14 May 2015

Darphin Exquisage Beauty Revealing Serum & Cream

Güzelliğiniz yaşınızın zerafetinin yansımasıdır!
çünkü en güzel yaş içinde bulunduğunuz yaş.

“Bir kadının cildi, onun hayatını yansıtan bir aynadır.” Pierre Darphin

Her geçen gün kendine daha fazla güvenen, bir kadın olarak kendini tanıyan ama keşfetmekten vazgeçmeyen, yaşını hesaplamaktan çok yaşanmışlıkları ile zenginleşen kadınlara özel..

Bir an gelir ki yaşınızın sadece rakamdan ibaret olduğunu fark edersiniz. Bunu hissettiğiniz an risk almak kolaylaşır, kendinizi daha güçlü hissedersiniz ve en önemlisi hayatın keyfini sonuna kadar yaşamak istersiniz. Tabii doğal güzelliğinizi yansıtacak, size kendinizi iyi hissettirecek bakım ürünlerine ihtiyaç duyarsınız.
Darphin yepyeni serisi Exquisage’ı gururla sunuyor! Exquisâge Beauty Revealing Serum ve Exquisâge Beauty Revealing Cream yaşınız ne olursa olsun cildinizi korumak ve cildinize enerji vermek üzere tasarlandı. Artık her kadın içindeki ışıltıyı dışarı çıkarabilecek.
Bir kinesiterapist ve doğa aşığı olan Pierre Darphin 1958’de Formüllerin Sanatı ilkesi ile Fransız güzellik endüstrisini değiştirdi. Bugün ise Darphin yepyeni serisi Exquisâge ile öncü ruhunu kutluyor.
CelluVie Complex
Exquisâge serisinin etkisinin sırrı CelluVie Complex’te saklı. İçeriği, cildin doğal kolajen üretimini desteklemek için bir araya geldi.
In vitro testlerinde CelluVie Complex’in cildin kolajen üretimini artırdığı tespit edildi. Daha sıkı bir görünüm ve his için elastikiyeti artırmaya yardımcı olur. Yaşa bağlı yorgunluk izlerinin görünümü azalır. Cilt tonu canlanır ve aydınlık görünür.

CelluVie Complex içerikleri :
Acetyl Hexapeptide ;  cildin kolajen üretimini destekler ve daha yumuşak bir görünüm sağlayan doğal yenilenme sürecine destek olur.

Kahverengi Yosun ; yaşla birlikte metabolizma yavaşlar ve hücre enerjisi azalır bu sebeple gerilebilir özelliğe sahip kolajen üretimini destekleyen doku  hücreleri de güçsüzleşir. Fransa kıyılarından toplanan bu kahverengi yosun hücre enerji üretimini destekleyerek cilde doğal gençlik ışıltısı katar.  Acetyl Hexapeptide ile birleştiğinde doğal kolajen üretimi artarak çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltır aynı zamanda gözle görülür sıkılık kazandırır.

Sapindus mukurossi Meyvesi, Caesalpinia spinosa ; bu iki botanik içerik cildin yenilenme sürecini sağlayan enerjiyi destekleyerek yaşa bağlı yorgunluk izleriyle savaşır.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:
Exquisâge Beauty Revealing Serum : 30 ml 365 TL
Exquisâge Beauty Revealing Cream : 50 ml 320 TL

*Basın Bültenidir


1 yorum:

  1. Markayı ilk kez görüyorum fakat kullanılan sözü çok beğendim.. Tanıştığıma memnun oldum :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma