21 Kas 2016

FLORMAR COMFORT ZONE KOLEKSİYON İNCELEMESİ

 Flormar Comfort Zone Koleksiyonu geçtiğimiz ay raflarda yerini almış ve kozmetik severlerin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı.Lacivert ambalajları,jean temalı kutuları ve uygun fiyatları ile gençliğe, rahatlığa atıfta bulunan koleksiyon, mevsim renklerinden oluşan ürün portföyü ile bence detaylıca incelenmesi gereken koleksiyonlar arasında bulunuyor.

Comfort Zone koleksiyonunu incelediğimde sonbahar temalı bir makyaj yapmak için ihtiyaç duyacağımız tüm ürünlerin elimizin altında olduğunda görüyorum.
Pudra,allık,göz farı,ruj ve oje gibi temel makyaj ürünlerinin yanı sıra göz farını iyice dağıtabilmek için bir karıştırma fırçası,kalın kalem rujumuzu açabilmek içinde bir kalem açacağı koleksiyona eklenmiş.

Bu yazımda koleksiyonu oluşturan ürünlerin ilk göze çarpan özelliklerinden bahsedip daha sonraki günlerde bazı ürünlerin ayrıntılı yazılarına yer vereceğim.
 Daha mağazada ilk gördüğüm an dikkatimi çeken Cozy Quartet Eyeshadow pürüzsüz, kadifemsi ve ince yapısıyla göz kapaklarına kusursuz renk veriyor.Kolay bir şekilde üst üste uygulanabilen Cozy Quartet Eyeshadow, göz kapaklarına mevsim renklerini getiren dört farklı renk seçeneğine sahip.Önümüzdeki günlerde detaylarından bahsedeceğim Nude Peaches adlı paletin birbiriyle uyumlu tonları,özellikle içerdiği turuncu oldukça dikkat çekici!
Fiyat : 24.90
Serinin bir diğer ürünü olan Smooth Touch Compact Powder, ipeksi ve pürüzsüz yapısıyla gün boyu makyajınıza mükemmel rötuşlar yapmaya ve ince yapısıyla rahatsız etmeden sabitleme yapmaya yardımcı oluyor. Tek kat ile cildi daha yumuşak ve pürüzsüz hale getirme vaadi bulunan pudra'nın 6 farklı renk alternatifi bulunuyor.Fiyatı ise 29.90

Koleksiyon'un en dikkat çekici ürünlerinden biri de kuşkusuz Over Size Pencil Lipstick rujlar. Büyük boy kalem rujlar kremsi yapısı ile dudak üzerinde kolayca kayarak sürülebiliyor ve yoğun renk veriyorlar. E Vitamini ve Karite yağı ile zenginleştirilen yumuşak formüllü rujlardan Light Coffee rengini de ilk fırsatta almayı planlıyorum.
Comfort Zone serisinin ojeleri dört farklı renk seçeneği ve yanında 4'ü 1 arada vitaminli tırnak ürünü ile birlikte geliyor.Benim denemiş olduğum renk bordo'nun en koyu tonlarından biri olan Delicacy rengi.
 Flormar Comfort Zone Ojeler
Yapı olarak kalitesine alıştığımız Flormar Shine&Color  serisine benzettiğim bu oje oldukça kolay sürülüyor.Tek kat kullanıldığında daha vişnemsi duran rengi ikinci kat ile birlikte iyice koyulaşıyor ve sezona en uyumlu renklerden biri oluveriyor.
 Flormar Comfort Zone Oje
Flormar Comfort Zone oje setleri 7,95 fiyatıyla tırnakları renklendirirken aymı zamanda bakımını yapıyor.

Flormar Comfort Zone Smooth Touch Powder Blush oldukça pigmentli ve yumuşacık yapısıyla kolaylıkla  uygulanabiliyor. Bendeki Coral Peach adlı mercan renkli allığı minik dokunuşlarla hafif bir renk verecek şekilde uygulamak mümkün olduğu gibi keskin hatlı belirgin yanaklar için tek seferde daha yoğun uygulama yapmakta mümkün. Hafif dokusu ile cilt üzerinde rahatsızlık yaratmayan ve dört farklı renk alternatifine sahip olan allığın fiyatı ise 24.90
 Flormar Comfort Zone Allık
Flormar Comfort Zone Koleksiyonu ile ilgili ön inceleme yazıma burada son verirken pek çok ürünü yakından detaylar için yeniden misafir ediyor olacağım.Ürünler arasında deneyip çok sevdikleriniz ya da merak ettikleriniz varsa yorum kısmına yazmanız beni çok mutlu eder



39 yorum:

  1. kalem rujun sendeki rengini istiyorum ben de seri de bu arada çok başarılı bence :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bu seride sevdiğim pek çok ürün oldu.Over size rujların ve ojelerin bir rengi daha alınacaklar arasında ;)

      Sil
  2. Çok güzeller bayıldım 😚 en kisa zamanda denemek dilegiyle yazi icin emegine saglik takipteyim 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Umarım isizde seveceğiniz ürünler bulursunuz.Sevgiler

      Sil
  3. Nude Peaches paleti ilk indirimde sepette olacak zaten; ama, bu allığın rengi nassıl nassıl nassıl güzelmiş!!!! Kırmızı rujlarla bu tondaki allıkları hafifçe uygulayarak kombinlemeye bayılıyorum! Yüze kattığı canlılık inanılmaz! Ürün yorumlarını da merakla bekliyorum şekercim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım allığı kırmızı rujla kombinleme önerini dikkate alacağım mutlaka.Bu ara o kadar çok koleksiyon çıktı ki Comfort Zone'un indirim görmesi yakındır diye düşünüyorum.Öpüyorum kocaman ♥

      Sil
  4. Flormar koleksiyonları yine döktürmüş resmen. Far paletini PR çalışmasından dolayı çok gördüm bu aralar ama gerçekten çok güzel bir palet! Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nisa'cım Flormar'ın koleksiyon hızına yetişemez olduk gerçekten.Şu an mağazalarda merakla incelenmeyi bekleyen iki koleksiyon daha var.Valla paraları cepte tutmak zor bu ara :)

      Sil
  5. Bu far paletine ilk görüşte vuruldum ama elimde o kadar çok var ki :(

    YanıtlaSil
  6. Flormar'ın bu koleksiyonda en çok Nude Peaches far paleti ve Golden Sunset allığı sevdim ayrıca Flormar her koleksiyonda daha bir kendini aşıyor bu süper:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor Menekşe'cim Nude Peaches herkesin gönlüne taht kurdu sanırım.Hep o turuncu'nun diğer renklerle uyumu yüzünden...
      Koleksiyonların git gide güzelleştiği ve daha da merak uyandırır hale geldiği konusunda haklısın kesinlikle :)

      Sil
  7. Filizciğim bugün pişti olmuşuz :-)) koleksiyon çok hoş bence özellikle jumbo kalem ve allık çok hoşuma gitti güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İrem'cim piştiyiz gerçekten.Jumbo kalemi bende çok sevdiğim.Nude tonunu da alacağım ilk fırsatta ♥

      Sil
  8. üf o nasıl bir allık! jumbo kalem ruj nasıl acaba merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allık inanılmaz pigmentli mutlaka dokunmalısınız Ebru Hanım.Jumbo ruju ben çok beğendim.Yapısı yumuşacık,kalıcılığı iyi :)

      Sil
  9. Kalem rujun kırmızısından bende kullanıyorum canım,çok beğendim.Koleksiyonun diğer parçalarına birdahaki sefere bakacağım ama özelliklede ojelerine:)
    Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmış olmana çok sevindim Şerife'cim.Kırmızı rengin sana çok yakıştığına eminim.Güle güle kullan :)

      Sil
  10. Görselleriniz sağ olsun istediğim bir koleksiyondu daha fazla istiyorum şuan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görselleri olabildiğince doğal renklerine uygun hazırladım.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence ♥

      Sil
  11. Nude Peaches paleti ilk indirimde ben de alacağım Filiz Hanımcım. Sizdeki ojenin rengi de çok güzelmiş. Benim de aklımda olsun. Mutlulukla kullanın <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Nude Peaches girmeyen kozmetik çekmecesi kalamyacak bu gidişle ♥

      Sil
  12. Renkler çok güzel güle güle kullanin 😊

    YanıtlaSil
  13. turuncu far ile sonuncu allık süper ☺ güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  14. Ay nasıl güzel bir seri, o renkler nasıl güzel, dokular nasıl harika. İndirimi bekliyorum Filizcim, güle güle kullan hepsini de :)

    YanıtlaSil
  15. Flormar ne kadar güzel ürünler ile karşımıza çıkıyor:) ben hepsi ayrı ayrı merak edip beğendim:)

    YanıtlaSil
  16. bu pakette beğenmediğim ürün olmadı doğrusu.Jumbo ruja ve far paletine bayıldım. Benim ojem çok güzel bir maviydi,ama bu renk kesin alınacak! Güzel günlerde kullan cnm

    YanıtlaSil
  17. Ne güzel bir koleksiyon olmuş, ilk ilgimi çekenler ruj, oje ve allık oldu. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  18. Jumbo ruja bayıldım hepsini güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir koleksiyon.Göz farı olarak turuncu kullanmayan ben bile bu koleksiyonu görünce kullansam mı ki diyorum :) Ürünler de ambalajları da çok albenili.

    YanıtlaSil
  20. Koleksiyona bayıldım hemen gidip inceledim hatta. :)

    YanıtlaSil
  21. Mavi sever biri olarak fotoğraflarınızı gördüğüm andaa heyecanlandımm :D Özellikle far paleti ve ojelerin rengine vuruldum <3 Mutlu günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  22. heps harika. Gule gule kullanın

    YanıtlaSil
  23. Şu turuncu fara bayıldım resmen. En kısa zamanda Flormar'a uğramam lazım.

    YanıtlaSil
  24. Bu seri bayağı tutacak gibi 💕 Güle güle kullann

    YanıtlaSil
  25. Far paleti, allığı ve tabi ojeleri kesinllikle alınacaklar listesinde.)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma