9 Nis 2014

Rimmel London Color Rush # Rumeur Has It

Kalem Ruj dünyasının yeni rakibi Rimmel London Color Rush rujlar.Bu rujlar pek çok kişi tarafından öyle çok sevildiki markaların çoğu kalem ruj çıkardılar.Bende ülkemize hiç gelmeyen Bourjois dışındaki tüm kalem rujları denedim.

Bir kaç gün önce bu rujlar gelmiş mi diye düşünerek yolumu Watsons'a düşürdüm.Rujlar gelmişti ama tester ve bazı renkleri yoktu.Bu sebeple renkler arasından Rumeur Has It rengini seçtim.Herkes nude rengini merak ederken benim elim neden böyle pembelere gider eve gidince epey bir düşündüm bu arada :)))


 Rumeur Has It rengini baz alarak Color Rush rujları değerlendirmem gerekirse;Yapıları yumuşak ve kolayca sürülüyor.Dudak kusurlarını belli etmiyor.Renk verişi oldukça başarılı.Parlak bir bitişi var.Parlak görünümden hoşlanmayalar peçeteyle küçük birdokunuş yaparak parlaklılığı kolayca alabilirler.Diğer renklere genellemek istemiyorum ama bu renk benim için yeterli kalıcılıkta.Bir şey içildiğinde silinip gitmiyor.Bir Revlon değil belki ama Loreal Balmy'lerden çok çok daha kalıcı olduğunu söyleyebilirim.

Rahatsız edici kokuları yok.Kokladığımda aldığım şekerli kokuyu sürdükten sonra hissetmedim.


Rimmel London Color Rush Rujlar Watsons'ta 14.90 fiyat etiketiyle satıştalar.Ben elimdeki rujdan memnun kaldım ve başka bir rengini daha gözüme kestirdim bile :)

Siz kalem rujlar hakkında ne düşünüyorsunuz,Color Rush serisine şans verir misiniz ?


20 yorum:

  1. çook beğendim senin dudağında da farklı ve güzel durmuş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Sanada çok yakışmıştı :)

      Sil
  2. ben bu tombik kalem rujların her türüne bayılıyorum...dudak kurutan rujlardan nefret ediyorum, Color Rush'lar gayet iyi nemlendiriyor. Parlak bitirişi ise özellikle yazın çok seviyorum. Give Me a Cuddle aldım ama çok soluk kaldı aklım Not an Illusion'da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Nilgün'cüm.Söylediklerinin hepsine katılıyorum.Sheer rujlar benimde her daim favorim !
      Benim aklım Give Me a Cuddle renginde kalmıştı ama çok açık renkler gitmiyor banada.Denemeden almayayım o halde :)

      Sil
  3. Bu rengi almadigima o kadar pisman oldum ki:/ cidden cok guzel durmus dudakta. Ben de give me a cuddle aldim ve malesef sevemedim rengi soluk bi pembe :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beğenmene çok sevindim.Give me Cuddle çok çekici görünen bir renk ama soluk renkler bana hiç yakışmadığından renk verişini görmeden almamıştım.Bu yorumlardan sonra almayacağım sanırım :/

      Sil
  4. Kesinlikle alacağım ama girdiğim hiçbir Watsons'ta bulamadım... Güle güle kullan çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yakında gelecektir canım.Çok teşekkürler :))

      Sil
  5. Çok yakışmış ama kiii :)) bende baktım bugün cinimcim,güzel hoş kokuları var,yapısı yumuşaktı.Tester yoktu ama birisi açmıştı o sayede bakıverdim :)) ama serinin devamı olacakmış hep o yüzden anneler günü indirimini beklemeye koyuldum.almamak içinde zor tuttum kendimi valla :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim baktıklarımın hepsi açılmış ve çoğu zedelenmişti.Sağlam bulmak için çaba sarfettim resmen.Serinin diğer renklerini yabancı bloglarda gördüm ve merakla bekliyorum bende.Çok teşekkür edip kocaman öpüyorum seni :)))

      Sil
  6. Ne kadar yakışmış bu renk dudaklarına <3 Bayıldıııım! =) Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden bilmem ben hep pembeleri ve koyu renkleri yakıştırıyorum kendime.Beğenmene çok sevindim tatlım.Teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Ben give me a cuddle ve drive me nude renklerini aldım. Seven gruptayım:)) iki rengi de çok beğendim. Nude olan benim dudağımda biraz bekleyince pespembe bir renk aldı. Diğer renkleri de alacağım:) güle güle kullan Filiz'cim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Give me a cuddle pek çok kişinin çekmecesine şimdiden girmiş sanırım.Nude olan kapalı ambalajda pek hoş gelmedi bana ama tester bulursam bakacağım rengine.En az bir renk daha mutlaka almak istiyorum bende :)

      Sil
  8. çook tatlı bir rengi varmış : ) kalem rujları hep kullanmak isteyipte bir türlü kullanamayanlardanım..

    bu arada iyi ki tanıştık o gün ♥ sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm hemen denemelisin o zaman.Alışınca elinden düşürmezsin.Tanıştığımız iyi oldu gerçekten.Yazılarındaki sıcaklığın kaynağı neymiş öğrenmiş oldum.Çok öpüyorum :)

      Sil
  9. kelebeğim dudağına tenine çok yakışmış bu ruj, kalem rujlara bayılıyorum serideki bir çok rengi denemeyi istiyorum bu renk not alındı bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzelliğim.Son zamanlarda elim normal rujdan çok kalem rujlara gidiyor.Bende yeni bir renk almak için gün sayıyorum :))

      Sil
  10. Saçların ve teninle uyumu ne hoş ^^ Ben Rİmmel London dudak grubunu çok seviyorum hatta aldığım sıradan glossları bile başarılı çıktı renkler orijinal çünkü ^^ Bunları da mıncırayım indirimde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz canlı ve koyu renkleri daha iyi taşıyorum sanırım.Çok sevindim beğenmene....
      Rimmel Kate ve Apocalipslerden sonra bu balmlar ile tanıştım ve memnun kaldım.Açık renklerin biraz renk değiştirdiği söyleniyor ama denemediğim için bilemiyorum yinede.
      İndirimde denk gelirsem bende başka renklerini alırım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma