29 Ağu 2017

AVON SCENT ESSENCE PARFUM YORUMU / ROMANTIC BOUQUET

Kokladığım her parfümün alerjimi tetiklediği mevsimsel geçiş dönemi başlamış olsada Avon kataloglarında zaman zaman çok uygun fiyata inen Scent Essence Romantic Bouquet parfümün diğer Avon Parfümleri gibi çok merak edildiğini düşünerek bugün kendisinden bahsetmek istedim.
Avon Parfümleri
 Avon'un floral esintili bu parfümü mini mini şişesiyle avuç içine sığan sevimli bir ambalaja sahip.Farklı koku seçenekleri bulunan bu parfümlerin her biri görünümleri ile temizliği,ferahlığı çağrıştırıyor.
Şişesinde kapak bulunmayan parfümün püskürtme mekanizmasının hemen altına bir aparat yerleştirilmiş.Bu yolla çantada taşınırken kazayla basılıp ürün kaybı yaşanmasının önüne geçilmiş.
Avon Parfümleri
Şakayık,Frezya ve Vetiver'in notalarını oluşturduğu Romantic Bouquet, adından da anlaşıldığı gibi romantik bir çiçek kokusu.Yoğunluyla asla baymayan bu enerjik kokunun 15-25 yaş aralığının çok sevebileceği,gündüz kullanımına uygun mevsimsiz kokulardan olduğunu düşünüyorum.
Avon Parfümleri
Püskürtme işlemiyle birlikte güçlü hissedilen parfüm bir süre sonra  çok narin ve hafif bir parfüm haline geliyor.Çok özel bir koku olmamasına rağmen pek çok kişiye uyabilecek risksiz kokular kategorisine rahatça girebileceğini düşünüyorum.

Kalıcılığı çok uzun süreli olmasada ihtiyaç duydukça tazeleyip hem hoş kokabilir hemde kendinizi rahatlatabilirsiniz.
Unutmadan fiyatının zaman zaman 12-13 liraya kadar düştüğünü ve tüm çeşitlerinin bu dönemlerde alınıp denenebileceğini eklemek istiyorum.

Tarz olarak daha önce kullandığım hangi kokulara benziyor?

Tam olarak yerini tutmasa da Avon Celebre ve Oriflame'in hala satışta olup olmadığına emin olmadığım Sun parfümüne benzetebilirim.


Son olarak Avon ürünleri nerede satılır? sorusuna cevap olarak ben merak ettiğim ürünleri Avon temsilcisi olan blogger arkadaşım Yasemin Kokulu Bir Hayat sayfasından  temin ediyorum.Instagramda da @yaseminkokulubirhayat olarak aratarak sayfasına ulaşabilirsiniz.



10 yorum:

  1. Ne kadar tatlı şişesi var, fiyatı oldukça düşüyormuş aklımda bulunsun :)

    YanıtlaSil
  2. Böyle çiçek kokularını çok seviyorum ben; hele ki şakayık en sevdiklerimden! Bir ara ben de denerim muhtemelen. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Bu ara sürekli çantamdaki parfüm tam mevsimlik çok sevdim 😍😍 güle güle kullan Filizcim 😊

    YanıtlaSil
  4. Bu parfümden ilk çıktığında kullanmıştım güzel hoş bir koku ama kalıcılığı keşke daha fazla olsaydı gerçi Avon'un parfümleri genel olarak pek kalıcı değil.

    YanıtlaSil
  5. Bu çiçek kojularinj hiç kullanmamistim merak ettim 😊

    YanıtlaSil
  6. Ambalajı çok farklı kokusunu da merak ettim ♡♡

    YanıtlaSil
  7. güzel bir parfüme benziyor, fiyatı da çok uygun :)

    YanıtlaSil
  8. Avon ürünlerini seven biri değilim neden bilmem 🤷🏼‍♀️ ama bu post belki buzları eritir teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
  9. Avon parfümleri çok güzel oluyor :D

    YanıtlaSil
  10. Uzun süre Avon Rare Gold ve Rare Pearl kullandım. Ancak uzun süre kullanan biri olarak son zamanlarımda kalıcılığının azaldığını içeriğinin alkol oranının artırıldığı mı artık bilemiyorum bunu hissettim. Önceden inan daha kalıcıydı. O çok ünlü pahalı markalar kadar kalıcı idi ve daha pahalıydı. Sonra fiyat indirimleri çoğaldıkça kalıcılık da azaldı ve sırf bu yüzden bıraktım. oYsa kokusunu çok seviyordum. umarım bu yorumumu Avon yetkilileri görür ve buna bir çözüm bulur. Her kalite anlaşılır tüketici tarafından...

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma