26 Haz 2014

JANE IREDALE KOMPAKT PUDRA

Bugün makyajın cilde zarar vermesini önleyip,fayda sağlar hale gelmesi fikriyle yola çıkan ve sadece yetkili eczanelerde satılan Jane Iredale markasının Kompakt yani sıkıştırılmış pudrası hakkındaki yorumumu paylaşmak istiyorum.

Benim elimdeki ürün sevgili Gülsen'in Kadınlar Günü etkinliğinde denememiz için gönderilmişti.Bu sebeple ambalajı orjinalden farklı olarak daha basit bir tasarıma sahip.Siz almak isterseniz daha şık bir ambalajla karşılacaksınız.

Karma ve yağlı ciltler için formüle edilen pudra ciltteki parlamayı önleyip matlık sağlamayı ve renk düzensizliklerini gidermeyi vaat ediyor.Bunu da başarıyla yerine getiriyor.

Ben elimdeki Golden Glow rengindeki pudrayı Real Techniques pudra fırçamla bir  kez dokunarak fondöten üzerine uyguladığımda fondötenimi sabitleyip matlık sağlıyor.
Tek başına kullanmak istediğim zamanlarda da belirgin kusurları kapatıcı ile kapattıktan sonra uyguluyorum.Orta derece kapatıcılığı küçük kusurlarını kapatıp renk düzensizliklerini dengeliyor. Yapısı oldukça yumuşak olduğundan birkaç dokunuşla uygulamak yeterli oluyor.

Mineral bir ürün olduğundan alırken oldukça fazla tozutma yapsada yüze uygulandığında  homojen bir şekilde dağıtılabiliyor.Uygulandıktan sonra cilde verdiği mat görüntü ve kadifemsi hissi oldukça seviyorum.

Güneş koruması içeren ürün kanser birliği tarafından tavsiye ediliyor.Paraben,talc,parfüm gibi zararlı kimyasalları içermiyor ve hayvanlar üstünde test edilmiyor.

Titanium Dioxide 14%, Zinc Oxide 3%. Ingredients: Mica, Boron Nitride, Dimethicone, Stearic Acid, Plankton Extract, Algae Extract, Pinus Strobus (Pine) Bark Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract. May Contain: Iron Oxides, Ultramarines, Chromium Oxide Greens.

Tek kötü yanı bir pudra için biraz pahalı sayılabilecek fiyatı ancak cildimize zarar vermeyecek bir ürün olduğunu düşündüğümüzde fiyat gözümüzde makulleşebiliyor.Online eczanelerdeki 3 al 2 öde gibi kampanyalara denk gelinirse avantajlı bir biçimde sahip olunabilir.

Ben yüzümde fondötenin ağırlığını hissetmeye başladığım yaz günlerinde sıkça kullanmayı planlıyorum.

Sizde gözeneklerinizi kapatmayıp cildinizin nefes almasına olanak tanıyan mineral bir ürün arayışındaysanız bu pudraya şans verebilirsiniz.








13 yorum:

  1. Canım dillerine sağlık çok güzel bir post olmuş bende yazın kullanmak için bir pudra arayışındaydım benim için çok yararlı oldu :)

    Bu arada ürün fotoları çok dikkatimi çekti pozlar çok güzel olmuş :)

    mylittlemascara.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olmasına çok sevindim canım.Ürün çekimlerine özen göstermeye çalışıyorum.Böyle yorumlar almak mutluluk verici :)

      Sil
  2. Bende severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel yorumlarını keyifle okudum canım güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  4. Ben de Vanilya Club dan çıkan bir deneme boyunu kullanmıştım ve beğenmiştim. Benim için de tek kusuru fiyatı olmuştu. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.İndirimsiz fiyatı bir pudra için çok gerçekten.Tekrar alacak olsam mutlaka indirim beklerim :)

      Sil
  5. Ben de aynı renk tonunu kullanıyorum, gerçekten çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun olmanıza çok sevindim.Güle güle kullanın sizde :)

      Sil
  6. Gözenekleri kapatmayıp cildinin nefes almasına olanak tanıyan mineral bir ürün olması temiz içerikli olması hayvanlar üzerinde test edilmemesi bence hepsi çok güzel Sevdaya katılıyorum tek kusuru fiyatı :))
    Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Bunu kullanırken insanın içi daha rahat ediyor.Biraz daha kapatıcı olsa benim için iyi olurdu ama pudrasıyla birlikte iyi iş görüyor.Yokmuş gibi görünen makyajlar için bire bir :)

      Sil
  7. 4 yıl boyunca eski işyerimde satılıyordu bu ürünü kullandım. (Riviera vardı o tonunu kaldırdılar. Mükemmeldi.) şuan da başka hiçbir pudra kullanamıyorum cildim sadece Jane kabul ediyor. Maalesef ki çok pahalı 3 al iki öde kampanyasından alınabilir ya da satılan yerlerde çalışan arkadaşlar personel indirimli kendilerine alır gibi size alabilirler.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma