21 Nis 2014

Bitenler&Çöpe Gidenler #7

Bu ayın bitenler yazısı görsellerini Sevgili Miskin Kek'in resim düzenleme hakkında verdiği bilgilerden faydalanarak düzenledim.Kendisine buradan teşekkürler göndererek ayın bitenlerine geçmek istiyorum.
Her zaman olduğu gibi bol bol kişisel bakım ürünü bitirdim.Kozmetik olarak ise sadece BB krem ve fondötenim bitti.Şimdi bitenlere tek tek göz atalım.


1-Yves Rocher Ihlamur Özlü Şampuan : Yıkama sırasında orta karar köpüren,mis gibi ıhlamur kokan ve saçları yumuşatan bir şampuandı.Bitkisel kokusu çok yoğun olmadığı için sevdim.Şampuan ile ilgili detayları buradan okuyabilirsiniz.

2-Giovanni Smooth as Silk Saç Kremi : Gratis'te satılan Saç Kremi  işlem görmüş saçları yumuşatmayı vaat ediyor.Bana kalırsa oldukça düşük bir performansa sahip.Sıradan bir saç kreminden tek farkı bazı zararlı kimyasalları içermemesi oldu.Serinin şampuan ve saç kremini tekrar almayı düşünmüyorum.

3-Nivea Fresh Natural Spray Deodaorant: Yıllardır hangi ürünü denersem deneyeyim dolabımdan eksik etmediğim tek deodorant Fresh Natural oldu.Kokusunu seviyorum ve ter kokusunu önlemede başarılı buluyorum.Tek kusuru içeriğinde istemeyen kimyasallar bulunması.Bir gün daha doğal versiyonunun çıkmasını umut ediyorum :/

4-Parmex Aseton : Denediğim onca oje çıkarıcıya rağmen Parmex ve Benri'nin Koyu renk ojelere özel Asetonundan daha iyisine denk gelmedim.

5-Maybelline 2'si 1 arada Göz Makyajı Temizleme Losyonu :Uzunca bir zaman önce almış olduğum bu temizleyici marketlerde satılan temizleyiciler içinde en sevdiğim ürünken aramıza misel sular girince bir türlü bitiremedim.Misel suların temizleyemediği makyaj kalıntılarını temizleyerek bitirdim.

6-La Roche Posay Effeclar Temizleme Jeli : Effeclar temizleme jelini ilk kullanımlarda sever gibi olmuşken daha sonra fikrim değişti.Öncelikle çok fazla köpürmesini sevmedim.Bu temizleyici kadar tadını,kokusunu ağzımda hatta burnumda hissettiğim bir temizleyici hatırlamıyorum.Üstelik temizlik sonrası verdiği gerginlik cabası.


 7-Signal White Now Diş Macunu: Bir dönem diş fırçası ile birlikte set olarak satılan diş macununu denemek için satın almıştım.Bir süre kullanıp bıraktım.Colgate Optik Beyaz'a devam ettim.Bitirmek amaçlı kullanmaya devam ettiğim diş macununun koyu mavi renginden ve keskin tadından, diş fırçasının ise sert kıllarından memnun kalmadım ve tekrar almayı düşünmüyorum.

8-Loreal Preference Saç Bakım Kremi : Dip boyamı genellikle kendim Loreal Preference boya ile yapıyorum.Hem boyadan hemde içinden çıkan saç bakım kreminden çok memnunum.Bakım kremini en az dört kez kullandığımdan elimde epeyce birikiyor.Bu kremlerin verdiği yumuşaklık ve tarama kolaylığını veren saç kremiyle henüz tanışmadım.

9-Garnier BB krem :Bu BB kremleri en az bir yıl önce çok popüler oldukları dönemde almıştım.Bu ay Lumi Magique Fondöten ile birlikte BB kremlerin Medium rengini bitirdim.Light rengi ise biten Lumi Magique şişesine girdiğinden ambalajı boşalmış oldu.BB kremleri kapatıcılıkları,hafif formülleri ile severek kullanmıştım ama son dönemde cildimde oluşan parlama ve diğer sorunlardan dolayı tekrar almayı düşünmüyorum.

10-Lancome Miracle EDP : Fresh kokusunu severek aldığım Miracle , 100 ml ambalajı ve arada kullandığım diğer parfümler nedeniyle üçüncü senesinde ancak bitirebildiğim bir parfüm oldu.Tekrar mı derseniz aynı fiyata tercih edeceğim daha iyi Lancome kokuları var.La vie Est Belle,Magnifique gibi...

11-Jean Paul Gualtier Le Male EDT : Boyner'in indirim dönemlerinden birinde oldukça uygun bir fiyata denk gelip aldığımız bir parfümdü.Çok akılda kalıcı olmayan günlük bir parfümdü diyebilirim.

12-The Body Shop Ginger Sparkle El Kremi : Minik ambalajıyla çantada taşımak için ideal,zencefil kokusuna bayıldığım bir kremdi.Nemlendirmesi çok uzun sürmesede güzel kokusu için indirimde yakalanırsa alınabilir.


13- Bebak Bademli Yüz Temizleme Sabunu : Cildimi kurutmadan temizleyen nadir sabunlardan biri oldu.Hatta kurutmadan temizleyen başka sabun hatırlamıyorum.Cilt temizliğinde sabun tercih edenler için uygun fiyatlı bir alternatif olabilir.

14-Cyrene Saç Kremi ve Maske : Cyrene'nin bu ürünleri Kübra'nın etkinliğinde hediye edilmişti.Her iki üründe başarılı ürünlere benziyor ve tam boyunu deneme isteği uyandırdı.

15-Rival De Loop Ojeler : Nedendir bilmiyorum ama bu markayla aramda buz dağları var.Ojelerinden pek memnun kalmadım.Bunlardan önce bir tanesi bozularak çöpe gitti.Bu ojelerin biri çizgilenmesi diğeri ise çok kat istemesi nedeniyle çöpe gitti.

16-Lancome Teint Miracle Fondöten:Seyahat boyu olan dolu şişeyi alışverişimde verilen pek çok numune ile destekleyerek yaklaşık 6 ay kadar kullandım.Orta ve üstü kapatıcılığa sahip,güzel kokan ve cilde aydınlık görünüm veren bir fondötendi.Çok severek kullandım ancak karma ve yağlı ciltlere uygun olmadığından bende parlama yaptı.

Şimdi Lancome Teint Idole Silky Matte fondötenini almayı planlıyorum.Aynı ayarda mat bitişe sahip fondöten önerilerinize açığım.

Benri Disk Pamuklar : Göz Makyajı ve Oje Temizlemek için kullanıyorum.İndirimde denk geldikçe stokluyorum.



Ayın bitenleri böyleyken sizin kullanıp memnun kaldığınız/sevmediğiniz ürünlerle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

♥ Sevgiler ♥

14 yorum:

  1. Maybelline cift fazli temizleyiciye bayiliyorum. Rimelimi daha kolay cikaran bir urun gormedim ama aklimda garnier var su siralar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier'i şu sıra o kadar çok gördümki bende merak ettim.Elimdeki henüz açılmamış Bi-Facil bittiğinde denerim belki :)

      Sil
  2. Yüz temizleme sabununda tereddütlüydüm ama yorumundan sonra seve seve kullanırım gibi geliyor iyiki yazmışsın .Kelebekcim ; O zaman ne diyoruuuz gelsin yeni cicileeeeeer Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım cilt tipinden kaynaklanan bir farklılık yaşamazsan gayet güzel bence.
      Yeni cicilere gelince,bu ara elimde açılmış açılmamış o kadar çok ürün biriktiki ufak tefek alışverişler dışında yeni ciciler gelmeyecek sanırım :))

      Sil
  3. signal white now'dan umutluydum almayı düşünüyordum ama tadı keskin deyince bir durdum şimdi hiç sevmem öyle tadı ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hem yoğun keskin tat hemde mavi köpükleri hiç sevmedim ben :/

      Sil
  4. Boyaların içinden çıkan saç kremlerini çok seviyorum.Daha başarılı oluyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ya.Şu kocaman maske kavanozlarına bunları koyup satsınlar.Bizde hiç diğerleriyle uğraşmayalım bence :))

      Sil
  5. cnm nivea deodorant,benri,cyrene ürünleri benimde deneyip memnun kaldıklarım.Hatta nivea ve benri pamukları bittikçe alırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı ürünler benimde sürekli aldıklarım canım.Ancak Cyrene ile tanışmakta biraz geç kaldım galiba :)

      Sil
  6. ne güzel ne kadar çok ürün bitirmişsin ama önce yazı ardından da fotoğraf gelmesi biraz kopukluk yaşattı bende yinede keyifliydi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah evet öyle olmuş gerçekten !!!
      Yinede keyif almana sevindim :)))

      Sil
  7. bitenler yazılarını çok seviyorum daha çok ürün hakkında kısa kısa fikir sahibi olmuş oluyorum
    cyrene ürünleri gerçekten güzel bende memnunum
    signal white now'u ben sevdim ya beyazlatma etkisi çok iyi ama colgate denemedim hiç belki o daha iyi beyazlatıyordur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bitenler yazıları benimde okumayı sevdiğim yazıların başında geliyor.Ürünler hakkında kesin sonuçların paylaşılmış olması çok işe yarıyor.
      Colgate'in beyazlatmasından memnun olmayanlar vardı ama ben seviyorum.Verdiği rahatsız etmeyen ferahlık hisside daha iyi bana göre :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma