19 May 2020

COSMED AKNE KONTROL JELİ VE ATOPIA DUDAK BALMI YORUMLARI

Bu yazımda biri bittikçe yenilediğim bir ürün olan Cosmed Akne Kontrol Jeli ile Cosmed Atopia Dudak Balmı hakkındaki deneyimimi paylaşacağım.
Cosmed Akne Kontrol Jeli Yorumları
Sivilce her yaştan insanın karşılaştığı bir sorun. Ben kendi adıma sivilce atağı dönemini geçirmiş olsamda zaman zaman karşılaştığım sivilcelerde bu kontrol jelini kullanıyorum.Bu yıl 12 yaşındaki kızım içinde bu jeli kullanmaya başlayıp onda da iyi sonuç alınca ürünle ilgili yeni bir güncelleme paylaşmak istedim.

Yağlı ve akneli ciltler için uygun olan  Cosmed Complete Benefit Akne Kontrol Jeli sorunlu bölgenin üzerine lokal olarak uygulandıktan sonra ertesi güne sivilce görünümünde gözle görülür ölçüde iyileşme gerçekleşiyor.Jel formülündeki AC-NET ile sebum üreten bezlere hızlı ve derinlemesine nüfuz ederek akne karşıtı bakım sağlamaya yardımcı oluyor. 
Cosmed Atopia Dudak Balmı Yorum
Ciltte sivilce habercisi olduğunu düşündüğüm kaşıntı,ağrılı şişlik gibi durumlarda akne jelini rahatsızlık yaşanan bölgeye hemen uygulamakta fayda var.İlerlemiş sivilce üzerinde çok etkili olmasada iyileşme sürecini hızlandırdığını düşünüyorum.

Düzenli kullanım ile birlikte siyah noktaların çıkmasının önüne geçtiği belirtilen Cosmed Akne Kontrol Jeli 20 ml'lik plastik tüplerde 30 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.Çok farklı fiyatlarla karşılaşabileceğiniz için önceden minik bir araştırma yapmanızda fayda var.

*Bu yazıdaki sivilceden kastım yoğun olmayan,cilt üzerinde tek tük rastlanan sivilcelerdir.Yaygın sivilce sorununuz için mutlaka hekim yardımı almanızı öneririm.

Cosmed Atopia Dudak Balmı

Akne Kontrol Jeli ile benzer şekilde bir ambalajda gelen bu Cosmed Atopia Dudak Balmı yağ asitlerinden zengin içeriği ile dudakları besleyerek kurumasını engelliyor.Var olan kuru görünümü de hızlı bir şekilde iyileştiriyor.
Kıvam olarak yoğunluğu bir miktar artmış yağ gibi olan üründen az bir miktar uygulamak yeterli olup fazla uygulandığında rahatsız edici olabiliyor.Yine üzerine makyaj yapacaksanız az uygulayıp bir süre emilmesini beklemeniz faydalı olacaktır.
Cosmed Atopia Dudak Balmı Yorumları
SPF 20 güneş koruması içeren kokusuz ürün hem kadın hem erkekler tarafından kullanılabilirken özellikle kurutucu akne tedavisi görüp klasik balmlardan fayda göremeyenler için öneriliyor.
Kullanım olarak stik şeklindeki bakım ürünlerinin konfor ve pratikliğini sunmasada etkili nemlendirme arayışında olanlar ürünü inceleyebilirler.


5 yorum:

  1. sivilce jeli dediğin gibi pek minik minik sivilcelerde işe yarıyor bence de dudak balmını kullanmadım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kistik olanlar hariç yeni çıkan her türlü sivilceye iyi geliyor.Favorilerini hatırlayınca dudak balmı çok senlik değil diye düşünüyorum.

      Sil
  2. cosmed kontrol jeli kurtarıcım diyebilirim. sivilceli dönemlerde oldukça etkili
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  3. Sivilce jelini bende fark edersem yeni çıkmaya çalışan sivilcelere sürüyorum. Yalnız ben farkedene kadar sivilce çıktıysa geçmiş olsun çok bir etkisini görmüyorum :))

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma