6 Nis 2014

Maybelline Color Sensational Ruj # Crazy Pink

Pembe renk rujlar makyaja ilk başladığım zamanlardan beri vazgeçilmezim olmuştur.Pembe bana kalırsa bahar aylarına en yakışan renklerden biri ve güneşli günlerin gelmesiyle bu renklere daha bir elim gider oldu.
 Günün ruju Maybelline Color Sensational Crazy Pink.
Adı rengini açıklar nitelikte ''Çılgın Pembe''. Mavi alt tona sahip bu ruj enerjik bir renge sahip ve bu ruju kullandığım gün yanına bir allık ekleyip makyajımı tamamlayabiliyorum.
Yapı olarak oldukça kolay sürülüyor ve dudakları nemlendiriyor.Renk yoğunluğundan dolayı sadece bir kez sürmek yeterli oluyor.Fazlalığı bir peçete yardımıyla alındığında da gayet hoş görünüyor.
Rengini göstermede en çok zorlandığım rujlardan birisi olduğunu eklemeliyim.Ev ortamında birebir resimdeki gibi olmasına rağmen gün ışığına çıkıldığında daha canlı  bir pembeye dönüşüyor.


Bahar aylarında canlı renkler ilginizi çekiyorsa Crazy Pink'e göz atabilirsiniz.Şeker gibi rengi ve nemlendirme özelliğiyle favoriniz olabilir.

Böylesi şeker bir renk için sizin yorumlarınız neler?



14 yorum:

  1. Rengi çok güzel tenine de çok iyi uyum sağlamış. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Kendime boyle bi turlu yakistiramiyorum ama baskasinda cok hosuma gidiyor! Maybellinin bu rujlarinin yapisini ben de cok seviyorum hem guzel nemlendirip hem isil isil parlamayan nadir rujlardan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmişte Maybelline ruj kullanmışlığım vardı ancak bu seriyle tanışmakta pek acele etmemiştim.Yapıları gayet iyiymiş.Başka renklerine daha dikkatli bakacağım bundan sonra :)

      Sil
  3. Hiç pembe ruj kullanmadım,artık bir kullanasım var.Şu kalem rujlara baktım max factorun colour brush,rengindekine,fakat çok yakıştıramadım.Rimmelin yeni getirdiklerinede bakıcamtım ama izmir şubesinde sadece pembe rengi vardı onunda testerı yoktu:( Sendeki bu pembe güzelmiş çokta yakışmış güle güle sürüştür :-* bunuda bir deniyeyim bakiyim,olursa indirim zamanında bunu alırım artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokoş'çum beyaz tenlisin bu sebeple gayet iyi taşırsın bence pembeleri.Hem yaşına hem mevsime iyi gider :)
      MF kalem rujlar hiç dikkatimi çekmiyor nedense ama Rimmel rujlardan denemek için aldım bir tane :)

      Sil
    2. Evet herkes öyle diyor niye kullanmadın hiç diye ne biliyim basit gösterdiğini düşündüm hep, belkide rengini bulamadım cart pembeleri denedim soğudum ondan :D MF ', dudağıma Sürüp eve gittim nemlendirmeleri çok iyi kurutmada yapmadı aklından olsun ):)
      Yaaa nasıl yapıları falan canımcm, hangi rengini vede nereden aldın ?

      Sil
    3. Umarım kendine en yakışan pembeyi en kısa zamanda bulursun ve bize gösterirsin canım.
      Rimmel Ruju bugün Optimum Watsons'tan 15 TL'ye aldım.Renk seçenekleri çok fazla değildi ve tester yoktu.Bende şansımı koyu pembe-Rumeur Has It renginden yana kullandım.Yapısına yarın bakacağım.Birkaç güne blogta olur :)

      Sil
  4. Maybeline rujlarını çok seviyorum ^^ Aynı seriden fatal red en favorilerimden ve senin seçiminde çok cici ilk fırsatta denerim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun zamandır elim pek gitmemişti Maybelline rujlara ama bu seri güzelmiş gerçekten.Şimdi Fatal Red'i metak ettim bende :)))

      Sil
  5. bende de wooden brown rengi var.
    cok seviyorum bu rujları..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma