21 May 2015

İlknurun Dünyası ile #annesultanlar etkinlik sponsorları 1.Bölüm

9 Mayıs günü katılmış olduğum #annesultanlar etkinliği ile ilgili detaylardan ve etkinliğe lansman'a gelen firmalardan daha önce bahsetmiştim.Bu yazımın konusu ise etkinlik sponsorları olacak.
Şimdi sevgili İlknur'un bizler için seçtiği birbirinden özel sponsorlara göz atalım.

ÜLKER
Ülker etkinliğe nostaljik bir kutu içindeki lezzetleriyle destek oldu.Kutu içinde çocukluğumun vazgeçilmez lezzeti Hanımeller ve tüp çokokrem'i görmek çok güzel oldu.Kutu içindeki ürünlerin çoğu zaten severek tükettiğimiz ürünlerken Special K krakerleri ilk kez deneyip çok sevdim.

CHUPA CHUPS

Jel şekerleme sevenlere yeni bir marka haberi verebilirim.Sevdiğimiz pek çok markayı bizlerle buluşturan Perfetti yurt dışında çok popüler olan Chupa Chups'u bizlerle tanıştırıyor.Ay içinde raflarda yerini alacak olan şekerlemeleri gözlerimin şimdiden aramaya başladığını söyleyebilirim
Perfetti Chupa Chups'un dışında Vivident Delete markasının ekstra ferahlık sağlayan mikro draje ürününü de denememiz için yollamış.1991 yılından beri Türkiye'de olan ve ciklet konusunda ilkleri gerçekleştiren Vivident'in ferahlık partikülleri içeren yeni ürünü keyifle denenecek.

PAKMAYA

Mutfağın Yıldızı Pakmaya mutfaklarımızı tatlandıran pek çok ürünüyle bizlerle oldu.Daha önceki deneyimlerimden yola çıkarak Kakao'sunun tat ve renklendirme konusunda çok iyi olduğunu sütlaç'ın ise neredeyse ev sütlaç'ı tadını verdiğini söyleyebilirim.
Puding,instant maya,vanilya ve kabartma tozu gibi ürünlerini çekmecemden hiç eksik etmediğim Pakmaya ürünlerini denemediyseniz mutlaka göz atmalısınız.

NATURELKA


Yeni tanıştığım ve doğal sebze ve meyve tozları üreten Naturelka denememiz için Kestane Unu,Portakal Kabuğu tozu ve Domates Tozu göndermiş.Portakal Kabuğu Tozu'nu keklerde kullanmayı planlıyorum.Kestane unu ve Domates Tozu içinse sitelerine bir göz attıktan sonra yeni bir deneyim yaşayacağım.

UZAY KİMYA-BENİM BABY

Daha önce Benim markasıyla satılan bebek temizlik ürünlerini kullanmış olduğum Uzay Kimya çelik temizleyici ve Plastik Temizleyicisiyle birlikte Benim Çamaşır Deterjanı ve Bebek Gereçleri Temizleyici göndermiş.Herhangi bir zararlı kimyasal içermeyen Benim ürünleri ile ilgili detaylı yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

NEWJOY BABY KİDS

0 – 24 yaş arası “farklı düşünen“ “farklı olmak isteyen” gelecek kuşakların mobilya ve aksesuar konusunda ihtiyaçlarını karşılayan, yenilikçi ve ihtiyaçlara cevap veren ürünler tasarlayan Newjoy sevimli mi sevimli Zuzo yastığını bizlerle paylaşmış.Kızlar bu yastığı çok severken ürün kataloğunu da keyifle inceleyip almak istediklerini planlmaya çalıştılar.Bebek ya da çocuk odası planı yapanlar buradan sayfalarına göz atabilirler.


HAYAT KİMYA

Hayat Kimya günlük yaşamımızın vazgeçilmezi olan pek çok ürününün deneme boyunu göndermiş.Molfix ıslak mendili daha önce denememiştim.İlk kez denedim ve çok başarılı buldum.
Bingo temizleyiciler ise muttfağımda ve banyomda başka markalarla dönüşümlü olarak kullandığım ürünler.Siz de benim gibi mutfağa ayrı banyo'ya ayrı temizleyici kullananlardansanız Bingo ürünlerine göz atmanızı öneririm.

3M- SCOTCH- BRITE 

3M Nexcare,Post-it,Commend ve Scotch-Brite gibi pek çok markanın ürününü bizlerle paylaşmış.Post-ıt ürünleri okulda çok işimize yarıyor.Nexcare ürünleri ise ilk kez deneyeceğim ürünleri olacak.Özellikle ayakkabı vurmalarına karşı geliştirilen silikon jelleri çok merak ediyorum.

DÜŞ YERİ VE ANNE BEBEK DERGİSİ

Çıktığı günden beri çok sevdiğimiz ve nadiren sayı atladığımız Pepee dergisi için Düşyeri'ne,
Anneler için pratik bilgiler içeren keyifli yayın içinse Anne-Bebek Dergisi'ne teşekkürler.

RİNSO
Neredeyse bir yıla yakın bir zamandır renkli çamaşırlar için tercih ettiğim Rinso Lavanta ve Yasemin kokulu çamaşır deterjanını paylaşmış.Ev temizliği kategorisindeki bir yazımda bu üründen ayrıca bahsedeceğim.

BİZ ŞİİR OLDUK

Biz şiir olduk 13 yıllık evli bir çiftin birlikte gönül verdikleri sevgiyi,sevinci,yalnızlığı,haksızlığı satırlarında saklayan keyifli bir şiir kitabı.
Detaylı bilgi ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.

DEĞİRMENLER VADİSİ
http://www.abmyayinevi.com.tr/  'ye ait olan kitap çizim ve öyküsüyle hem çocukları hemde yetişkinleri düşünmeye sevkediyor.
''Değirmenler Vadisi'nde birbirine benzeyen kadınlar ve erkekler yaşarmış.Bir gün her şeyi en iyi yapan makineler gelmiş.İstedikleri gibi bir hayat yaşamaları için.
Ve bir gün Değirmenler Vadisi'ndeki herkes hayal kurmayı bırakmış.....''
Mutlaka okuyun,okutun derim.

MUTLU MUMLAR
Özellikle instagram'da adından sıkça söz ettiren Mutlu Mumlar aslında yakından tanıdığımız genç bir iletişimci'nin girişimiyle ortaya çıkmış.
Genellikle mutlu olduğumuz anlarda yaktığımız mumların yaşama mutluluk katması fikriyle ortaya çıkan ''Mutlu Mumlar''hepimize mutluluk verecek bir enerjiye sahip.
En az mumları kadar adını da güzel bulduğum Mutlu Mumlar sayfasına buradan göz atabilirsiniz.Facebook sayfaları ise burada.

MİSS POEM
 Miss Poem etkinliğe katılan her anne için değişik modellerde bluzlar göndermiş.Benim şansıma sade kesimini çok beğendiğim beyaz renkli bu bluz çıktı.Severek kullandığım,kombinlemesi kolay bu giysi için Miss Poem'e teşekkürler.

KLİKSA
Sabancı Holding bünyesinde buunan güvenilir e-ticaret sitelerinden Kliksa banyolarımız için havlu seti göndermiş.Siteye adım attığınızda bir ev için gerekli her şey elinizin altına geliyor.Üstelik kişisel ihtiyaçlarınız,otomobiliniz ve bebeğiniz için de yorulmadan alışveriş yapmanız mümkün.

CALIFORNIA CEVİZİ


California Cevizi dünyanın en sert kuralları olarak bilinen California denetim standartlarını da aşan sıkı kalite kontrolleri ile üretilen bir ceviz türü.Tüketicilere en kaliteli cevizlerin sunulması için, süreç boyunca birçok üstün teknoloji kullanılan California Cevizi'ne verdikleri deneme fırsatı için teşekkürler.


Sponsorlar yazımın ilk bölümüne burada son verirken #annesultanlar 'a destek olan tüm firmalara ve bizleri biraraya getiren sevgili İlknur'a çok teşekkür ederim.

Sponsorlar yazımın kozmetik ağırlıklı olan ikinci bölümünü çok yakında yine buradan okuyabilirsiniz.

29 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanın canım..Naturelka'yı merak ettim, hemen inceleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende henüz deneyemedim canım ama deneyenlerin olumlu yorumlarını okudum :)

      Sil
  2. chupa chupsların ay içinde satışa çıkacağını bilmiyordum harika bir haber hemen alacağım görür görmez..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende bakıp duruyorum çıkmış mı diye :))

      Sil
  3. Güle güle mutlu günlerde kullan canım. Geldiğin yanımda olduğun ve bu özel günü bizimle birlikte kutladığın için çooook teşekkür ederim. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben davetin ve bizlere yaşattığın keyifli saatler için çok teşekkür ederim canım.Sevgiler kocamann :)))

      Sil
  4. sağlıkla güzel günler de kullanın ne güzel armağanlar bunlar yastığa bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Yastığı bende çok sevdim :))

      Sil
  5. güle güle kullan hepsini! :)

    YanıtlaSil
  6. Hediyeleriniz pek güzelmiş, keyifle kullanın:))

    YanıtlaSil
  7. Hediyelerini güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Hediyelerinizi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.Selamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :))

      Sil
  9. Hepsi birbirinden güzel ürünleri güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  10. Anne sultanlara yakışır hediyelerinizi güzel günlerde kullanın..:)

    YanıtlaSil
  11. güzel etkinlik olmuş

    ..
    http://hur.so/dbzvo0

    YanıtlaSil
  12. güle güle kullan canım hepsini :) hepsini eve nasıl taşıdın onu düşündüm ben nedense :D

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eve getirmek için çözümler buldum da asansör olmayan beşinci kata çıkarmak pek fena oldu cnm :)))

      Sil
    2. Eve getirmek için çözümler buldum da asansör olmayan beşinci kata çıkarmak pek fena oldu cnm :)))

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma