28 May 2015

İlknurun Dunyası ile #annesultanlar Etkinligi Kişisel Bakım Sponsorları

Bu yazımda geçtiğimiz hafta ilk iki bölümünü yazdığım #annesultanlar blogger buluşmasının kozmetik ve kişisel bakım ağırlıklı olan sponsorları ile devam etmek ve markalar ve yavaş yavaş denemeye başladığım ürünler hakkında kısa bilgiler vermek istiyorum.

Etkinlik üzerinden neredeyse üç hafta kadar bir süre geçtiğinden deneyip net fikir oluşturduğum ürünler yakın  zamanda blog ve @makyajkelebegiblog adlı instagram hesabımda karşınıza çıkacak.

KOÇTAŞ
Yapı marketlerin birbirinden güzel,boy boy sepetlerini sanırım bilmeyen yoktur.İster dolap içinde ister odanızın uygun bir köşesinde kullanabileceğiniz bu fonksiyonel kutular evdeki dağınıklığa son verdikleri gibi son derece estetik olan görünümleriyle ev dekorasyonunun bir parçası oluyorlar.

Ben Koçtaş'ın göndermiş olduğu bu kutuyu fotoğraflanmak için sırasını bekleyen kozmetiklerim için kullandım.Sizde boy boy edinerek ihtiyaçlarınız göre evinizi düzenleyebilirsiniz.

LAPİTAK
Lapitak ürün yelpazesini yenileyerek Ayak Spreyi,Topuk Kremi,Ayak Kremi,Tırnak Bakım Kremi gibi yepyeni ürünleri satışa sunmuş.İçlerinden Tırnak Bakım Kremini hemen denemeye başladım ve yağlı his bırakmayan yapısını çok sevdim.Diğer ürünlerde önümüzdeki günlerde ayak bakım rutinimin bir parçası olup bloga yazılacak.

BRAUN
Yöntem PR aracılığı ile gönderilen Braun Face normal yüz fırçalarına oranla 6 kat daha etkili temzilik sağlayan yüz temizleme fırçası ve yüz epilatörünü bir arada sunan bir ürün.Elime geçtiği günden beri yüz temizliğinde kullandığım,epilatör olarak ise bir kez denemesini yaptığım cihaz önümüzdeki günlerin blog yazılarından biri olacak.

PİERRE FABRE
Elancly,Klorane,Avene gibi markaları çatısı altında bulunduran Pierre Fabre denememiz için harika bir paket göndermiş.Yaz aylarında hem kızların hemde benim cilt ve saç bakımımız Pierre Febre'ye emanet.

BIO BABY
Son bir aydır kızlarım için kullandığım Şampuan markası olan Bio Baby ,şampuan ve bebek bakım yağından oluşan bir ikili göndermiş.Vücut yağını henüz denemedik ama zararlı kimyasallar içermeyen şampuanı rahatlıkla tavsiye edebilirim.

BİODER



Daha önce Karma ve Yağlı Ciltler için olan nemlendiricisini kullandığım ve şu yazımda bahsettiğim Bioder bu kez Anti-Age serisinden yaşlanma karşıtı ürünü Bioder Age Reverse adlı derin kırışıklık ürününü göndermiş.Yaşım itibariyle derin kırışıklılıklarım olmasada bir tane göze çarpan mimik kırışığım var.Onun üzerinde bir süre deneyip daha sonra anneme hediye edebilirim.

COSMED
Cosmed'in yeni ürünü olan DD krem oldukça dikkatimi çeken bir ürün oldu.Tüm cilt tiplerine uygun olduğu belirtilen yüksek güneş korumalı kremi bir kaç kez denedim ve izlenimlerimi oluşturdum bile.
Tüm cilt tiplerine uygun mu,benim cildim de nasıl göründü,yağlı cildim için uygun mu gibi soruların yanıtı yakında sayfamda olacak...

REVOX
At kuyruğu şampuanı ile popülerlik kazanan Revox At Kuyruğu Saç Maskesini bizlerle paylaşmış.Daha önce Gülsen'in etkinliğinde şampuanı hediye edilen ürünleri birlikte kullanarak sonuçları paylaşacağım.

ABFEN PHARMA
Abfen Pharma daha önce kullandığım ve grip nedeniyle tıkalı olan nefes yollarımda inanılmaz rahatlama sağlayan Nasorinse Nazal Yıkama ürününü ve Gargara solüsyonu ile bizlerleydi.
Çocuklar ve yetişkinler için iki farklı versiyonu bulunan Nazal Yıkama ürünü sinüzit,grip gibi hastalıkların oluşturduğu burun tıkanıklıkları için aklınızda bulunsun :)

UNI
Uni Baby İçinde Islak Mendil,Göz Makyajı Temizleme Pedi,Uni Baby Bebek Losyonu ve Şampuan bulunan bir paket göndermiş.Diğer ürünlerini henüz deneyemesekte ıslak mendili hemen kullandık.Daha önce de çok kez satın aldığım ıslak mendili denemediyseniz mutlaka göz atmanızı öneririm.

FRESH'N SOFT
Pamuklarını ve  şu yazımda anlattığım Ter Emici Yapraklarını çok sevdiğim Fresh'n Soft denememiz için üç farklı ıslak mendili ile bebeklere özel kulak çubuklarını göndermiş.Islak mendil tüketiminin üst noktada olduğu bir evde çabucak denenecekler.

FARMASİ
Farmasi Tea Tree Balm dışında daha önce hiç denemediğim ürünlerle bizlerle oldu.Aynısefa Kremi,El ve Ayak Peelingi ve çocuklara özel diş macunu keyifle denenecekler.

PHILIPS AVENT
Philips Avent iki farklı biberonla etkinliğe katkıda bulunmuş.Emzirmeyle kolayca birleştirilebilen biberon başlıkları anne göğsüne benzeyen doğal emzik şeklindeler.Avent biberonlarındaki yenilikçi ikili valf sistemi sayesinde bebeğin hava yutması,dolayısıyla gaz sancısı çekmesi de engellenmiş oluyor.

VAVANA
Vavana evimizin havasını değiştirecek muhteşem oda spreyleri ve çubuklu oda kokuları üreten bir marka.Vavana'nın en önemli özelliği kokuların doğal yağlar içermesi ve bu yağların rahatlatıcı ve iyileştirici yönlerini kaybetmeden yaşam alanlarını güzelleştirmesi.
Benim şansıma düşen koku portakal,greyfurt ve misket limonu ve limon kabuğunun enerjik bileşiminden oluşan Citrus oldu.Vanilya/Sandal,Yasemin ve daha pek çeşidi için sitelerine göz atmanızı öneririm.

OTACI
Otacı ailesine yeni kattığı Makyaj Temizleme Suyu ve Bebe Şampuanı ile birlikte tester ürünler göndermiş.Misel sulardan hoşlananların Otacı ile ilgili yazımı beklemelerini öneriyorum.

MUSTELA
 Bebek ürünlerinin vazgeçilmez markası Mustela deneme boyu ürünlerle birlikte geçen ya tatilimizde çok beğenerek kullandığım 50+ faktörlü güneş koruyucu losyonu göndermiş.Zaten çocuklar için yeni bir alternatif düşüncesinde değildim.Bu sebeple bu losyona çok çok sevindim.

BARGELLO
Açık parfümlere olan ön yargımı yıkan Bargello çalışkan arı
yaz aylarına çok yakışacak bir koku göndermiş.Detaylı yazısını yakında paylaşacağım.

YVES ROCHER
Yves Rocher Ultra Renk Veren Kalıcı Ruj serisinden Mauve Sable renkli ruju ile katkıda bulunmuş.Bende deneyimleyerek dünkü yazımda paylaşmıştım.Ayrıntılı bilgi için bir önceki yazımı okuyabilirsiniz.

ESPRESSO PERFETTO
Espresso Perfetto Porland'a ait güzel bir Espresso fincanı göndermiş.Espresso'larıma olmasada kahve keyiflerimin eşlikçisi oldu.Teşekkürler

LAV TÜRKİYE
Türkiye'de cam'ın yeni adı olan Lav Türkiye annelere özel kaftan desenli çay takımını bizlerle paylaşmış.Ben çok beğendim.Nasıl,sizce de güzel değil mi?

PANÇO KİDS
Son sponsorumuz kızların yüzünü güldüren Panço Kids oldu.Her ikisi de kabarık tüllü etekleriyle prenses edasında dolaştılar,kendi etraflarında dönüp durdular.
Panço Kids'e güzel seçimleri için çok teşekkür ediyoruz.
Panço Kids bebek ve çocuk reyonlarında bulunan birbirinden güzel giysileri görmek için mutlaka mağazalarını ziyaret etmenizi öneririm.Ben hafta sonu gittiğimde ürünleri incelemekten büyük keyif aldım.Özellikle bebek reyonunun bu sezon bir başka güzel olduğunu da eklemeliyim.

Sponsorlar yazıma burada son verirken katkıda bulunan firmalara ve bizi biraraya getiren sevgili arkadaşım İlknur Balcı'ya çok teşekkür ederim.
Ürün deneyimi yazılarında ara sıra kulağınızı çınlatıyor olacağız.
♥♥♥

12 yorum:

  1. kızların pozlarına bayıldım <3 ürünlerin bir kısmını denemeye başladım bile özellikle mustela jel ve farmasi peelingi çok severek kullanıyorum bu ara...

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan deneyimlerini bizimle paylaşmanı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Her ürün de birbirinden güzel braun yüz temizleyicisinin yorumunu dört gözle bekliyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. çok güzel güzel keyifli bir etkinlik olmuş.Hediyelerinizi güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın.. Kuzucukların cicileri çok yakışmış..:)

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle ,maşallah fıstıklar çok şeker:)

    Tüm ürünlere bayıldım hepsi birbirinden güzel sağlıkla kullanın

    YanıtlaSil
  7. hepsi çok güzel güle güle kullan .. merakla yorumlarını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  8. Ürünlerle ilgili yorumlarınızı merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  9. Ürünler çok güzel,iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma