23 Nis 2014

Yves Rocher Hydra Vagetal Nem Serumu

Sonbaharda Yves Rocher'in çok merak ettiğim Hydra Vagetal serisinden bir alışveriş yapmıştım.Seriye ait Temizleyici ve Nemlendirici Toniği daha önce burada yazmış nem serumu için ise bir süre kullanıp paylaşmayı uygun görmüştüm.Günün yazısının kahramanı kış boyu kullandığım nem serumu.

Hydra Vagetal  Serum Kuru ve Normal ciltler için nem ve canlandırma vaat ediyor.

Benim ürünü almamdaki ilk sebep cam ambalaj içindeki ürünün fresh görüntüsü ve mağazada denediğim ürünün losyon yapısıydı.Jel ya da losyon formundaki ürünleri her zaman daha çok sevip tercih ediyorum.
Ben ürünü sabah ve akşam cilt temizliği sonrasında iki pompa olarak uyguladım.
Karma(yanaklar kuru-alın yağlı) cildim için en uygun kullanım zamanı cilt temizliği sonrasıydı.Sabah akşam cilt temizliği sonrasında ve zaman zaman makyaj altına kullandığımda,çabucak emilen bana ekstra yağlanma olarak dönmeyen bir ürün oldu.Temizlik sonrasında cildimdeki gerilme duygusunu hemen giderirken uygulandığım bölgenin uzun süre yumuşak ve nemli olmasını sevdim.

Kokudan hoşlanmayalar için bir miktar bitkisel kokusu var.Kokusu az olsa daha iyi olurdu ama aynı serinin nemlendirici kremlerinden daha iyi koktuğunu söyleyebilirim.
Yves Rocher kendi sitesinde cildinde yoğun nemsizlik hissedenlerin bir hafta boyunca sadece bu serumu kullanarak nem kürü yapmalarını önermiş.Böyle bir küre ihtiyacım olmasada ayrıntılarını merak ettim.

Sadece bu serumu kullanarak cildimiz için bir şey yapıyor sayılamayız ama memnun olduğumuz nemlendiricinin altına bu serumu uygulayarak elde edeceğimiz nem, cilt bakım rutinimiz için katkı sağlayacaktır.

Ve içerik hakkında Yves Rocher'dan  bir alıntı;

 İçeriğindeki Akçaağaç ve Mavi Agav Özsuları'nda bulunan aktif moleküller cildi nemlendirir ve cildin nem dengesini uzun süre korumasını sağlar. Ayrıca cilde yumuşaklık veren ve cildi yatıştıran Organik Hamamelis (Sihirli Ceviz) Suyu içerir.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.


Ürünün fiyatı indirimsiz 47.90.Ben indirimde yirmi küsürlü bir fiyata almıştım.İndirimli almak isteyenler özel gün indirimlerinde çok daha uygun fiyata denk getirebilirler.

Ben tekrar alır mıyım?Uzunca bir süre kullandığım için başka ürünlere şans veririm.Belki yaz ayları için yeni çıkan matlaştırıcı serumuna. Ama cildindeki nemsizlikten şikayetçi olanlara göz atmalarını öneririm.

Sizin Hydra Vagetal serisi deneyimleriniz neler,Özellikle yeni çıkan matlaştırıcı serumu deneyeniniz oldu mu?

11 yorum:

  1. Ben de geçen sene kullanmıştım, fiyatına göre başarılı bir serumdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum.Özellikle indirimli fiyatıyla çok alınası :)

      Sil
  2. mrb sizin yorumlarınıza çok güveniyorum hatta kozmetik ürünlerimi blogunuzla yeniledim cilt lekeleri için ürün tavsiye edebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle düşünmeniz beni çok mutu etti.Teşekkür ederim.Cilt lekesi sorunum olmadığından bu tarz ürünleri hiç denemedim.Clinique Even Better leke serumunun adını çok duyuyorum ama karşılığını verip vermediğine emin değilim.Birde Neostrata'nın dermokozmetik bir ürünü var.Onu araştırmanı öneririm.Sevgiler :)

      Sil
    2. çok teşekkür ederim

      Sil
  3. Bu serumu kullanmak istiyorum ama indirim zamanını takip etmek lazım...
    BLogunuzu çok begendim Takipteyim Banada beklerim
    http://morlumutfak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Anneler gününde hatırı sayılır bir indirim olur umarım.İlk fırsatta bakacağım blogunuza :)

    YanıtlaSil
  5. güzel bir ürüne benziyor tam da benlikmiş:) ben denemedim ama kuru ciltlere iyi geliyor gibi. iyi gunlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bricit'im cildin çok kuru değilse tek başına bile yetebilecek bir ürün.Krem altına uygulanması öneriliyor ama benim karma cildime tek başına yetiyor.Öperim canım :)

      Sil
  6. Göz altı icin önereceginiz bir ürün varmı nemlendirmek için.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denediğim mucize yaratan bir krem yok maalesef ama Nonıque diye bir markanın göz kremi hakkında hep iyi yorumlar okuyorum ve almayı planlıyorum şu sıra :)
      Bu arada Lila Kutuda satılıyor sanırım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma