11 May 2014

Anneler Günümüz Kutlu Olsun

Gün Anneler Günü olunca bir kaç kelime etmeden geçemedim.Blogumu takip edenlerin bildiği gibi üç ve altı yaşında iki kız annesiyim.Aşağıdaki resimde anneannesiyle poz veren Ceylin, abla olduğunda henüz üç yaşında bile değildi.Kardeşiyle birlikte o da büyüdü.Çoğu zaman oyuncaklarını paylaşamadılar,kavga ettiler ama birbirleri olmadan da yapamadılar.



Çalışan bir anne olunca bebeklik dönemlerinde oldukça zorlandım ama nihayet ikiside kreş ve okul yaşına geldiler.
Onları büyütürken uzakta olsalarda babaanne ve anneanneleri desteklerini bizden esirgemediler.Ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızda oldular.


Annelik tuhaf bir duygu.Çoğu zaman çocuklarınız için yaptığınız fedakarlıklar aklınıza gelmiyor ve hep yapamadıklarınıza odaklanıyorsunuz.Onları büyütürken zaman öyle hızlı geçiyorki bir kaç yıl önceki bebeklik resimlerine bakıp iç geçiriyorsunuz.


Ben evlendikten üç yıl sonra başka bir şehirde yaşamaya başladım.Aradan geçen dokuz yıldan sonra tekrar anneme yakın olabileceğim ve bundan sonraki Anneler gününde birlikte olabileceğimiz bir şehre taşınacağım için mutluyum.

Annemin,diğer annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım.Her şey gönlünüzce olsun.Allah annelerimizide evlatlarımızıda yanımızdan eksik etmesin....

6 yorum:

  1. Ah nasıl tatlı bal küpleri :** Allah olmayanlara da nasip etsin inş :) Anneler günün kutlu olsunnn Filiz ablacımm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim.Allah bir gün sanada nasip etsin.Bizde bol bol sevelim onları :)

      Sil
  2. Güzel anneeee seni <3 Aminn aminn , inş.bizlerde senin gibi sevgi dolu özverili hoş bir anne oluruz ,yavrucaklara bakıp bakıp ısırasım geliyor nasıl güzel bebeklikleri varmış öyle,maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokoş'çum çok teşekkür ederim tatlım.Ah çok güzeldi bebeklikleri.Yanımızdan geçip sevmeyen yoktu ama çabucak büyüyüverdiler.Umarım bir gün senide anne olarak görürüz.Eminim sende geleceğin harika annelerinden olacaksın :)

      Sil
  3. Nasıl tatlı kızlar bunlar...Şansları ve bahtları da güzel olur inşallah.. Bu arada kızlar senin kopyan Filizcim...Anneler günün tekrar kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demet'çim amin canım.Çok teşekkür ederim.Kızları genelde anneme ve kardeşime çok benzetirler.Bana benzetmiş olmana sevindim desem yalan olmaz :)))
      Seninde Anneler günün kutlu olsun canım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma