2 Haz 2014

Wet n Wild Far Paletleri: Sweet As Candy & I'm Getting Sunburned

Merhabalar.Haftaya rengarenk far paletleri ile başlamak istedim. Amerikanın ünlü drugstore markası nihayet Gratislerde yerini aldı.Herkes gibi bende bu habere çok sevindim ve beğendiğim paletlerin peşine düştüm. Anneler günü haftasına denk gelen dönemde Ankara'da bir türlü bulamasamda İzmit'te dopdolu bir stant bulup istediğim farları edindim.
Günün yazısında Sweet As Candy ve I'm Getting Sunburned üçlü farlardan bahsedeceğim.

Aslında aklımda sadece Sweet As Candy rengini almak vardı.Farları denerken Sunburned paletin pigmentasyonunu görünce kararsız kalıp sonunda ikisini birlikte aldım.

Sweet As Candy; Beyaz,taupe ve pembe renklerden oluşan palet doğal makyajlardan hoşlananlar için birebir.Ne kadar çok sürülürse sürülsün abartılı bir görünüm elde edilmiyor.Farların yapıları yumuşak ve kolayca uygulanabiliyorlar.Pembe ve taupe renklerini oldukça beğenmeme rağmen beyaz yerine bej renkte bir far olmasını tercih ederdim.Beyaz rengi kaş altında biraz parlak buldum. Bu sebeple uygularken eli hafif tutmak gerekiyor ki doğallıktan uzaklaşılmasın.
  I'm Getting Sunburned; Lilamsı pembe,kahve ve bronz renklerden oluşan bu üçlü az öncede dediğim gibi yüksek pigmentasyonuyla dikkatimi çeken bir ürün oldu.Farlar diğer palete göre daha çok ışıltı içeriyor ve daha iddialı renklere sahip.
Lilamsı pembe diğer renklerle çok uyumlu değil ve  kaş altı için çantaya minik bir bej atmamız gerekiyor olsada bu üçlüyü sevdiğimi söyleyebilirim.Yaz mevsimine uygun renkli makyajlar yapılabileceği gibi bronz ve kahvesi sonbahar mevsiminde de sıkça kullanılır diye düşünüyorum.
Wet n Wild paletlerle ilgili sık sık  tozuttukları yönünde yorumlar okuduğumdan çok tozutan farlar bekliyordum ancak beni rahatsız eden bir tozutmaları yok.Tek olumsuz yanları kalitesiz ambalajları.Düşürdüğünüz farı zedelenmesiz yerden almanız mümkün değil.Hatta ben Sweet as Candy paleti düşürerek bunu test ettim bile :-p 

Wet n Wild alışverişimi iki tekli far ile Comfort Zone paleti sonradan alarak tamamladım.Gelecekte en fazla bir üçlü daha alarak markadan yapacağım far alışverişi  defterini kapatırım diye düşünüyorum.Merak edenler için diğer farların yazıları yakında gelecek.

Sizin en sevdiğiniz Wet n Wild palet hangisi?

30 yorum:

  1. Tek istediğim palet en sevdiğim Wnw paleti comford zonedu ve istediğim kadar varmış :) Nedense bu 3 lülere pek merak sarmadım :/ Ya da elimde bu tarz farlar olduğu içindir. Sweet as candy daha kullanışlı geldi bana. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilk tercihimi Comfort Zone paletten yana kullandım ama bunlarada kayıtsız kalamadım.
      Sweet As Candy kesinlikle günlük kullanıma daha uygun.Diğerinin ise pigmentasyonuna bakmalısın :)

      Sil
  2. Ben de I'm Getting Sunburned'ü geçen hafta aldım ama daha deneyemedim :) sweet as candy paleti ise severek kullanmıştım doğumdan önce. WnW paletler içinde Comfort Zone bambaşka bence. Üçlülerden ise Silent Treatment öne çıkıyor bende :) güle güle kullan Filiz'cim! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sunburne ile ilgili yorumunu bekliyoruz o zaman.Umarım beğenirsin.
      Comfort Zone benimde öncelikli tercihimdi ancak fotograflamadığım için deneyemedim bir türlü.Silent Treatment'in ise Taupe'si e bayıldım ama alır mıyım bilemiyorum şimdilik.
      Teşekkür eder öperim bende :)

      Sil
  3. güle güle kullan istediklerinin hepsini almışsın sanırım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Evet canım tüm istediklerimi aldım.Bundan sonra almasamda olur gibi :)

      Sil
  4. Çok güzel renkleri var, bayıldım. Benim de artık wet n wild far paleti edinme vaktim geldi de geçiyor. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeyma'cım farlar ününü hak ediyor.Bence sende hemen kap bir tane :)

      Sil
  5. iki renkte çok güzel bende şimdilik walking on eggshells mi ne o var o kadar sık kullanıyorum ki neredeyse bitecek daha alalı kaç hafta oldu ki :)) o bitsin bunlardan alıcam tabiki de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazel'cim senin aldığın farda en iyi renklerden bir bence.Ben hiç far bitiremiyorum.Umarım bunlardan birini bitirme şansı bulabilirim :)))

      Sil
  6. Renkleri çok hoş istediğim renkleri hala bulamadığım için beklemedeyim millet kanını emmiş stantların hihih :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehh aynen canım.Benimde ilk baktığım stantlar bomboştu.Başkentte bulamayıp İzmitte buldum sonra ;)

      Sil
  7. Hayır hayıır artık far almamalıyım. :)
    Güle güle kullan canım hepsini. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende,bende almamalıyım ama en çok farları seviyorum sanırım.Gözüm hep onlarda :)

      Sil
  8. üçlü paletlerde en beğendiğim palet gelmediği için bunların yüzüne pek bakmadım :(
    güle güle kullan tatlım makyajlarda çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Umarım kısa zamanda sevdiğin paleti bulabilirsin :)

      Sil
  9. Nedense I'm Getting Sunburned'i begenemiyorum. Renklerisıcak gelmiyor. Ben de Knock On Wood'u bekliyordum ama gelmedi. Bu yaz alacagım mutlaka :) Guzel gunlerde kullan Birtanecik Kelebegimmmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sunburned biraz iddialı renkler içeren bir palet olduğundandır.Knock on Wood'un olmadığını yeni öğrendim bende.Umarım hemen bulursun.Çok teşekkür ederim Balböceğim :))

      Sil
  10. Ben ikisinide beğendim ama alcak olsam sanırım I'm Getting Sunburned alırdım.Daha iddialı renkler çünkü.Diğerlerine yakınları zaten var. Uygulamalarınıda çok beğendim maşallah. Güle güle kullan Filiz'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bend senin gibi düşünüyorum canım.Sweet As Candy'e kayıtsız kalamadım ama benzerleri var gerçekten.Ama diğer farın renkleri hem özel hem de pigmentasyon süper :)

      Sil
  11. Bana önerebilecegin takma kirpik etkili iyi bir maskara varmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denediğim tüm maskaralar içinde en çok Lancome Hypnose ve Hypnose Drama maskaradan memnun kaldım.Benim zayıf kirpiklerimi yola getirmeyi başardılar :)

      Sil
    2. Nerden aldın peki

      Sil
    3. Boyner,YKM,Sephora,Tekin Acar gibi mağazalarda bulabilirsin.

      Sil
  12. Bunlar mat farmı

    YanıtlaSil
  13. Bunlar mat farmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazıkki mat değiller :/

      Sil
    2. Tamam teşekkür ederim

      Sil
    3. Peki mat far olarak ne kullaniyorsun

      Sil
    4. Mat farlar için Gratiste satılan The Balm farları kullanıyorum :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma