21 May 2014

Gratis Alışverişi :Benri,Bee Beauty,Essence,Wet'n Wild,Real Techniques

Anneler Günü indiriminde Gratis'e uğramamak olmazdı.Sürekli kullandığım bir kaç ürünü stoklamak için Gratis'e gittim ve küçük bir alışveriş yaptım.Her indirimde bolca aldığım Benri Pamukları bulamazken indirimli-indirimsiz neler aldığıma göz atalım.
Benri Islak Mendil :Benri ıslak mendilleri başarılı buluyorum. Çocuklara özel üretilmiş olanlar daha az parfümlü olmaları nedeniyle tercihim oluyor.İndirimde bolca alarak stokladım.

Benri Koyu Renk Ojeler için Aseton:Aseton sözcüğü kulağa hoş gelmesede koyu renklere özel bu temizleyici uzun süredir favorim.Koyu renkleri fazla bulaştırmadan temizlerken açık renkleride hızlıca temizliyor.

Real Techniques Powder Brush :RT fırçalardan almayı planladığım iki fırça vardı.Pofidik görüntüsüne karşı koyamayarak önceliği pudra fırçasına verdim.Tam fiyatını hatırlamasamda indirimle 30 civarı bir ücret ödedim.
Wet'n Wild Göz Farları: Merakla beklediğim Wet'n Wild Ankara'ya geldi.Bende bir kaç Gratis'e bakmama rağmen standlar'da hiç ürün bulamadım.Sonra tesadüfen stant kurulu olmayan bir Gratis'te Comfort Zone Palet ve Brulee adlı tekli fara denk gelip aldım.
Bu alışveriş sonrası hafta sonu gittiğim İzmit'te dopdolu bir stantla karşılaşıp beğendiğim iki üçlü paletide oradan aldım.Bu yazıya görselleri önceden hazırladığımdan dolayı ekleyemesemde çok yakında detaylı incelemelerini yazacağım.Bu arada 8'li paletler 19.90, 3'lü paletler 14.90 ,tekliler ise 6.50 TL fiyata sahipler.
Essence Holo Jewels Oje : Essence'nin yeni ojeleri Gratis'e geldiğinde bir kaç oje alışverişi yapmış,bu ojeyi ise elemiştim.Gel gör ki yanar döner pullara karşı koyamayarak bu alışverişime ekledim.
Bee Beauty Vişneli Dudak Balmı: Şu sıra kışın olmadığı kadar dudak kuruması yaşıyorum.Elimdeki onca dudak balmına rağmen neşeli ambalajını görünce alıp denemek istedim.Dudaklara hafif bir renk veren ve vişne kokusuna sahip olan balmı bir süre kullandıktan sonra daha iyi değerlendirebileceğim.

Küçük sayılabilecek ama beni mutlu eden bir alışverişle bir indirim dönemini daha kapattım.Ürünlerin yazıları yakında gelecek.

İçlerinde sizin deneyip memnun kaldıklarınız varsa görüşlerinizi okumaktan mutluluk duyarım.
Sevgiler

24 yorum:

  1. Guzel gunlerde kullan Kelebegim:) o yanar doner pullu ojede benim de gozum var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balböceğim ben ilk denediğimde pek sevmemiştim ama uyguladığım miktar çok azdı.Şimdi deneyip göreceğim bakalım

      Sil
  2. Bee Beauty dudak balmının renginin bu kadar şeker olduğunu bilsem bende alırdım. O kadar çok balm varki evde artık yeter deyip almamıştım Bee Beauty balmını :) Güle güle kullan canım hepsini ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bol miktarda lip balmım olmasına rağmen Bee Beauty Balmın ambalajına karşı koyamadım.Rengi çok şeker gerçekten.İlk uygulamada hafif bir renk verdi ama bekletsem rengi koyulaşır mıydı bilmiyorum.
      Teşekkürler canım :)

      Sil
  3. Ben oarada bir la vie est bella gördüm :) beninde favori parfümlerim arasında kendisi :))
    Güzel günlerde kullanmanı dilerim. Rt fırça yorumlarına öncelik vermeni rica ediyorum
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sena'cım bahar'ın gelişiyle kullanmayı bıraktım ama favori kış parfümümdür benimde.RT fırçayı kullanmaya başladım canım.Yakında düşüncelerimi paylaşacağım.Çok öperim :)

      Sil
  4. Ben son indirimi pamuk ve ıslak mendillerle kapatmanın gururunu yaşıyorum, kendimi eve kapattım bişey almamak için :) bence en alınası WetNWild'ları almışsın güle güle kullan..Essence holo'ya bir türlü denk gelemiyorum bulsam kapıcam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün'cüm bende aynı gururu yaşayacakken indirimin sonunda işler değişti.Yinede daha önceki indirimlere göre tutuyorum kendimi :)
      Wet'n Wild 8'li paletlerden sadece Comfort Zone vardı ama diğerleri olsada fikrim değişmezdi kesinlikle.
      Çok teşekkür eder,öperim canım :)))

      Sil
  5. Güle güle kullan canım hepsini =)

    YanıtlaSil
  6. Gule gule kullan canim :) Tunalidaki Gratiste buldum ben de standlar doluydu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tunalı Gratis bana çok uzak olduğu halde gittim ama ben gittiğimde adeta talan edilmiş durumdaydı.Teşekkürler canım :)

      Sil
  7. Güzel günlerde kullan canım :) Wet n Wild Comfort Zone paleti arıyorum Eskişehir'de ne zamandır geldiği gibi tükeniyor maalesef bir türlü denk gelemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım.Umarım kısa zamanda denk gelirsin sende :))

      Sil
  8. Güle güle kullan. Oje burdan güzel görünüyor. Tırnaklarda nasıl durduğunu merak ettim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Fırsat bulur bulmaz blogta paylaşacağım.Sevgiler :)))

      Sil
  9. çok güzel şeyler almışsın tatlım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim.Küçük küçük ama beni mutlu etmeye yetti :)

      Sil
  10. güzel günlerde kullan ricci ricci bnim de sevrek kullandığım bir parfüm, ojeyi merak ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojeyi kısa zamanda paylaşırım inşallah.Ricci Ricci'yi bir kaç yıldır bıkmadan kullanmıyorum.Bitirip yenilediğim nadir pafümlerden :)

      Sil
  11. Hepsi çok güzel canım, güle güle kullan:) Ben de comfort zone'u ilk geldiğinde bulamamıştım, bu hafta sonu nata vega'da buldum. Çok mutluyum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Yelda'cım.Ben indirim zamanı aramakla hata ettim sanırım.Çünkü Nata Vega'da da bulamıştım.Sonra tesadüfen stant olmayan Kentpark'ta çıktı karşıma.Sende güzel günlerde kullan canım :)

      Sil
  12. En güzel seçimleri yapmışsın -*_- Güzel günlerde kullan hepisiniide, bende benrinın asetonunu beğendim birdahakine alıp depolayacağım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler kuzucum.Daha güzelleri senin olsun.Benri aseton gerçekten bir harika !!! :)))

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma