8 May 2015

Gratis İndirim Alısverisi İcin Renkli Kozmetik Onerileri

Gratis Anneler Günü İndirimi başlamışken indirime giren markaların elimde bulunan bazı ürünlerini paylaşarak ''İndirimden ne alabilirim?''sorusuna yanıt vermek istedim.
Şu an pek çok renkli kozmetik markasında %30 ve %50 arasında değişen indirimler mevcut.Bu markalardan benim dikkatimi çekenler Gosh,The Balm ve Wet'n Wild oluyor.Bu markalar dışındaki Loreal,Maybelline gibi markalarda da indirimler mevcut,ihtiyacınız varsa o markalara da göz atabilirsiniz.
Gratis İndirim Alısverisi

WET'N WILD

 Wet'n Wild ile başlamak gerekirse en popüler ürünleri far paletleri.Tekli farlarından tutunda 8'li paletlerine kadar hepsini seviyorum.Sadece son çıkan paletler fazla dikkatimi çekmiş değil.
Far paletlerinde tekli farlar 3,50 üçlü paletler 8.50,8'li paletler ise 11.50 fiyata inmiş durumda.Eğer hala Comfort Zone palete sahip değilseniz 8 doğal tondan oluşan far için bu fiyat kaçırılmaması gereken bir fırsat olabilir.
Gratis İndirim Alısverisi
 Wet'n Wild dudak kalemleri büyük boyları ve yumuşaklıkları ile favorim.Dudak kalemi ihtiyacınız varsa bu ürünlere de göz atabilirsiniz.
Rujlara gelince yapı olarak biraz kuru bulabilirsiniz.Ben özellikle Rose bud rengini severek kullanıyorum.Just Peachy rengini de severek almama rağmen yapısının kuruluğundan dolayı elimin pek gittiğini söyleyemeyeceğim.

GOSH

Ürünleriyle dikkatimi çeken diğer bir marka ise Gosh.Bu resimde olmayan ancak severek kullandığım başka ürünleride olan markanın en güzel yanı hayvanlar üzerinde test yapmıyor olması.
Rujları,dün blogta ayrıntılı yazdığım Forever Eyeshadow Kalemleri ve Boombastic Maskarası en sevdiğim ürünleri diyebilirim.
Onları BB pudrası ve 4'lü göz farları takip ediyor.Göz primeri hakkında ise hala kararsızım.Bugün son kararımı vermek için sadece tek gözüme uygulama yaptım.Gün sonunda iki göz makyajım arasındaki farka bakarak son kararımı vereceğim.
Gratis İndirim Alısverisi

 REAL TECHNİQUES FIRÇALAR VE PASTEL PRO FASHİON GÖZ PALETİ

İndirimlerin en çabuk tükenen ürünlerinden olan Real Techniques fırçalardan eksiğiniz varsa indirimdeyken eksiklerinizi tamamayabilirsiniz.Benim için set olarak satılan göz fırçaları ve Expert Face fırça birinci sırada.Blush Brush ve Stippling ise onları takip ediyor.
Pastel markasında favorim ise Pro Fashion Far Paleti.Hafif tozutan yapısına rağmen özellikle bu paletin renklerine göz atmanızı öneririm.

THE BALM

Ürünlerini severek kullandığım markadan zamanında o kadar çok alışveriş yapmışım ki artık indirimlerde yeni çıkan ürünler dışında alacak bir şey bulamıyorum desem yeridir.Allıkları,Nude Tude ve Nude Dude paletleri,çantaya atmalık Autobalm paletler ve pek çok dahası olduka alınası.
The Balm ürünlerinde şu an %40 indirime ek olarak Gratis kart sahiplerine ek %10 indirim daha uygulanıyor.
Benim favorilerim ve renkli kozmetik önerilerim bunlarken sizin alışveriş listenizdeki ürünlerinizi de duymak isterim  :)))

33 yorum:

  1. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş, ellerine sağlık :) Ben bu indirimlerde ısrarla tutuyorum kendimi, elimde o kadar çok ürün birikti ki; önce onları bitirmek istiyorum. Zor oluyor ama başaracağım ! :D
    Sevgiler..
    http://www.duygugoker.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu indirimi bende bir şey almadan geçtim ama bundan önceki indirimlerde çok çok aldığıma sayıyorum.Bitirme konusu bir yana pek çoğunu kullanma Fırsatı bulamıyorum bu ara :))

      Sil
  2. Bu paletlerden ben de almayı düşünüyorum :) Yeni keşfettim sizi, artık takipçinizim, bana da beklerım http://buseninkombinin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wet'n Wild paketlerden edinin derim pişman olmazsınız.Bu arada hoşgeldiniz aramıza :)

      Sil
  3. Bahama mama sipariş ettim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah onu bende almıştım ancak aylardır kullanma fırsatı bulamadım.Bahama Mama'yı ister allık ister kontür amaçlı geri planda göstermeyi istediğin bölgelerde kullanabilirsin.Youtube'taki pek çok video sana faydalı olabilir uygulama için :)

      Sil
  4. Çok güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuşş :)

    YanıtlaSil
  5. Ay hepsi ayrı ayrı çok güzel ya, bende birkaç şey daha alıp post yazıcam. ^-^ Ellerinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Sizde alıp yazın valla.Keyifle okuruz biz :))

      Sil
  6. ne güzel bir inceleme yazısı olmuş canım harikasın.. valla ben de balmdan alacak bir şey bulamıyorum artık ne fena :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler bitanem.Ne yalan söyleyeyim bende bakıp bakıp alamıyorum artık.Alınası her şeyi almışım zaten.Bize biraz yeni ürün lazım artık :))

      Sil
  7. Öneriler için teşekkürler Wet'n wild indirimi süper oldu özellikleee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.Evet haklısın farlar,rujlar toparlanmalı :))

      Sil
  8. Çok güzel bir yazı olmuş.Rujundan bende aldım.Yakında paylaşım yaparım. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Merakla bekliyorum yorumlarınızı :))

      Sil
  9. hepsine bayıldım, eline emeklerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Bence the balm kendini tekrar ediyor bu 4'lü paletlerdeki renkler gerek diğer far paketlerinde gerekse alliklarda vs mevcut...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle Autobalm paletler için bende aynı şeyi düşünüyorum.Sadece ambalajları küçük olduğundan çantada taşımaya daha uygunlar :))

      Sil
  11. rengarenk.. İnsanın içi açılıyor gerçektenn..:)

    YanıtlaSil
  12. Keyifle kullanın hepsini:)))

    YanıtlaSil
  13. hepsi süpeer :) nude dude paletinin fiyatı ne kadardı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne yazık ki onun fiyatını hatırlanıyorum.Ancak ben daha önce 30 TL gibi bir fiyata almıştım sanırım :)

      Sil
  14. Bilgilendirici ve güzel bir yazı olmuş, çok sevdim. Sevgililer Günü ve Kadınlar Günü indirimini boş geçtiğim için bu indirimde biraz çıldırmış olabilirim ^_^ RT Allık fırçası da yeni aldıklarım içerisinde; umarım ben de severim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahah pas geçmelerin sonrası hep aynı oluyor.Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın sizde :))

      Sil
  15. The balm bir çok ürününü bu indirimde aldım fakat son paylaşımınız daki doğal ürünleri görünce biraz moralim bozuldu aslında bende öyle doğal birşeyler istiyordum ama ihtiyaçlarını aldıktan sonra farkettim 😢😢😢 the balm ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz içerik olarak falan 😳😳😳

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle aldıklarınızı güle güle kullanın sizde.Nasılsa daha çok indirim olur ve eksiklerinizi tamamlarsınız yavaş yavaş.
      Ben Balm ürünlerini seviyorum pek çok markamdan kaliteliler ancak doğal ürünler de değiller.
      Kullandığım bazı ürünlerin paraben içermediklerini biliyorum ama bu konuda belli kurallarım yok.Sadece daha az kimyasal içerik yeterli benim için :))

      Sil
  16. Hakikaten alınacak en güzel ürünleri eklemişsin Filizcim, ama hala Brulee'yi yakalayamadım :(

    YanıtlaSil
  17. Indirimde tha balm standını boşalttım ve battım ama pişman miyim hayır !:)) ruhlarını ayrı seviyorum aldıklarını ayrı rimelini ayrı :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma