30 May 2020

Yazın En Trend Ruj Renkleri 2020

Kış, salgın, evden çıkamadığımız günler derken farkında olmadan baharı da geçtik, hatta sıcak yaz günlerine merhaba demek üzereyiz. Kışlıkların yerini şortlar, tişörtler, cıvıl cıvıl elbiseler aldı bile. Normalleşirken bizi nasıl bir yaz bekliyor bilemesek de, içimizi ısıtan güneş ile dudaklarımızı en sıcak rujlarla parlatmanın zamanı sizce de gelmedi mi? İlkbaharda doğallık kadar mavi, siyah gibi cesur renkler, pastel tonlar dudaklarımızı ele geçirmişken, bakalım yazın bizi neler bekliyor, işte 2020 ruj renkleri...

2020 Ruj Renkleri Güneş Gibi Sıcacık ve Çekici

 Dudaklarımız makyajın en önemli ve aslında en dikkat çekici adımı. 2020 trendlerinde dudaklar çok farklı tarzlarda parlak ve mat ruj ile canlanırken, yazın doğallıktan yana olmaya devam edeceğiz gibi görünüyor. Sade, doğal, hatta ferah bir bitiş elde etmek için hafif bir maskara ve lip gloss sürmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca nereye giderseniz gidin, bu birkaç makyaj malzemesi çantanızda olmalı.

 

Yaz ruj tonları en çok pastel renklerle karşımıza çıkıyor. Egzotik bir tarz yakalamak için pastel renklerde kalıcı mat ruj alternatiflerini deneyebilirsiniz. Dudaklarınızı kurutmayan ve kolayca sürülebilen makyaj ürünlerini tercih etmeyi unutmayın.

Diğer yandan bir dönem podyumları kasıp kavuran “rorange” yani turuncu ile kırmızıyı karıştırarak sürme trendi yaz aylarında enerjik etkisi ile karşımıza çıkabilecek unutulmayan tarzlardan. Canlı renkler kadar özellikle karadut, mürdüm ve vişne çürüğü gibi tonlar ile dudaklarınıza gizemli bir hava katacaktır. Koyu renk bir ruj sürdüğünüzde aynı renkte veya bir iki ton koyu bir dudak kaleminden yardım alarak dudaklarınızı biraz daha dolgun gösterebilirsiniz. Hızlıca hazırlanmanız gerekiyorsa, parlak kırmızı yaz kış hayat kurtarıcı olmaya devam ediyor.

Pembe her tene uygun bir renk olmasından ötürü makyaj çantalarında şimdiden yerini aldı bile. Kiremit ve kahve tonları da deniz, tatil, eğlence ve gece hayatı denince her tip makyaj ve saça uyumlu alternatiflerin başında geliyor. Yaz akşamlarında gözlerinize hafif bir aydınlatıcı uygulayıp cildinize tatlı bir ışık katarken dudaklarınıza süreceğiniz çıkmayan mat ruj ile ıslak makyaj trendini de deneyebilirsiniz.

Dudaklarınız Yaz Sıcaklarında Daha Çok Bakım İster

Maskeler, siperler derken cildimiz zaten yeterince havasız kalıyor. Cildimizin ve elbette dudaklarımızın daha çok kuruyacağı sıcak yaz günlerinde onları nemlendirmek ve düzenli bakım yapmak ise içinde bulunduğumuz süreçte öncelik kazanan bir konu. Dudaklarınızda sağlıklı bir görünüm için özel yağlar içeren nemlendirici dudak kremlerini çantanızdan ayırmamalısınız. Ruj sürdüğünüz zaman pürüzsüz bir görüntü elde etmek istiyorsanız, öncesinde peeling uygulamak da faydalı olacaktır.

Dudaklarınıza Profesyonel Bir Dokunuş

Yaz boyunca gözler üzerimde olsun diyorsanız, GR Soft&Matte Creamy Lipcolor - Likit Mat Ruj’un yumuşak, mat, kremsi ve yoğun renk veren yapısı ile dudaklarınıza gün boyu mükemmel bir görünüm kazandırmak elinizde. Kusursuz bir dudak makyajına sahip olmak istiyorsanız, GR Prime & Prep Lipstick Base - Ruj Bazı’nı denemelisiniz. Hem rujunuzu daha kolay uygulayabilir, hem de dudaklarınızın uzun süre daha canlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca Maxi-Lip özelliği sayesinde dudaklarınıza dolgunluk katar. Renkli ve etkileyici dudaklar için GR My Matte Lip Ink’ın 12 farklı seçeneği ile ultra mat görünümlü dudaklara kavuşabilirsiniz. GR Longstay Liquid Matte Lipstick - Likit Mat Ruj Mini ise yaz boyunca el ve plaj çantalarında rahatlıkla taşınabilir. Boyutları ve renk seçenekleri ile güzelliğine önem veren mat severlerin gözdesi olmaya aday. Golden Rose yazın da etkileyici makyajlar için birbirinden özel, en iyi mat ruj seçenekleri ve trend makyaj ürünleri ile güzelliğinize güzellik katıyor!


4 yorum:

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma