5 Haz 2014

Note Kozmetik Deneyimlerim

Yakın zamanda yeni bir kozmetik markasıyla tanıştık.Note markası kozmetik piyasasındaki yerini aldı ve biz kozmetikseverler için heyecan kaynağı oldu.
Kozmetik deneyimi eskilere dayanan bir ekiple üretilen Note ürünleri hem kaliteyi hemde uygun fiyatı birarada sunuyor.
Ayrıca Türkiye'de ilk kez Kozmetik markasının yüzü bir erkek oldu ve Nihat Odabaşı marka için kamera arkasından kamera karşısına geçerek dikkatleri üzerine çekti.
Ben geçtiğimiz haftalarda Note ürünleri ile tanışma fırsatı buldum.Bugün elime geçtiğinden beri kullandığım ürünlerle ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Siyah ambalajlı ürünleri her zaman daha çekici buluyorum.Bu sebeble Note ürünleri, bazı ambalajlarını büyük bulsamda sade ve sofistike görünümleriyle beğenimi kazandılar.
Ürünler arasındaki Note ojeyi daha önce denemiş ve blogta paylaşmıştım.Görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.
Şimdi denediğim ürünlere sırayla göz atalım.
Long Wearing Lipstick: Dudak ürünlerinde öncelikli tercihim rujlardan yana oluyor.Lovelight isimli ruj bu sebeple denediğim ilk ürün oldu.
Kremsi yapıdaki harika pembe'yi dudağa uygulamak oldukça kolay.Tek sürüşte rengini veriyor ve kusurları belli etmiyor.Hafif,rahatsız etmeyen kokuya sahip ve dudaklarımda kurumaya yol açmadan saatler boyu kalabiliyor.
Note rujlar içindeki argan ve kakao yağı ile dudakları korurken paraben içermiyor.
Luminous Silk Quattro Göz Farı: 01 numaralı Göz farı paleti mürdüm ve toprak tonlarından oluşuyor.Yeni tanıştığım markalarda farlara karşı genellikle mesafeliyimdir ancak bu palet yumuşacık farları ve başarılı pigmentasyonu ile önyargımı yıktı.
El ya da fırçayla renkler kolayca alınıp uygulanabiliyor.Üstelik farların bazsız pek tutunamadıkları göz kapaklarımda, baz olmadan dört saat bozulmadan kalabildiğini eklemeden geçemeyeceğim.
Note Full Covarage Concealer: Günlük makyajda Concealar'ı çok sık kullanan biri değilim.O yüzden çok fazla kapatıcı deneyimim yok.Bourjois ve The Balm kapatıcılardan sonra Note kapatıcı'yı kolay uygulanabilir ve örtücü bulduğumu söyleyebilirim.Ivory rengi ten rengime biraz açık kaldığından üst üste uygulayıp bembeyaz göz altlarına sahip olmak istemedim ve dört-beş nokta olarak uygulayıp dağıttım.Sonuç olarak aydınlık ve nötralize olmuş göz altlarına sahip oldum.
Bu kapatıcının kendime uygun rengini mutlaka deneyeceğim.

Lip Glosslar : Gelelim Hydra Color Lip Gloss ile Long Wearing Gloss'a.
Hydra Color Lipgloss ;Vanilla Suede rengini denediğim bu gloss yarı şeffaf yapıda ve ışıltı bulunduruyor.Adı gibi vanilyamsı kokuya sahip gloss'u yapı olarak çok hafif bulmadım.Orta derece yapışkanlığa sahip.Dudaklar birbiribe yapışmıyor ama gloss'unuzun orda olduğunu biliyorsunuz.Bu sebeple hafif ürünler tercih edenlere pek öneremeyeceğim.
Long Wearing Lip Gloss'u diğerine nazaran daha çok sevdim.Elimle dokunduğumda her ikisinin yapısını benzer bulsamda dudağıma uyguladığımda Long Wearing Gloss ile daha rahat ettim.
Cream Nude rengi pek çok makyajla kombinlenebilir.
Kalıcılık için ise bir şeyler içtiğim zaman bardağıma yapışıp kalmadığını,renk yoğunluğu azalsada  2-3 saat tazeleme gerektirmediğini söyleyebilirim.Yemek yeme konusunda bir şey söyleyemeyeceğim çünkü çoğu zaman yemek öncesi rujumdan kurtulmaya çalışıyorum :)
                                                                                  
Note ürünlerinden benim denediklerim bunlar ancak Note Kozmetik stantlarında birbirinden renkli Note ürünleri sizi bekliyor.

Ben Note ürünlerini genel olarak başarılı ve fiyatına göre yüksek performanslı buldum.
Siz markanın ürünlerini denediniz mi,denediklerinizi nasıl buldunuz ?

25 yorum:

  1. Merhaba,çok merak ettim ürünleri, ilk defa karşılaştım bu marka ile...anlatım uygulama vs hepsi çok hoş olmuş elinize sağlık... sizi G+ ve bloger da takipteyim bende beklerim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Leman hoşgeldiniz.Note Kozmetik yeni bir marka.Çok yakında karşınıza çıkacağına eminim.Teşekkür ederim güzel sözleriniz için :)

      Sil
  2. ben de merak ediyorum rujlarını falan bir tek oje denedim daha bakalım alacağım inşallah :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rujlar hakkında genelde olumlu yorumlar okudum.Bende denediğim renkten memnun kaldım.Diğer renklerde böyleyse Note ruj işini kıvırmış demektir.Çok teşekkür ederim cnm :)

      Sil
  3. Sanırım ürünler tanıtım amaçlı gönderilmiş,bunu yazında belirtseydin güzel olurdu ya da değilse eğer fiyatlarını yazsaydın keşke,çünkü açıkçası en merak ettiğim konu fiyatları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünlerin tanıtım ürünü olduğunu özellikle belirtmemiş değilim.Zaten yazıdaki ifadelerim bunu kanıtlar nitelikte.Tanıtım ürünü oldukları için tam fiyatlarını bilmiyorum.Sitelerinden bakabilirsiniz.

      Sil
  4. hepside birbirinden güzel güle güle kullan cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler pericik.Ben memnun kaldım ürünlerden :)

      Sil
  5. Güle güle kullanman dileğiyle :*

    YanıtlaSil
  6. sondaki glosu ve far paletini çok sevdim canım bu arada göz makyajın çok hoş olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cream Nude adlı Gloss'u bende sevdim.Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  7. Çok güzeller,güle güle kullan (:
    Rujun rengine bayıldım hele ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Dudak ürünleri içinde benimde favorim bu ruj oldu :)

      Sil
  8. ellerinize sağlık güle güle kullanın :) bende note ürünlerine bayıldıım longwearing lipglosslardan coral sun rengini denedim ve aşık oldum blogumda detayları var incelemek isterseniz bakabilirsiniz sevgiler :) http://ondanbundanheryerden.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim.Sizde düle güle kullanın.Note ürünlerinin pek çoğunu beğendim ve seve seve sizden de okumak isterim :)

    YanıtlaSil
  10. Kahverengi sedefli goz kalemi cok guzel arka tarafida sungerli

    YanıtlaSil
  11. Türkiye'ye gelen nadir uygun fiyatlı bir kozmetik markası :D
    İncelemeniz çok aydınlatıcı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzel tarafı Note'un bir Türk markası olması :))

      Sil
  12. note rünlerini bende çok beğeniyorum.elimde bir çok ürünü mevcut.en son fondotenini almıştım,onu da çok beğendim.özellikle teracota pudra ve allığına bayılıyorum

    YanıtlaSil
  13. Note ürünlerinin hayvanlar üzerinde deney yapmaması da artı bir faktör. Fiyatına göre, ürünler beklentilerimizin çok üstünde.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba ben de terracota allik(02-03 24 tl) kalem far (02-08 12 tl) mat ruj (301-302 14 tl) denedim.. oncelikle rujlarinin oldukca basarili oldugunu soylemeliyim mat ruj plmasi ve belirttigim renklerin dogal durmasi sebebiyle gunluk rahatlikla kullaniyorum... kalem farlari 08 mat siyah 02 simli toprak tonlarinda onlar da kolay surume sahio fiyatina gore oldukca basarili urunler.. terracota alliklarinda ise vintage pink 02 tonu cok renk vermeyen bi allik oldgunu soyleyebilirim ben acik bugday tenliyim pek iyi olmadi ancak oriental pink 03 daha iyi diyebilirim.. denediklerim bu kadar ama nacizane rujlarini kesinlikle tavsiye edyrum :)

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar niye ailesi ben note makyajları nerde ve nası . Alabiliriz şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik marketlerde ve YKM,Boyner gibi bazı zincir mağazalarda bulabilirsiniz

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma