19 May 2020

WET N WILD ZODIAC KOLEKSİYONU FAR VE AYDINLATICI INCELEMESI

Wet n Wild Zodiac Koleksiyonu 2018 yılının dikkat çeken serilerinden biriydi.En uzun süre satışta kalan koleksiyonlardan biri olup hala  kolayca bulabileceğiniz bu ürünleri çıktığı yılın Kasım ayında fotoğraflamış ancak bir türlü yazma fırsatı bulamamıştım.Bugün klasörümde fotoğraflarına rastlayınca hala almak isteyenler olabileceğini düşünerek deneyimimi paylaşmak istedim.
Wet n Wild Zodiac Koleksiyonu toprak,hava,ateş ve su elementine odaklanan far,aydınlatıcı,gloss gibi ürünleriyle öne çıkmıştı.Ürün kalitesi  fena olmamakla birlikte ambalaj kalitesi  yine memnun etmeyen özellikteydi.

Bu koleksiyonda dört farklı tonda far paleti gördük.Kızıl yansımalı sıcak tonlardan oluşan Fire adlı paletin pigmentasyonunu daha çok beğensemde elimdeki sıcak tonlu paletleri düşününce lila yansımalarıyla öne çıkan Air paleti tercih ettim.
Wet n Wild Zodiac Koleksiyonu Kullananlar
Metalik ve yansımalı tonların hakim olduğu Wet n Wild Zodiac Collection Air, yapı olarak ince yapılı farlardan oluşuyor.
Renklerin pek çoğu aşina olduğumuz renkler ancak bir araya gelmiş halleri onları çekici hale getiriyor.Bana paleti aldıran renk içinde mavi-lila yansımalar bulunan kahve tabanlı renk olmuştu.Buna rağmen bu rengin etkisi zayıf zeminiyle paletteki en istenmeyen yapı olduğunu söyleyebilirim.

Farları uygularken baz kullanıldığında çarpıcı bir görünüm elde edilsede tek başına daha hafif bir göz makyajı ortaya çıkıyor.Ancak bıraktığı o ıslak görünümü kesinlikle seviyorum.
Wet n Wild Zodiac Koleksiyonu Kullananlar

Wet n Wild Zodiac Koleksiyonu Kullananlar
Aydınlatıcı seçiminde de farkında olmadan hava elementinden etkilenerek tercihimi Wet n Wild Megaglo Highligting Bar / Air 'den yana yapmışım.
Üzerinde kabartmalı burç sembolleri bulunan aydınlatıcı, şampanya ve pembe tonlarının karışımdan oluşan mermer görünümüne sahip.
İyi bir pigmentasyona sahip olan Air, serinin diğer renklerine göre daha kolay taşınabilir olup ışığı güzel yansıtıyor.Sim sim durmadığı gibi verdiği inci parlaklığı uzun saatler kalıyor.
Wet n Wild Zodiac Koleksiyonu Kullananlar

Wet n Wild Zodiac Koleksiyonu Kullananlar
Karantina günleri başlamadan hemen önce mağazalarda hala rastladığım koleksiyonun bazı ürünlerini online'da bulmanız mümkün.İndirimsiz haliyle tavsiye etmesemde 24 lira civarına indiğinde değerlendirip koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz.

9 yorum:

  1. bende alıp almamam arasında kararsız kalmıştım zamanında , fazla ısıltılı deyip almadım daha sonra , ama sizde güzel durmuş . güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazıdaki aydınlatıcı ışıltılı değil ama farlarda var o durum.Işıltı sevmeyenler bu parlak koleksiyondan hoşlanmazlar kesinlikle.

      Sil
  2. Bende de far paleti var ama başka renk. Ben çok kullanışlı buldum.

    YanıtlaSil
  3. aydınlatıcıyı beğendim ama farların yapısı bana kötü geldi açıkçası o yüzden sık sık indirimli görsem de almayı düşünmedim. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Fire palete bayılabilirdin sen.Açıkçası benim hala aklımın bir köşesinde :)

      Sil
  4. çok güzel bunlar elimde fazla ürün olmasaydı bende alacaktım:)
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O fazlalıklar bir türlü bitmeyecekler ama.Alma alma nereye kadar :)))

      Sil
  5. Ben her ikisini de çok beğendim. Yalnız aydınlatıcının ışıltısı çok guzel :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma