22 Nis 2014

23 Nisan'a Özel 23 Bin Hediye Seçeneği Vitringez.com'da

Türkiye’nin alışveriş alışkanlıklarını değiştiren vitringez.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ayakkabıdan tokaya, pusetten oyuncağa kadar birçok hediye seçeneği ile çocukların yüzünü güldürüyor.

“Modanın Arama Motoru” vitringez.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarını sevindirmek için farklı hediye seçenekleri arayan ebeveynler için tam 23 bin seçeneği bir arada sunuyor.
Çocuklarını mutlu etmek isteyen anne babaları vitrin vitrin gezmekten ve internetteki alışveriş siteleri arasında kaybolma sıkıntısından kurtaran vitringez.com, yerli ve yabancı 500’e yakın çocuk markası ve 74 e-ticaret sitesini tek bir adreste topluyor.
23 Nisan boyunca kıyafetten oyuncuğa, aksesuardan mobilyaya kadar 23 bin çeşit ürün, 0,65 TL’den başlayan fiyatlar, özel indirim kampanyaları ve sürpriz hediyeler sunan vitringez.com ile çocukları mutlu etme fırsatını kaçırmayın…



Vitringez.com Hakkında
Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını kolaylaştırmak amacıyla Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan tarafından kurulan, 2013 Kasım ayı itibarıyla hizmet vermeye başlayan Vitringez.com; arama kutucuğu ve detaylı kategorileriyle kullanıcılarının aradıkları ürüne en fazla seçenekle, en hızlı şekilde ulaşmalarını sağlıyor. ‘’Modanın Arama Motoru’’ mottosuyla yola çıkan Vitringez.com; İndirim Alarmı, Moda Alarmı ve Listeleme gibi özellikleriyle online alışverişi kişisel bir deneyim haline getirirken tüm bu özellikleriyle alışveriş ve moda tutkunu internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Oluşturduğu Vitringez Blog ile de moda ve trend haberlerini eğlenceli bir şekilde sunarak farklılığını gösteren Vitringez.com; ziyaretçilerine kadın, erkek, çocuk ve ev kategorilerinde 2.500’den fazla marka altında çantadan saate, giyimden aksesuara, ayakkabıdan kozmetiğe 750.000’in üzerinde ürün seçeneği sunuyor. Gelişmekte olan ülkelerdeki girişimcileri destekleyen Endeavor’un Türkiye ofisi 2014 yılında Vitringez.com’un kurucuları Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan’ı Türkiye’nin Endeavor girişimcileri olarak seçti.


                                                                                                                                   *Basın Bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma