13 Haz 2014

Pürnem Yeşil Çaylı Göz Çevresi Bakım Kremi

Anneler günü öncesinde yeni bir göz kremi almayı planlıyor,ve alacağım göz kreminin temiz içerikli olmasını istiyordum.Tam bu sırada İlknur'un Anneler Günü etkinliğinde Pürnem Yeşil Çaylı Göz Çevresi Kremi ile tanışma fırsatı buldum.
Pürnem öncesinde ürünlerini denediğim bir marka değildi.Benim gibi tanışmakta geç kalanlar için marka hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum.

Pürnem;
Yeni,doğal ve sürdükebilir bir gelecek için NM Kozmetik tarafından kuruldu.
*Pürnem ürünleri küçük partiler halinde,daima taze,cildi tazelemek ve sakinleştirip güzelliğin ömrünü uzatmak için özel aktifler ve bitkisel içerikler kullanılarak üretilir.
*Mümkün olduğunca ülkemizin kaynakları kullanılarak üretilir.
*Ürünler hayvansal katkılı hammaddeler,alkol içermeden üretilir.
*Parabenler,PEG,Silikon yağ,Petrol atıkları,sentetik parfüm,toksik maddeler konulmadan üretilir ve hep böyle üretilecektir.

Yeşil Çaylı Göz Kremi;Pratik bir ambalajda bulunan krem yeşil çay,bitkisel hyaluronik asit,saf bitkisel zeytinyağı,shea yağı ve Betain sayesinde ilk kırışıklık belirtileriyle mücadele ediyor.

Göz çevresini 12 saate kadar nemlendirmeyi vaadindeki ürünü  kullandığım süre içinde göz çevremde hiç nemsizlik hissetmedim.Cilt tafından çabucak emiliyor.Cildi yumuşatıp rahatlıyor. Göz altlarımda aşırı kuruluk problemim yok ve gün içinde yağlanmaya meyilli göz kapaklarına sahibim.Bu krem göz altımı yeterince nemlendirdiği gibi göz kapağımda ekstra yağlanmaya yol açmadı.

İlk kırışıklık çizgilerini azaltma iddiasına gelince oluşmuş çizgileri hafifleten bir ürünün varlığına inancım olmasada yeni oluşumları engelleyip yaşlanma sürecini uzatacağına kuşkum yok.

Kısacası Pürnem Göz Çevresi Kremi bitene dek gönül rahatlığıyla kullanabileceğim,bittiğinde yenileyeceğim ürünler arasına girdi.

40+ ciltlerin nem ihtiyacını karşılamada yetersiz kalabilir ancak genç ciltler için  Pürnem doğru seçim olabilir.Temiz içerikli cilt bakım ürünleri arayışındaysanız buradan Purnem ürünlerine göz atabilirsiniz.


6 yorum:

  1. Ben de bu ara bu göz kremini kullanıyorum ve yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Çok başarılı buldum :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende güle güle kullan canım.Beni bu markayla tanıştırdığın için çok teşekkürler.Çok çok öpüyorum :)

      Sil
  2. Almanyada bu markayi görmedim hic, ben hala favori göz kremimi bulamadim, pahali ucuz bir sürü sey denedim ama ya hic fark görmüyorum yada faydasindan cok zarari oluyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Pürnem yepyeni bir Türk markası.Pürnem göz kremi temiz içeriğiyle zarar verecek bir ürün değil.Ben gönül rahatlığıyla kullanıyorum :)

      Sil
  3. Blogunuzu beğenerek takip ediyorum bende bir blog açarak böyle bir hobi edinmek istiyordum bugün gerçekleştirdim ama yeni olduğum için izleyicilerimin artması banada bir heyecan verir size teşekkür ederim bloguma beklerim http://oriflamelegi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma