7 Nis 2014

Yves Rocher Ihlamur Özlü Şampuan

Yves Rocher Ihlamur Özlü Şampuan birkaç gün önce bitenler kutusuna eklendi.Bittiğine göre bugün kendisinden bahsedebiliriz.
Bir önceki şampuan yazımda anlattığım Giovanni Şampuan ile hiç anlaşamamıştım.Öyleki saçlarımı sertleştirip zor taranır hale getirmişti . Ardından kullandığım şampuanın markası Yves Rocher oldu.

Ihlamur Özlü Şampuan parlak ve kolay taranan saçlar vaat ediyor.Adından beklediğimiz gibi mis gibi ıhlamur kokuyor.Benim gibi ıhlamurseverler kokusuna bayılacaklar.Şampuanlarda bitkisel kokudan hiç hoşlanmıyorum.Bu şampuanda da bir miktar bitkisel koku var ama ıhlamur bu kokuyu bastırdığı için kullanırken çok zorlanmadım :)

Normal Saç tiplerine uygun olan Şampuan yıkama esnasında çok fazla köpürmüyor.Orta ya da biraz altında köpük elde ediliyor.

Ben yıkama sonrası daha kolay taranan ve yumuşak saçlara sahip oldum.Hatta saçlarıma bir miktar nem kazandırdığını da düşünüyorum.
Parlaklık verme konusunda ise bir değişiklik gözlemlemedim.

Cildin PH değeriyle uyumlu şampuanın paraben,silikon,renklendirici ve alerjen içermiyor olması ve içeriğindeki temizleyicilerin bitkisel olması olumlu bir özellik.
*%98 bitkisel içerik olduğu belirtilen şampuanın içindekiler ise şu şekilde;



Satış fiyatı 17.90 olan şampuana sıkça uygulanan indirimlerle daha uygun fiyattan sahip olmak mümkün.
Ben Ihlamur Özlü Şampuan ile iyi anlaştım ve gelecekte tekrar alabilirim.

Sizin Yves Rocher Şampuan deneyimleriniz nasıl ?

5 yorum:

  1. Ben de yağlı saçlar için olan şampuanını kullanıyorum. Yağlanmayı önleme konsunda çok başarılı değil ama yumuşak ve parlak yaptı saçlarımı. Senin de dediğin gibi şampuan az köpürüyor. Ben de alışkanlıkla daha çok şampuan kullanıyorum. O yüzden çabuk bitecek gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında fazla köpürmemesine rağmen temizliyor saçları ama bende tüm bitkisel şampuanları biraz fazla kullanma eğilimindeyim.Bitkisel şampuanların kıymeti market şampuanına dönünce anlaşılıyor.Bu sebeple vasın bitsin diyorum ben :)

      Sil
  2. Bende ayni markanın yulafli şampuanini kullandım. Fakat hiç köpürmedigi bende sacimin temizlenmedigini hissediyorum. Ama duş sonrası yumuşak ve kolay taraniyor saclarim. Tavsiye edilir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz yıllarca bol köpüğe alıştığımızdan şimdi yadırgıyoruz bu şampuanları.Verdiği yumuşaklığı bende sevdim.Araya yeni bir şampuan deneyimi alıp sonra yıpranmış saçlar için olanı denemek istiyorum bu kez :)

      Sil
  3. Merabalar, fazla kopurmemesi iyi bi sey bence cunku daha dogal bir icerigi oldugunu gosteriyo. Bende bu sampuani cok severek kullaniyorum saclarimi yumasacik yapti ☺️

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma