11 Haz 2014

Yepyeni Keşfim ;Dermorenda.com

Bir dönem bazı markalara ulaşma durumumuz yaşadığımız yere göre değişir,istediğimiz ürüne ulaşmak için eczane eczane dolaşmamız gerekirdi.
Şimdilerde online satış siteleri sayesinde farklı markalara uygun fiyatlarla ulaşmanın,üstelik aldıklarımızı kapımıza kadar getirtmenin rahatlığını yaşıyoruz.

Bugün Dermokozmetik tutkunlarını yeni bir siteyle tanıştırmak istiyorum.Dermorenda.com !
Cilt Bakımı ihmale gelmez ve cilt için kullanılan ürünlerin kalitesi önemlidir.Cildinizin ihtiyaç duyduğu bakıma yönelik, kaliteli Cilt ürünleri için Dermorenda sayfalarını ziyaret etmenizi öneririm.Avene,Bioderma,LRP,Mustela gibi yakından tanıdığımız, benimde çok yakında sahip olduğum Dickinson's gibi markaları ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz sitenin sade,anlaşılır tasarımı sayesinde ürünler hakkında bilgi edinmeniz hiç zor olmayacak.

Bu yıl güneşin kavurucu sıcağını henüz çok fazla hissedemesekte,ondan korunma ihtiyacımızın artacağı günler hiç uzakta değil.Bu sebeple güneş koruyucular arasından kendinize uygun olan bir tanesini seçmenizde fayda var.Ben tercihimi Avene ürünlerinden yana kullanırken kapatıcı ve güneş koruyucu görevini aynı anda yapan, mineral filtrelerle  UVA/UVB koruması sağlayan Heliocare Compact'ta oldukça ilgimi çekti.


Cilt Bakımından Anne-Bebek Ürünlerine,Saç ve Güneş ürünlerinden Vitamin Destek ürünlerine kadar pek çok kategoride alışveriş imkanı sunan Dermorenda.com adresinde, hafta içi çevrimiçi destek hizmetiyle sorularınıza cevap bulmanız mümkün.

Tüm güneş ürünlerinde %30'a varan indirim,Kofre ve kampanyalı ürünler dışındaki tüm ürünlerde 3 al 2 öde fırsatları için Dermorenda.com'a göz atmayı unutmayın.

Sevgiler




2 yorum:

  1. bilgi için teşekkürler

    Bu arada, bloğumda çekiliş düzenliyorum, katılmak istersen beklerim ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/2014/06/dresslily-cekilis.html

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma