans vermenizi öneririm.

Rossmann'da satılan ISANA MISS CARA MELLA duş kremi kahverengi sütlü bonbonlara benzeyen kokusuyla beni benden aldı.Denediğimde mutlaka ayrıntılı yazısına yer vereceğim.
 essence'in bize gelmesi yeni kendisi eski Juicy it! koleksiyonundan kızlar kullanır diyerek kiraz kokulu bir parfüm ile Tangle Teezer benzeri bir tarağını aldım.Yeni koleksiyonlar yerine yurt dışında satıştan kalkan, onu da geçtim mevsime hiç uygun olmayan koleksiyonlar gelmesi açıkçası pek hoşuma gitmiyor.O yüzden renkli kozmetiklere hiç bakmadım.(Aynı şekilde Bath and Body Works'te yeni diye sevindiğimiz koleksiyonların aslında bir yıl öncesine ait geçmiş sezon olup uygun fiyatlı olmayışlarına da anlam veremiyorum)
Rival de Loop stantını incelediğimde yeni gelen birkaç yeni üründen Shade&Shine Muz Kokulu Toz Pudra'yı gördüm ve son zamanlarda pek pudra kullanmıyor olmama rağmen merak ederek aldım.Evet bu pudra gerçekten mis gibi muz kokuyor ♥

 Geçtiğimiz haftalarda Nascita Pembe Seri Makyaj Fırçaları başlığında detaylıca bahsettiğim fırçalar Cosmo Home'da satılmaya başlamış.Diğer fırçaları severek kullanınca çok merak ettiğim allık fırçasını da diğerlerine eklemiş oldum.
Üç parçadan oluşan minik bir alışveriş ise Watsons'tan yapıldı.Maybelline Age Rewind Kapatıcı'nın Light rengini almış ancak rengini biraz açık bulmuştum.İndirimli denk gelince Nude rengini aldım.İki rengi karıştırarak uygulamayı başarırsam harika olacak.
Revlon Colorburst Matte Balm'ların Sultry renginden çok memnun kalınca yeni gelen 270 Fiery Flamboyante rengini mevsime uygun olduğunu düşünerek aldım.

Son olarak tırnaktaki çatlama ve soyulmalara iyi geldiğini okuduğum Rimmel London Nail Nurse,Catrice Matt&More  Top Coat ve Flormar'ın iki farklı koleksiyonundan ojeler eve benimle gelenler oldular.
Matte serisinden M27 Havana ile Daily Party koleksiyonundan Silver in Black adlı ojelerin görsellerine @makyajkelebegiblog instagram sayfamdan ulaşabilirsiniz.
Benim son dönemde aldığım uygun fiyatlı kozmetik ürünler bunlardı.Yakın zamanda iki parça halinde elime ulaşan İngiltere Kozmetik Alışverişimi de paylaşıyor olacağım.

Siz bu ara alışverişlerinizde nelere yer verdiniz,indirimlerin büyüsüne kapıldınız mı yoksa daha iyi bir fırsat mı bekliyorsunuz?

23 yorum:

  1. çok hoş bir alışveriş olmuş bayıldım hepsine de çok tatlı gözüküyorlar güle güle kullanın, ben indirimden hiçbir şey almadım :D

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanin. Essence taraklardan kullaniyorum çok memnunuz.

    YanıtlaSil
  3. Bir ondan bir bundan derken bir bakmışız dünya ürün almışız yine fakında olmadan. Ama seçimlerin çok güzel her zamanki gibi güle güle kullan hepsini de.
    En çok Isana'nın karamel kokulu duş jelini merak ettim. O koku favorilerimden :)

    YanıtlaSil
  4. Filizcim güle güle kullan Essence ve RdL koleksiyonlarını ben de gördüm alıp almamakta tereddütteyim ama sanırım banana powdera bir şans verebilirim.. Isana duş jellerine bayılıyorum dediğin gibi tarihi geçmiş ve pahalı B&BW ürünlerine tercih ederim onları.. :-))

    YanıtlaSil
  5. indirim büyüsüne kapılmamak mümkün mü:) yine de kendimi tuttum:)Ben de merak ettiğim ürünleri daha önce kullanmadığım ürünlere yer verdim.güle güle kullanmanız dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Cara Mella'ya hemen bakacağım, çoook merak ettim.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Hepsi tek tek çok güzeller, güzel günlerde kullanınız <3

    YanıtlaSil
  8. Flormar M27 Havana rengini çok beğenerek kullanıyorum harika bir oje :) güle güle kullanın bu arada hepsini :)

    YanıtlaSil
  9. Vallaa ben kapıldım. Bütçeyi zorladık eşim hoopp.. dedi beni alışveriş rüyamdan uyandırdı. Ama senin aldıkların çok güzelmiş Güle güle kullan essence ürünlerine ve allık fırçana bayıldım doğrusu :)

    YanıtlaSil
  10. Ay o Miss Caramella'da aklım kaldı yaa, akşam Rossmann'da görürsem affetmem yani, o derece :))) RdeL'nin Banan Powder pudrasını ben de geçen Antares'e gittiğimde gördüm, aklım da kalmadı değil ama almayayım dedim elimdeki pudraları kullanmadığımı düşününce :) Hepsini güle güle kullan Filiz'cim, öperim!

    YanıtlaSil
  11. Ben project pan dolayısıyla alışveriş yapmama konusunda çok başarılı ilerlerken, bu ay ciddi manada kantarın topuzunu kaçırdım ama hepsi, limitsiz istediğin her şeyi alacağım teklifi yüzünden oldu, masumum :)))) Biopoint şampuanı ilk fırsatta ben de deneyeceğim, yanlış hatırlamadıysam bu serinin sls içermediğini söylemiştiniz. İsana duş jelinde de aklım kaldı, yazısını merakla bekleyeceğim. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım, sevgilerimle... <3

    YanıtlaSil
  12. 3-5 Şey derken birleşince baya dolu dolu bir alışveriş yazısı olmuş. Biopoint'i merak ettim. Gratis indiriminde aşırı kuyruk olunca, alacaklarımı da alamadm. Benim için masrafsız bir ay oldu..

    YanıtlaSil
  13. güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  14. güle güle kullan canım :) maybelline age rewind kapatıcıyı ben çok severimmmmm <3

    YanıtlaSil
  15. Essence ürünlerini tek gecerim.Elinize Saglik😊😊😊

    YanıtlaSil
  16. hepsi birbirinden güzel, güzel günlerde kullanın :) Johnsons Baby kolonyaları yıllardır çok severim, kokularına bayılıyorum, muz kokulu pudranızı da çok merak ettim, denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  17. Essence ürünleri ne kadar tatlı öyle dediğiniz gibi mevsimle hiç alakası yok. rimmel londan nail nurse'ye ben de bir bakayım emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  18. muz kokulu pudrayı Antares'te görüp epey incelemiştim. Ama cildim zaten çok kuru, pudra pek kullanmıyorum diye almadım. Biopoint ürünlerini çok merak ediyorum, birara deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  19. Güle güle kullanin hepsi guzel ama rival de loop pudrayi ayri bir merak ettim :)

    YanıtlaSil
  20. hepsi çok şeker ama Essence tarağa bayıldım

    YanıtlaSil
  21. Ayy çok güzel şeyler almışsın Filizcim.Özellikle essence tarak ve isana duş jeli konusunda yorumlarını merakla bekliyor olacağım.

    YanıtlaSil
  22. Pudrayı ben de çok merak ediyorum. Almak için gittiğimde kalmamıştı :/

    YanıtlaSil
  23. Rimmel Nail Nurse gerçekten başarılı bir ürün, özellikle kırılmalar ve çatlamalar için. Soyulmalara ;pastel'in Hardanel Keratin isimli ürününü denemeni öneririm.
    Mis kokulu bir alışveriş olmuş güle güle kullan:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma