14 May 2020

FEMFRESH GENITAL BOLGE TEMIZLEME URUNLERİ YORUMLARI

Genital Bölge Temizliği oldukça hassas bir konu olup pek çok kişinin hangi yaklaşımı benimseyeceğini bilmediği bir konudur.
Kimileri genital bölge bakımı için sabun,şampuan ya da duş jeli gibi banyosunda her zaman bulunan ürünleri kullanmayı tercih ederken,kimileri bu bölge için hiç ürün kullanmamayı tercih etmekte,kimileri ise bu bölgenin bakımı için hazırlanmış ürünleri kullanmaktadırlar.

Uzmanların bu konuda yaklaşımının doğal florayı bozmamak için sadece su ile temizlik yapmak yönünde olduğunu katılmış olduğum birkaç lansmanda duymuştum.
Ancak ben bu konuda sadece su ile yapılan temizliğin yetersiz olduğunu düşünüyor  -özellikle duş sırasında-  ph kontrolü sağlanmış özel ürünleri kullanmayı tercih ediyorum.
Bugün şimdiye dek kullandığım pek çok marka arasından sıyrılarak benim için öncelikli hale gelmiş olan Femfresh markasının ürünlerini inceleyeceğiz.
Genital Bölge Temizliği
Bir ingiliz markası olan Femfresh Ürünleri arasında iki farklı yıkama jeli,genital bölge temizleme mendili ve genital bölge deodorantı gibi ürünler bulunuyor.
Yazının başında belirtmem gerekirse deodorant benim için öncelikli bir ürün değil.Elimdeki bittiğinde tekrar almayı planlamıyorum ancak ilgi duyanlar olabilir diye düşünerek bu yazıda göstermek ve varlığından sizleri haberdar etmek istedim.
Genital Bölge Temizliği
Femfresh ürünleri arasında en favori ürünüm Genital Bölge Temizleme Jeli oldu.Narenciye kokulu bu jel,hafif formülüyle etkili temizlik ve ferahlık sağlarken içerdiği laktik asit ile cildin ph seviyesinin kontrolünü sağlıyor.Aloe vera özleri ile cildi yatıştırırken gün boyu iyi hissettiriyor.Banyoyu her ziyaret ettiğinizde olmasa bile duşta,periyod döneminde düzenli kullanmanın kesinlikle daha iyi hissettireceğinden emin olabilirsiniz.
Genital Bölge Temizliği
Femfresh Genital Temizleme Mendilleri de şimdiye dek kullandıklarım arasında en iyiler arasına girdiler.Bunun gibi ürünleri genellikle evden uzakta olduğum zamanlar,özellikle de yurtdışında kullanmayı çok seviyorum.
Klasik bir ıslak mendilden farklı olarak parfüm parfüm kokmayan,rahatsız edici derecede ıslak olmayan,kalın yapılı bu mendiller temizlik ve kötü koku oluşumunu engelleme konusunda kesinlikle iyi iş çıkarıyorlar.
Genital Bölge Temizliği

PH dengeli formüllerle dış genital bölgeyi nazikçe temizlemek, tazelik sağlamak ve kötü kokuyu gidermek amacıyla ürün arayışındaysanız  dermatolojik ve jinekolojik olarak test edilip günlük kullanıma uygun olan Femfresh ürünleri aklınızda olsun.

4 yorum:

  1. Bu tür bir ürün ilk doğumumdan sonra geçirdiğiğim iç kanama sonrası doktorum önermişti o anlık.. Onun haricinde kullanmamam gerektiğini söylemişti. Çok kafa karıştırıyor jinekologlar.. Bence doğru kullanım çok önemli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok haklısın.Doğru ürünü fazla abartmadan kullanmakta fayda var.Kullanım sıklığı iyi ayarlanmalı bence.

      Sil
  2. Bu markayı sık duyuyorum ama daha kullanmadım ben. Bir bakarım

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma