5 May 2015

Gratis indiriminden neler alalım?

Hazır indirimler başlamışken Gratis'ten daha önce almış olduğum ürünlerden bazılarını paylaşarak indirim alışverişi yapacak olanlara fikir vermek istedim.
İndirim bültenleri henüz açıklanmadığından indirime girmesi olası olan ürün ve markalardan neleri sevmişim bir bakalım.
Wetn' Wild: Farları adeta fenomen haline gelen Wet'n Wild markasından alıp  beğenmeyeceğiniz far yok gibi.Soldan sağa 8'li Comfort Zone,üçlüler I'm Getting Sunburned,Walking on Eggshells,Sweet as Candy ve Silent Treament farlar ilk önerebileceklerim arasında bulunuyorlar.
THE BALM :The Balm markasından şimdiye kadar pek çok kez alışveriş yaptım.Aldıklarımdan beni mutlu etmeyen çok azdır.Yazıda tamamına yer vermek mümkün olmayınca içlerinden şu sıralar en çok kullandıklarımı seçim yapmak durumunda kaldın.
Markanın son paletleri Balmsai ve Nude Dude elinizde yoksa edinebilirsiniz.Özellikle Nude Dude içindeki renkler bir harika!
Autobalm California;Dört renk far ile bir allıktan oluşan palet içerdiği doğal tonlar ve çantada taşınabilecek bir ürün olması nedeniyle çok işinize yarayabilir.
Schwing Eyeliner;Uzun süre bozulmadan kalan simsiyah bir eyeliner için Balm eyeliner'i tercih edebilirsiniz.
Mary Lou Manizer; Elinizde herhangi bir aydınlatıcı ürününüz yoksa Mary Lou ve Cindy Lou aydınlatıcılar harika bir başlangıç olabilir.Benim ilk aydınlatıcı ürünüm Mat Lou Manizer olmuştu ve hala ara sıra severek kullanırım.
Bahama Mama Bronzer; uygun fiyatlı bir Bronzer istiyorsanız hiç bir markaya bakmadan Bahama Mama'ya şans verebilirsiniz.
Sexy Mama Transparan Pudra;Fondöteni güzel sabitleyen,incecik pudradan çok memnunum.Yüzde ağırlık hissi yapmaması ile bittikçe alacağım ürünlerden biri diyebilirim.

BENRİ-BEE BEAUTY
Benri deyince aklıma ilk gelen kare ve dik pamuklar ile ıslak bebek mendilleri oluyor.İlk olarak bolca pamuk ve mendil hemen sonrasında Koyu renk ojeler için aseton alıyorum.Bu asetonla tanıştığımdan beri çok sevdiğim Parmex'i almazn oldum.
Bee Beauty duş jellerinden zevkinize uygun seçimler yapabilirsiniz.Benim favorim buram buram kokusuyla Vanilla Cheseecake.
Benri'nin kağıt sabunları ise küçük boyuyla alışveriş esnasında çok göze çarpmasa da zor zamanlarda çok işe yarayarak kurtarıcı oluyor.
Kalıp sabun kullanmayı sevenlerdenseniz harika koku alternatifleri ile Bee Beauty sabunlara göz atabilirsiniz.


ESSENCE,WET'N WILD-GOSH RUJLAR 
Son olarak Essence Mat ruj serisi,Wet'n Wild rujlar,Gosh ruj ve Lip Lacquer'ler ile Boombastic maskara aldığınıza pişman olmayacağınız ürünler arasında olacaktır.
Alışveriş önerilerine burda son verirken daha fazla bilgi ve detaylı yazılar için blogtaki The Balm,Essence,Wet'n Wild ve Gosh etiketlerinden arama yapabilirsiniz.

Benim alışveriş listemde Maybelline far paleti ve birkaç ihtiyaç ürünü var.
Siz alışveriş listenize neler eklediniz?

11 yorum:

  1. comfort zone paletini çok merak ediyorum aldm denicem aynı zamanda rujlarını da çok beğeniyorum wetn wildın tavsiye ederm blogumuza bekleriz pespayegunluk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. The Balm'ın transparan pudrasını almak için yılbaşı indirimini bekliyorum, sizin yazınızı görünce heyecanladım, ancak mağazalarda şuan halâ indirim yok, nasıl oluyor bu, kafam karıştı ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafan karışmasın,indirim muhtemelen yarın başlayacak.Bu yazı önceden aldığım ürünlerle hazırladığım bir alışveriş fikri yazısı :)

      Sil
  3. wuhuuuuu ne kadar çok alışveriş yapmışsın :) balm serisini ben nie sevemiorum ki herkes çok beğeniyor ama tozutmasından ve çok fazla rengini belli etmemesinden sevemedim bi türlü diğerlerini denemek lazım gibi özellikle de farları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar sadece bir kısmı ancak hepsini aynı anda almadım ki!
      Balm'ın Balmbini ve Shady Lady paletler dışındakileri seviyorum ben.Evet biraz tozutuyorlar ama renk verişleri ve yumuşaklıklarından çok memnunum.Son çıkan paletlere şans vermelisin bence.Özellikle de Nude Dude palete :))

      Sil
  4. Kelebeğim ben de listemi hazırlamaya calısıyorum. Yoksa abuk sabuk seylerle eve donuyroum. Renkli kozmetik almak gibi bir niyetim yok ama kendimi tutamazsam diye de korkuyorumm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende önceki indirimlerde öyle oluyordum ancak bu kez sadece Gosh ve Balm amaçlı gittiğimden fazla ürün almadan döndüm :)

      Sil
  5. Fiyatları merak ettim ben aslında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazıdaki en pahalı ürün paletlerdir.Onlar da indirimde 40 TL'ye alınabilir :)

      Sil
  6. ne güzel şeyler almışsın . güle güle kullan

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma