25 May 2015

Oriflame ile Ezgi Mola'nın Cilt Bakım Rutini

 Ezgi Mola'nın pürüzsüz cildi kuşkusuz hepimizin dikkatini çekmiştir.Peki pürüzsüz bir cilde sahip olmak için yapmamız gerekenler neler merak ediyorsanız bu yazıda uygun fiyatlı cilt bakım ürünleri ve uygulamalarıyla ilgili ipuçları bulacaksınız.

 Ezgi Mola Cilt Bakımı için Oriflame Optimals ürünlerine güvenmiş ve Oriflame ile birlikte bir yolculuğa çıkmış ve bizim için güzellik önerilerinde bulunuyor.

Bugün ünlü oyuncunun #GuvendigimO dediği  rutin cilt bakımının adımlarına birlikte göz atalım.

TEMİZLEME-OPTIMALS FOAMING GEL
Doğal özler ve üstün teknoloji ile formüle edilen Optimals jel,içerdiği yaban mersini özleri ile cildin yenilenmiş ve ferahlamış hissedilmesini sağlıyor.Cilt tipine uygun seçilecek köpüren temizleme jeli ile yoğun bir köpük elde etmek ve yüzdeki kir ve makyaj kalıntılarından kurtulmak oldukça kolay.
Yıkama sonunda hafif bir gerginlik hissedilebiliyor(karma cilt) ancak sonraki adımlarda nemlendirici ile bu durumun üstesinden geliyoruz.

 OPTIMALS DENGELEYİCİ TONİK
Varsa yüzümüzde kalan makyaj kalıntılarından kurtulmak,gözenekleri sıkılaştırmak için Optimals Dengeleyici Tonik ile yüzümüzü silerek ikinci aşamayı tamamlıyoruz.
 Temizleme ve tonikleme sırasında Oriflame Selüloz Yüz Temizleme Süngeri bize yardımcı oluyor.

NEMLENDİRME-OPTIMALS OXYGEN BOOST GECE VE GÜNDÜZ KREMİ
Cildimizi güzelce arındırdıktan sonra sıra nemlendirme ve bakıma geliyor.Temizlik sonrasında cildi nem ihtiyacını karşılamak şart.Bunun için Optimals Oxygen Boost Gündüz ve Gece Bakım Kremlerini kullanabilirsiniz.
24 saat nem verme özelliği olan hafif yapılı bu kremler cilde sağladıkları oksijen ile dokuların nefes almasını sağladığı gibi çevresel faktörlerin cilt üzerinde yarattığı stresle de mücadele ediyor.Böylece cildimiz ışıltıyla parlıyor.

GÖZ BAKIMI-OPTIMALS SEEING IS BELIEVING GÖZ KREMİ

Oriflame'in geçmişten bu yana popülerliğini kaybetmeyen göz bakım ürünü ''Görmek İnanmaktır''sloganı ile sunuluyor.
İçeriğindeki D-circle kompleks sayesinde göz çevresinde yaşanan sorunlar ile mücadele eden krem göz çevresine ihtiyaç duyduğu nemi verip cilt bakım rutinimizi tamamlıyor.


Siz de Ezgi Mola ile birlikte benimde deniyor olduğum cilt bakım serisine göz atmak isterseniz fırsatlarla dolu Oriflame kataloğunu Orikatalog.com adresinden inceleyebilirsiniz.
Optimals serisisine hızlıca ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
https://www.orikatalog.com/oriflame-optimals/

21 yorum:

  1. göz kremini denemek isterim iyiye benziyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirmesi gayet güzel bir ürün canım sevebilirsin :))

      Sil
  2. Optimals'in bir önceki serisini çok memnun kalarak bitirmiştim bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir önceki seriyi bilmiyorum ama memnun kalmış olmana çok sevindim :))

      Sil
  3. Oriflame'in cilt bakım ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum. Fiyatların uygunluğunda arada mağaza faktörü olmaması çok etkili sanırım. Bu ürünlerin dükkan kiralarını biz ödemiyoruz, böylece uygun oluyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde yıllar önce Limonlu maskeleri ile tanıştığım ve sevdiğim bir markadır.Her bütçeye hitap edebilecek ürünleri var.5 TL'ye de ruj bulabiliyorsunuz 30 TL'ye de.Ancak ikisi arasında kalite farkı oluyor tabi :)))

      Sil
  4. Sunuma bayıldım bu arada. çok başarılı tebrikler...

    YanıtlaSil
  5. Krem setini bende kullanıyorum,hatta önümüzdeki günlerde yazacağım sayfamda :) ama temizleyici cildi çok kurutuyor nemlendirici falan kar etmiyor. Yani kuru-karma ciltliler için hiç uygun değil. Temizleyici yazısını yazmıştım hatta.Umarım sizde böyle bir etki yaratmıyordur. Güle güle kullanın,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı bir kez de sizden keyifle okuruz o halde.Jel yazıda da belirttiğim gibi gerginlik hissine yol açıyor.Normal Karma Cilt ibaresi yanlış olmuş belkide.Benim karma cildimde sadece ağız çevremde kuruma yaptı.Onu da nemlendirici ile gidermede zorluk yaşamadım.Kuru ciltlere gelince bencede hiç uygun değil ve öyle bir vaadi de yok zaten :)

      Sil
  6. iddialıymış ;)

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir anlatımm olmuş Tonik güzel olmalı bence :) Sevgiler LEzzettramvayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Ben genel olarak hiç fena bulmadım toniği :))

      Sil
  8. Oriflame cilt bakım ürünlerini hiç denemedim :) Deneyebilirim şu elimdeki tonik temizleyici krem yığını bir biterse :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o bitmeyenlerden hep şikayetçiyiz.Neyse ki renkli kozmetik gibi değiller :))

      Sil
  9. İddialı bir seri. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  10. sağlıkla güle güle kullanın :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. çok güzel ürünler güle güle kullanın

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma