12 May 2014

Oriflame Alışverişi : Spring Tenderness EDT ve Saç Açıcı Tarak

Bu ay Oriflame'den minik bir alışverişim oldu.Bunlardan biri Oriflame'nin bahar aylarına özel çıkardığı Spring Tenderness koleksiyonunun parfümü,diğeri ise banyoda kullanmayı planladığım Saç Açıcı Tarak oldu.

Oriflame Spring Tenderness EDT Oriflame kataloğundan kokladığımda ilgimi çeken ve uygun fiyatıyla kendime koyduğum parfüm yasağını delmeme yol açan bir ürün oldu.

Katalogtan kokusu denendiğinde oldukça fresh bir kokuya sahip olan parfümü içeriğine bakmadan çiçeksi notaların fazla olduğu bir koku olduğunu izlenimiyle aldığımı söyleyebilirim.
 Parfümün meyveli bir koku olduğunu tenimde denediğimde fark ettim.

Spring Tenderness ;Yabani çilek,tropik meyve liçi ve inci çiçeği notalarından oluşuyor. Parfümün ilk sıkıldığı anki haline bayıldım ama bu kısmı çok çabuk değişiyor. Sıkıldıktan dakikalar sonra kokusu oturuyor ve bu kokuyu 2-3 saat muhafaza ediyor.Sonraki saatlerde ise çilek kokusu olduğunu düşündüğüm aromasını uzun süre devam ettiriyor. Sona kalan koku çilek ve benzer aromalardan hoşlanmadığımdan  çok ilgimi çekmedi ama siz seviyorsanız deneyebilirsiniz.

Peki bu kokuyu kimler alsın derseniz 18-25 yaş arasındaki genç kızlara uygun olduğunu söyleyebirim.Eğlenceli,Meyveli kokulardan hoşlanıyorsanız bu ay indirimli olarak satın alabilirsiniz.
Tarak hakkında söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok.Bana onu aldırtan şey asılmaya uygun sapı ve geniş dişleri oldu.Banyo esnasında karışan saçları açmada başarılı olacağını düşünüyorum.

Siz bu ay Oriflame kataloğundan neleri gözünüze kestirdiniz,bu ürünlerden alıp denedikleriniz var mı?

4 yorum:

  1. Oriflame kataloğundan ilgimi çeken çok şey var ama tanıdığım temsilci yok. Bu konuda Oriflame'a başvursan bile üye yapmak için sıraya girmiş bir sürü insana yönlendiriyor sizi. Oriflame'ın en büyük zayıflığı bu işte. Bu saçmalıkları yüzünden tonla müşteri yitiriyorlar. Ha, merak ediyorum herkes satıcı olunca alıcı kim olacak? Kusura bakma burdan şikayetlerimi duyurmuş oldum. :) Ama ortaokul ikinci sınıftan beri kullandığım Oriflame ürünleri beni bu şekilde soğuttu kendinden işte. Temsilci ararsın bulamazsın, bulduğun zaman gel seni de temsilci yapalım dır dırından kurtulamazsın. En azından Avon'un öyle bir derdi yok. Keşke bu kadar güzel ürünleri olan Oriflame'mın yöneticileri de Avon'unkiler kadar akıllı olsaydı. :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söze ne denir? Temsilcilerin öyle bir çabaları var ne yazıkki çünkü aksi takdirde fazla para kazanamıyorlar.Bende uzun bir süre kayıt olup sadece kendim için alışverişler yaptım.Sonra astarı yüzünü geçtiği ve gereksiz alışverişlerimi çoğalttığı için arkadaşımdan almaya başladım.Hiç bulunamayıp illaki almak isteniyorsa üye olmaktan başka seçenek yok maalesef :/

      Sil
  2. ben de bu parfümden almayı düşünüyorum kullanan varsa beni bilgilendirsin lütfen:))

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma