21 May 2020

VICHY MINERAL 89 GÜNLÜK NEMLENDİRİCİ VE GÖZ CEVRESİ BAKIMI YORUMLARI

Vichy markasına olan ilgim yeni çıkan her ürün ile katlanarak artıyor.Geçtiğimiz yıl satışa çıkan Slow Age benim cildim için harika bir kış serisi olmuştu.Ardından gelen Vichy Mineral 89 ise her ne kadar tüm cilt tiplerine uygun olsada benim kışın kullanıp ısınmaya başlayan havalarda daha çok sevdiğim bir seri oldu.

Vichy Mineral 89 Günlük Nemlendirici (50ml), %89 Vichy Termal Suyu ve Hyaluronik Asit birleşiminden oluşuyor.Vaatleri arasında cildi nemlendirme,güçlendirme,dolgunlaştırma ve sağlıklı gösterme var ki dolgun görünüm verme dışındaki tüm etkileri gözlemlediğimi söyleyebilirim.
Pompalı cam şişede sunulan ürün benim gözümde daha steril ve hafif yapılı bir ürün algısı yaratıyor.Bunun yanında şişede kalan ürün miktarını görme açısından da cam şişe iyi oluyor.
Vichy Mineral 89 Kullananlar
Aşağıdaki görselde yapısını görebildiğiniz Vichy Mineral 89 Nemlendirici renksiz,hafif jelimsi, akışkan bir yapıya sahip.Ürün formülüne parfüm,paraben eklenmemiş.Ben nemlendirici de az miktar parfüme hayır diyemiyorum ama bu içeriğin keyifli kullanım dışında bir etkisinin olmayıp cildimin zararına olduğunu da biliyorum.
Vichy Mineral 89 Kullananlar
Mineral 89 Nemlendirici sürüldüğü anda hızla emilerek karma cildimin nem ihtiyacını karşılıyor.Sürdükten sonraki birkaç dakika hafifçe yapışkanlığı olduğundan makyaj altına da uygun olup fondöteni tutuyor.Yapışkanlık kelimesiyle korkutmak istemem çünkü bu etki hızla kayboluyor.Kışın çok soğuk döneminde kuruluğu artan cildimde gün içinde bir kez tazeleme ihtiyacı hissetsemde kalan zamanlarda sadece cilt temizliği sonrası yenileyerek kullanıyorum.
İçeriğindeki termal su ve hyaluronik asitin cildime iyi geldiğini,nem seviyesini arttırdığını ve daha canlı görünmesine destek olduğunu düşünüyor ve benzer ihtiyaçları olanların eczanelerinden numune sormasını tavsiye ediyorum.
Vichy Mineral 89 Kullananlar
Vichy Mineral 89 Göz Çevresi Bakımı (15ml)  İçerdiği doğal kaynaklı hyalüronik asit,gliserin ,sheya yağı ve saf kafein ile daha canlı bir göz çevresi görünümü için günlük bakım sağlıyor.Göz çevresindeki koyu halkaları, göz altı torbalarını ve ince çizgilerin görünümünü azaltmayı vaat eden ürün hassas göz çevresinde hafif bir nemlendirme etkisi sağlıyor.Yapı olarak nemlendirici seruma nazaran biraz daha yoğun olup sürer sürmez emiliyor.

Orta yaş aralığında olmama rağmen göz çevremin çok sorunlu olmadığını çok yakından bakıldığında hafifçe çizgilenmelerim olduğunu söyleyebilirim.Torbalanma sorunum olmayıp uyku düzenime dikkat edersem morluğum da olmuyor.Bu sebeple ürünü kendi göz çevrem için değerlendirirsem hızlıca emilen hafif yapılı bir ürün olarak tanımlayabilirim.Kullandığım sürece verdiği nem benim göz çevrem için yeterli olsada krem yapılı ya da bol nem veren ürünleri kullanmaya alışık olanların beklentilerini karşılayamayabilir.
Genç ciltler ya da benim gibi hafif ürünleri sevenler Vichy Mineral 89'a şans verebilirler.

5 yorum:

  1. Özellikle göz için olanı merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif yapılı ürünlerden hoşlanıyorsan bunu seversin.

      Sil
  2. ikisini de seviyorum ben bitince ya bunları yine alırım ya da yine vichynin başka bir ürününe şans veririm diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın bunları kullanıp kış aylarında Liftactive serisine geçmek istiyorum ben :)

      Sil
  3. Göz için olanı çok sevdim, yüz için olanı da kışa doğru almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma