1 Nis 2014

Essence All About Nude Göz Farı Paleti Yorumlarım

essence koleksiyonuna yeni eklenen ürünleri incelerken essence All About Far Paleti dikkatimi çekmişti.Açık tonlu maviler,yeşiller içeren diğer paletin bana uymayacağını düşünerek, elimde benzer tonlarda bir palet olmasına rağmen All About Nude Palet'i alışverişime ekledim. 

essence far paleti yorumları

 Farlar işlevsel bir ambalajda ve renkleri çok hoş.Renklerden üç tanesi simli üç tanesi ise sedefli yapıdalar.Kaş altına sürmek için bile mat far ne yazık ki yok.Bu aşamada ten rengi başka bir fardan yardım aldım.Açık renkli bu farı da göz pınarlarını aydınlatmak için kullandım.

essence far paleti kullananlar

 Simli farlar ile diğerleri arasında renk tonundan da kaynaklanan  bir pigmentasyon farkı var. Swatchlarda üç rengi elde etmede zorlandığımı görebilirsiniz.Bana kalırsa en iyi renk veren farlar gri ve mürdüm renkli olanlar.Açık tonlu farları tek başına uygulamıyor altına mutlaka baz kullanarak belirgin hale getiriyorum.


essence far paleti kullananlar

Farları alıp almamaya gelince bunu elinizde bulunan farlara göre değerlendirebilirsiniz.Çekmecenizde NYC'nin aşağıdaki paleti ya da The Balm Nude Tude paleti varsa gereksiz bir alışveriş olabilir.Alt resimdeki NYC farla oldukça benzeşik olduklarını görebilirsiniz.NYC far Swatchları için buraya ,Nude Tude incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.

essence far kullananlar

Ben sondaki iki rengin güzelliği hatırına kullanmaya devam edeceğim.Benzer renkleriniz yoksa ve uygun fiyatlı far arayışındaysanız All About Nude Palete göz atabilirsiniz.

Siz bu paleti nasıl buldunuz? Deneme şansı bulanlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim :)


15 yorum:

  1. Ben de dün aldım ve akşam dışarı çıkacağım için ofiste hemen denedim. Pigmentasyon konusunda aynı fikirdeyim seninle. Ama hafif, baharlık makyaj için uygunmuş. Bazla kullandığım için kalıcılık sıkıntısı yaşamadım, renkler de uygularken çok kolay sürülüyor ve dağılıyor. Yalnızca, göz altına uygulama sırasında çok dökülüyor. Yine de, uygun fiyatıyla gayet tercih edilebilecek bir palet olmuş. Özellikle, Nude'Tude kıyasla çantada taşımak için uygun. Güle güle kullan :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sende güle güle kullan öncelikle.Renkler eminim çok yakışmıştır sana.Ben açık renkleri göz makyajımda kullanırken zorlandım epeyce.Ten rengininde etkisi büyük tabi.Açık tenlilere yakışacağını düşünüyorum.Taşıma konusunda haklısın.Çantama attım bile.Öpüyorum bende :)

      Sil
  2. her ikisi de çok güzelmiş açık renkler nedense hep az pigmentli oluyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Hazel'cim çoğu palette öyle olmasına rağmen The Balm paletlerin açık renkleri çok iyi çıkıyor bence :)

      Sil
  3. Bende almak istiyorum ama her gratiste şuanda nude paleti yok renklerin pigmentasyonu kötüde olsa bir şekilde baz ile yada ıslaklık vererek rengi ortaya çıkar diye düşünüyorum güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Ben tüm farları bazla kullanıyorum.Bu farda iki renk dışında bazsız kendini hiç göstermeyecektir.Yakınlarında Rossmann varsa bakabilirsin. Rossmann'da her iki palette mevcuttu :)

      Sil
  4. Pembe-pudra renginde olanlar birbirine çok benziyormuş. Swatchlarda farkları biraz belli olmuş ama bu palette şöyle açık altın tonlu bir far olsaymış yaz için güzel olurmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe ve pudranın uygulandıklarında renkleri farklı dediğin gibi.Altın rengi pek gitmeyebilirdi ama altın yansımalı bir pembeye söyleyecek söz bulamazdım canım :)

      Sil
  5. far kullanmıyorum ama ben buna bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim canım.Renkler çok hoş.Tam baharlık :)

      Sil
  6. Renkleri çok güzel görünüyor, fiyatına göre günlük kullanım için ideal bir palet sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım.Fiyatına göre performansı kötü değil kesinlikle :)

      Sil
  7. Renkler çok güzel görünüyor ama performansını hakkında kötü yorumlar okudum hep :/ Gri ve mürdüm için alınabilir mi bilmiyorum ama o iki renkte çok güzel. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Daha öncede dediğim gibi en iyi performans gri ve mürdümde.Elinde benzer seçenekleri olanları memnun etmeyecektir ama hafif makyajlar için ürün arayanlara uygun :)

      Sil
  8. Merhaba, blogunu takibe aldım. sende bakarsan sevinirim:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma