4 Nis 2014

Nivea Micellar Makyaj Temizleme Suyu

Makyaj Temizleme Suları cilt bakım rutinimizde bu kadar yer edinmişken bu ürünlere yeni bir alternatifin Nivea'dan gelmesine sevindim.
Misel suları cildimdeki makyajın fazlasından kurtulmak ya da makyajsızken cildimdeki yağlanmayı ortadan kaldırmak için kullanıyor ve oldukça etkili buluyorum.


Nivea Micellar Makyaj Temizleme Suyu yüz ve göz makyajını etkili bir biçimde çıkarmayı vaat ediyor.Kare pamuğa dökerek cildimi temizledim.Diğer misel sulardaki gibi hemen ardından jel ile temizlik yapacaksam bir kez,aksi taktirde ikinci bir pamuk kullanarak kalıntılardan kurtuldum.Cilt temizliği sonrası ferahlamış bir cilde sahip olurken cildimde kuruluğa,gerginliğe hassasiyete sebep olmamasına sevindim.

Nivea Micellar içeriğinde doğal bir antioksidan olan üzüm çekirdeği yağı ve onarıcı-iyileştirici özelliği ile bilinen dexpanthenol bulunuyor.

Parfüm,renklendirici ve paraben içermiyor olması ise diğer bir olumlu özelliği iken o çok beğendiğim klasik Nivea kokusuna sahip olsa inanın hiç şikayetçi olmazdım :)


17.75 TL'lik pahalı olmayan,zaman zaman indirime girmeside olası olan fiyatıyla Nivea Micellar şans verilmeyi hak eden ürünler arasına girdi bile.

Siz Nivea Micellar ile tanıştınız mı,Sizin favori Makyaj Temizleme Suyunuz hangisi ?

9 yorum:

  1. Ben alışamadım gitti makyaj temizleme sularına .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz ısrar et bitanem.Alıştığında vazgeçemeyeceksin :)

      Sil
  2. paraben icermemesi iyiymiş ben biodermacıyım canım, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hali hazırda kullandıklarım arasında Bioderma'da var canım.Hatta Loreal hariç hepsi var.Koleksiyon oldular artık :)))

      Sil
  3. Pek uyanık(!) watsons çalışanı garnier makyaj temizleme suyunu raftan aldığım an Niveayı neden almıyorsunuz şöyle iyi böyle iyi deyince baktım ki yarı yarıya daha az ml ürün içeriyor ve iki katı pahalıya geliyordu. Yani Garnier 400ml 17-18tl civarı iken Nivea 200ml aynı fiyata geliyor. Biri iki yüz kullanımlıkken diğer sadece yüz kullanımlık. Hiç hoşuma gitmedi bu durum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazalarda çalışanların söylediklerine kulaklarımı kapatıyorum bende.Kendim hangisine inanıyorsam onu alıyorum.Markaya gelince miktar ve fiyatlar belli.Tercih bize kalmış.Ben genellikle indirimleri takip ediyorum almak için :)))

      Sil
    2. Elimde o kaar çok temizleyici var ki onları bitirip temizleme sularına geçemedim daha. Bitirebildiğim takdirde ilk alacağım Nivea olacak sanırım :)

      Sil
    3. Denemekte fayda var bence.Makyaj temizleme suları hem işlevsel hemde çok pratik ürünler canım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma