15 May 2020

REVOLUTION SEBILE NIGHT 2 NIGHT FAR PALETİ YORUMLARI

Revolution her yıl farklı ülkelerden güzellik gurularıyla işbirliği yaparak çeşitli makyaj koleksiyonları çıkarıyor. 2019'un en güzel işbirliklerinden biri bizim ülkemizden bir isimle yapılarak pek çoğumuzu memnun etti. Revolution Sebile işbirliği ile çıkan Night 2 Night Far Paleti görür görmez beğenmiş ve hemen satın almıştım.Alışılmışın dışına çıkan renkleri ve içerdiği glitter farlarla oldukça çekici olan paleti şimdiye dek çokça kez kullandım.Palet çıkalı epeyce olmasına rağmen bugün farların yapısına ve palet hakkındaki genel yorumuma kısaca bir göz atalım.
Revolution Sebile Night 2 Far Paleti
Revolution farlarını genellikle seviyorum.Revolution Sebile Night 2 Night Far Paleti hem ambalaj tasarımı hemde renk kombinasyonu nedeniyle bana kalırsa fark yarattı.Palette mat,metalik,glitter ve gloss yapılı farlar mevcut.Daha çok gösterişli gece makyajlarının ürünü olmakla birlikte glitterlar dışında kalan pek çok farlar gündüze de uyum sağlayabiliyor.
Revolution Sebile Night Palet
Gündüzleri çok sık kullandığım ve yapılarını sevdiğim renklerin başında üst sıra 1 Nameste(gül kurusu)3 Sombre(turuncu)En alt sıra 14  Night Night(lila),15 Gentle(bej)16 Stones (kahve) gelirken onları metalik ya da yoğun olan diğer renkler takip ediyor.

Bu paletin en vurucu kısmı olan glitter farları ise açıkçası çok sık kullandığımı söyleyemeyeceğim.(4 numaralı Illusion ve 18-Beverly Glam)Hem bu kadar ışıltı kullanacak kadar gece davetlerine katılmıyorum hemde bu farların kullanımı biraz dikkat istiyor.Fırça ile uygulama yerine parmağınızla bastırarak hafifçe gözünüze yerleştirdiğinizde nispeten iyi bir görünüm elde ediyorsunuz.Kişisel deneyimim davete giderken yaptığım makyajımı kötü bir glitter uygulaması ile berbat edip sil baştan yaptıktan sonra ve tüm yüzüme dökülen simlerden biraz kaçınmaya başlayarak sonuçlansada bu farlarla yapılmış harika örnekler gördüğümü eklemeden geçmek istemiyorum.

Ayrıca palette orta sırada nar çiçeği gibi görünen ancak şeffaf bir baz olan  9 numaralı blood ile alt sıradaki 13 numaralı jet set,içinde simler bulunan gloss bir yapıdalar.Bu farları makyajsız gözünüze uyguladığınızda yoğun olmayan,simleri aralıklarla yerleşip hafifçe parlayan ıslak bir görünüm elde etmiş oluyorsunuz.
Revolution Sebile Night Palet
Farların pigmentasyonu oldukça başarılı.Renkleri hemen hemen tek hamlede göz kapağınıza transfer edebiliyorsunuz.Ben hemen hemen her göz makyajımın altına baz uyguladığımdan bazsız kalıcılıkları hakkında yorum yapamıyor ancak fena olmadıklarını tahmin ediyorum.
Revolution Sebile Night 2 Far Paleti

Revolution Sebile Night 2 Far Paleti

Revolution Sebile Night 2 Far Paleti
Swatchları da gösterdikten sonra bu paletin renk çeşitliliği,farların kolayca uygulanabilen yapıları,görsel güzelliği ve kocaman aynasıyla beni mutlu ettiğini söyleyebilirim.Paleti 2019'un son günlerinde %40 indirimle 60 liraya almıştım.Ödediğim paranın karşılığını da aldığımı düşünüyorum.
Benzer renk ve yapılara ilginiz varsa bu paleti koleksiyonunuza eklemenizi önerebilirim.

6 yorum:

  1. Güle güle kullan cnm ben de almıştım ve dediğin gibi görür görmez beğendiğim bir palet oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkler ve glitterlar sayesinde oldukça etkileyici görünüyor gerçekten :)

      Sil
  2. glitter farlar beni de çok mutlu etmedi ama geri kalan renkler çok güzel çok sık kullandığım bir palet oldu aldığımdan beri :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyseki benimle aynı fikirde olan birine rastladım.O simleri düzgünce yerleştirmek gerçekten marifet istiyor.

      Sil
  3. Yaa renkleri şahane gerçekten.. Özellikle orta sıra efsane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her sırada efsane renkler bar bence. Çekmecede bulunsun paleti olmuş tam ;)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma