26 May 2014

essence bloom me up! ile güzellik çiçek açtı

Avrupa’nın en çok tercih edilen kozmetik markası essence, yeni özel koleksiyonu “bloom me up!” ile ilkbahar trendlerini bir araya getiriyor. Çiçek motifli zarif dantel desenler; pembe, şeftali  ve lavantadan oluşan taze renklerle birleşiyor. İlkbahar hem eğlenceli hem de romantik bir havaya bürünüyor.

essence bloom me up! ile gözleriniz, dudaklarınız, yüzünüz ve tırnaklarınız göz alıcı olacak. Bu özel koleksiyonun olmazsa olmaz parçaları; gözlerinizi daha büyük gösterecek ikili göz kalemi ve kullanımı kolay stick allık.

essence bloom me up! tekli göz farı
Yüksek pigmentli göz farlarının uçuk pembe ve mint yeşili renkleri simli etkilerle buluşuyor ve çok sevimli ilkbahar göz makyajı stilleri oluşturuyor. Farın pudramsı yapısı kolay uygulama ve istenilen şekilde dağıtma imkanı sunuyor.
                   Tavsiye edilen raf satış fiyatı 7,25 TL.


essence bloom me up! ikili göz kalemi
İkili göz kalemi ile gözlerde istenilen etkiyi yaratmak artık çok kolay. Kalemin bir ucu göz içine sürülerek gözlerin daha büyük ve parlak görünmesi sağlıyor, diğer ucu kaşların alt tarafına sürülerek daha kalkık bir kaş görüntüsü elde ediliyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 7,25 TL.


essence bloom me up! stick ruj
Uzun süre dayanıklı yapısı ve uçuk ve koyu pembe renkleriyle orta derecede kapatıcılık sağlayan bu ruj,  dudaklara parlaklık ve harika bir renk verecek.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 7,25 TL.

essence bloom me up! stick allık
Stick şeklindeki bu allık, pembe ve şeftalinin taze vurgularını yüze taşıyor ve ciltte sevimli pudramsı bir his bırakıyor. Döndürülerek açılan ambalajı ile kolay ve pratik bir uygulama sağlıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 9,25TL.

essence bloom me up! ışıltılı pudra
İlkbahara ışıltı geldi! Açık bej renginde, büyük bir özenle pigmentlenmiş bu pudra, yüz ve boyun bölgesinde ışıltılı bir dokunuş bırakıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 12,25TL.

essence bloom me up! oje
İlkbaharla birlikte tırnaklardaki trendler de yenileniyor: Pembe, mint yeşili, lavanta ve şeftaliden oluşan parlak ve taptaze renkler tırnaklara enerji veriyor. Uzun süre dayanıklı ve oldukça yoğun kapatıcılığa sahip bu sempatik ojeler, ellerin güzelliğinin ön plana çıkmasını garantiliyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 4,25TL.

essence bloom me up! dantelli tırnak ucu
Kendinden yapışkanlı, şeffaf tırnak ucu sticker’ları dantel görünümü ile tırnak tasarımınıza daha da trendy bir görünüm katıyor. Size özel, romantik bir stil için kolayca tırnakların ucuna yapışıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 5,50TL.
  
  
                                                                                                                                *Basın Bültenidir

2 yorum:

  1. Seri güzele benziyor gibi ama en çok oje ve tırnak stikerı gözüme hoş geldi :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojeler ve aydınlatıcı pudrası güzeldi.Stick allığı da bir etkinlikte hediye gelmişti ama henüz deneme fırsatı bulamadım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma