3 Ağu 2017

SAGLIKLI KİLO KAYBETMENİN EN KEYİFLİ YOLU: SLIMWELL DENEYİMİ

Hafta sonu farklı amaçlarla başlayan günüm tamamen farklı bir doğrultuda ilerleyip yepyeni bir deneyim ile son buldu.
Blog yazarı arkadaşlarım Şebnem ve İrem ile Bağdat Caddesinde buluşup kahve eşliğinde sohbet edip sonrasında alışveriş yapacaktık ki kahve içtiğimiz mekanda Ebru Hanım'la karşılaştık.Kendisi ile uzun süredir takipleşmemize rağmen tanışmak bugüne kalmış ve bence çok yazık olmuş.
Koyu bir sohbet başlayıp konu tatilde alınan kilolara geldiğinde Ebru Hanım bize kilo verip incelmeye yardımcı olan son teknoloji cihazları bulunan harika bir mekanın çok yakınında olduğumuzu,istersek hemen birlikte ziyaret edebileceğimizi söyledi.Günümüzün bundan sonraki kısmı bu söz üzerine 
şekillendi ve böylece hep birlikte Slimwell'in kapısını çalmış olduk.
 Konsept olarak Amerika kökenli olan Slimwell,2015 yılında Türkiye’de doğmuş.Üretimi Avrupa Birliğinde gerçekleşen FDA onaylı Sağlık&Güzellik cihazlarını Türkiye’ye getiriyorlar.Bu cihazlar Amerika’da sağlık klinikleri, sporcu tedavi merkezleri ve hastanelerin bazı birimlerinde kullanılıyormuş.
Slimwell şirketi getirdiği cihazları Türkiye’de pek çok klinik ve güzellik merkezine satarken; aynı zamanda bu cihazların kullanıldığı bir de zayıflama ve incelme merkezi ile hizmet veriyor.
Merkez yetkilileri ile yaptığımız keyifli sohbet sonrasında Slimwell'i gezip cihazlarla ilgili tek tek bilgi aldık.Benim ilk gözüme çarpan kullanılan cihazların adeta ilk kez kullanılıyormuşcasına yeni ve temiz görünmesi oldu.Bu görüşümü dile getirdiğimde ActivCouch cihazı ve kabinlerin her kullanım sonrasında dezenfekte edilerek, bir sonraki konuğa maksimum hijyenle hizmet vermek üzere hazır hale getirildiğini öğrendim.

Ayrıca ziyaret ettiğim her bölüm kolay nefes almayı sağlayan ferah bir havaya sahipti.Bunun sebebinin kabinlerin havasının ,dışarıdan içeri alınıp iklimlendirilen taze hava ile gün boyunca yenilenmesi olduğunu duyunca şu mevsimde aynı sistemin evde de olduğunu hayal etmeden duramadım.

Biz sırasıyla aşağıda detaylarından bahsedeceğim Hydroshape,Rollshape,Bodyshape ve ActivCouch cihazlarını inceledik.Denemek isteyip istemediğimiz sorulduğunda İrem ve ben Rollshape,hemen öncesinde mayo alışverişi yapmış olan Şebnem ise Hydroshape cihazını tercih etti.

Ben denemiş olduğum Rollshape cihazdan ne kadar memnun kalmış olsamda Hydroshape öyle bir cihaz ki daha sonra onu da denemek için sabırsızlanıyorum.

Şimdi kısaca Rollshape deneyimime göz atalım.

ROLLSHAPE

Rollshape vücutta kan dolaşımını hızlandıran, masaj ile rahatlama sağlayan ileri teknoloji bir masaj makinesi.Tercihe göre Slimwell ürünlerini kullanmadan önce veya sonra ya da kendi başına kullanılabiliyor. Rollshape’in üstün rahatlama, ağrıları dindirme ve selüliti giderici etkileri bulunuyor.Cihazın etkisinden büyük keyif aldığımı söylemeden geçmek istemiyorum.Ayak tabanlarımdan başlayan masaj bacak,bacak içleri-basen bölgesi,kol içleri,sırt,bel,göbek gibi vücudun tamamını kapsayacak şekilde setler halinde uygulandı.
Seans sonunda kendimi inanılmaz zinde hissediyordum.
Alt resimde kameraya bakarken yan yağlarıma masaj yapılıyor desem?



Cihazın İşlevi;

  • Kızılötesi fonksiyonu sayesinde cildin derin katmanlarında birikmiş yüksek toksinlerin atılmasını sağlar. 
  • Eklem tutulmasını azaltır, kas spazmlarını rahatlatır, kan dolaşımını arttırır, ağrıları azaltır. 
  • Yumuşak doku zedelenmesine iyi gelir, kolajen dokuların genişlemesini arttırır ve iltihaplı ödem ve ifrazatların çözümüne yardımcı olur. 


Biliyorsunuz ki yaşlanan cilt gevşeyip ve sarkıyor. Bunun sebebi cildin altyapısını oluşturan kolajen liflerin kümeleşmesi, kalınlaşması ve esnekliğini kaybetmesi. Kolajen terapisi,yaşlanan ciltlerin seçilmiş dalgalarla en temel cilt altyapısı olan kolajenin yeniden inşa edilmesini sağlıyor.

Modern yaşam ortamının elektronik ekipmanlardan kaynaklanan pozitif iyonların vücudumuzda yarattığı  uyuşukluk, halsizlik ve yorgunluk etkilerine karşı Hava iyonizasyonu, sağlıklı iyonlar salgılayarak vücuda zindelik ve enerji veriyor.
Slimwell deneyimini yaşadığım gün epeyce yoğun bir programım olmasına rağmen eve dinlenmiş bir şekilde dönmüş olmam cihazın etkisini kanıtlamış oldu.


ACTIVECOUCH

Slimwell tecrübemizin en önemli kısımlarından biri  Rollshape sonrası rahatlama ve gevşeme haline geçmek oldu.

ActivCouch’a uzanıp müzik ve hafif masaj ile eşliğinde özel bitki çaylarımızı yudumladık. Böylece zihnimiz günlük tasalarından ve sorunlarından serbest kalmış ve rahatlamış oldu.




Şimdi de Şebnem'in deneyimlemiş olduğu Hydroshape'e ve sonrasında Bodyshape cihaza  göz atalım.



HYDROSHAPE

Hydroshape suyun içinde bir bisikletin çok ötesinde, özellikle Avrupa ve ABD’de incelme, kilo kaybetme,  selüliti yok etme, vücuttan su atma, kas gelişmesi ve kuvvetlenmesi, kardiovasküler dirençte artış, lenf drenajı gibi etkileriyle kendini kanıtlamış yenilikçi ve yüksek teknolojik bir cihaz.
Hydroshape 'in bir seansı boyunca suyun içinde bisiklete binerken 16 jakuzi jetiyle masaj yapıyor.Ozon terapisi, aromaterapi ve kromoterapi yaparak aynı zamanda rahatlatıp balneoterapik bir spa/wellness deneyimi sağıyor. Suyun direnci havadan 12 defa daha fazla olduğu için 30 dakikalık bir seans boyunca suda bisiklete binmek 400-600 kalori yakmanıyı, vücuttan su atmanıyı ve incelmeyi sağlayor. Doğal bir molekül olan ozon, Hydroshape cihazı tarafından suya verilirken yüksek hijyen sağlıyor.
Kromoterapi; suyun farklı renklerle renklendirilmesine deniyor ve ruhsal rahatlama sağlıyor. 10 metrekarelik özel kabinde ister televizyonda istediğiniz programı izleyin, ister müzik dinleyin ve rahatlayın. Seans bitiminde  doğal çaylardan yudumlayıp Activcouch deneyimini veya Rollshape’i keşfedebilirsiniz. 

Hydroshape seansından sonra saçlarınızın bozulmadığını, makyajınızın akmadığını, ojelerinizin silinmediğini göreceksiniz. Hydroshape suyun içindeki ozon ve yüksek oksijen seviyesinden dolayı seans sonrası duş gerektirmiyor.

Hijyen konusuna gelince; Hydroshape cihazlarında kullanılan su bir havuzdaki gibi devir daim edilmiş ve kimyasallarla temizlenmiş su kesinlikle değil. Hydroshape cihazı her seansın başında siz cihaza yerleştikten sonra size özel, kimyasal içermeyen temiz su ile doluyor. Seansınız bittiğinde ise su tamamen ve otomatik olarak boşalıyor. Her seanstan sonra Hydroshape cihazları ve kabinleri tamamen dezenfekte edilip kabinlerin havası 24 saat boyunca yenileniyor. 


BODYSHAPE
Yenilikçi ve tam bir bir kilo verme / incelme cihazıdır. Build-in koşu bandında bir yandan yürür veya koşarken, diğer yandan vakum ve kızılötesi teknolojileriyle donatılmış düşük atmosferik basınç ortamında haftada ortalama 5000 kalori yakmayı sağlıyor. Bu devrim niteliğindeki cihaz spora yeni başlayanlar için olduğu gibi, kilo vermek ve şekle girmek isteyen fakat spor salonlarına gidecek vakti olmayanlar için de ideal. Bodyshape’in içerdiği tüm teknoloji bileşenleri kasların maksimum enerji tüketimini arttırmaya yönelik ve bu sayede maksimum bölgesel incelme, vücuttan su atma ve kilo kaybı sağlıyor.

Bodyshape’in Avantajları

        LedKalojen elektro gençleştirme
   Aromaterapi
     Kromoterapi
        Elektrositumülasyon
        Hava iyonizasyonu
      IR infrared
      Kabin içi vakum
      Ozon terapisi
     Kabin içi esinti  

Standart spor egzersizlerinin çok ötesinde bir sonuç sunan Bodyshape; güvenli, sağlıklı ve zevkli bir incelme ve kilo kaybetme deneyimi yaşatıyor.

Televizyonda istediğiniz programı izlerken veya müziğinizi dinlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadan harika bir seans geçiriyorsunuz.
Dokunmatik ekran yakılan kalorileri, kat edilen mesafeyi ve gerekli tüm bilgileri size sergiliyor. 


Dünyada benzerlerinden büyük detaylarla ayrılan bu cihazlar; Türkiye’de yeni yeni yaygınlaşıyor. Özellikle diyetisyenlere yapılan bir tanıtım neticesinde, pek çok diyetisyen hastalarını Slimwell’e yönlendirmeye başlamış bile.

Bu arada dünyada pek çok ünlü bu sistemi kullanıyor. Futbolcu, atlet, yüzücü ve modeller hydroshape, bodyshape ve rollshape i evine almışlar.
Pippa Middleton, Beyonce, Laure Manaudou (Fransız milli yüzücü), Kate Middleton, Nolwenn Leroy, Melanie Laurent, Britney Spears; Hydroshape kullanıcısı.



Bugün detaylarından bahsettiğim Caddebostan merkezde ayrıca cilt bakımı da yapılmakta olup Casmara markasıyla harika cilt maskeleri uygulanıyor.Ben şimdiden müsait olduğum Eylül ayına bir randevu ayarladım bile...

Sizde vücudunuzu şekillendirmek ve sağlıklı bir şekilde kilo kaybetmek istiyorsanız bu merkezi araştırmanızı öneririm. Cihaz ve merkezle ilgili detaylara www.slimwell.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.



19 yorum:

  1. çok duydum bu aleti ve etkilerini ki yakın zamanda denemek isterim ... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ücretsiz deneme seansı için Slimwell'i arayabilirsiniz. 0216.369 13 69
      sevgiler
      Ebru Esmen

      Sil
  2. Tüm bu aletlerin mutlaka sıkılaşmaya ve zayıflamaya faydası oluyor ancak sağlıklı beslenme, yediğini yakabilme bunlar da çok önemli. Detaylı anlatımlar ve harika bir tanıtım olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Tam da diyet sürecindeyken çok faydalı bir yazı olmuş. Bakacağım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Farklı sahlıklı ve kalıtelı 👍

    YanıtlaSil
  5. Mekanı instagram'da sizden görüp hemen takibe aldım. Rollshape çok ilgimi çekenlerden biri. Kesinlikle sporla birlikte harika sonuçlar vereceklerdir. En kısa zamanda uğrayacağım. Eline sağlık <3

    YanıtlaSil
  6. Baya açıklayıcı ve güzel bir yazı olmuş. Şuan ihtiyacım olmasa bile ilerde olmayacağı ne malum. Ellerinize sağlık. ☺️

    YanıtlaSil
  7. Diyet yapamayan biri olarak süper fikir. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. denemek isterdim çok güzel anlatmışsınız :)

    YanıtlaSil
  9. hem eğlenceli hem de faydalı bir gün oldu bence ilerisi için Filizcim .-)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Oldukça rahatlatıcı bir gün olmuş desene :)

    YanıtlaSil
  11. Dikkatli beslenmeye ekmolarak bu aletleride kullanmak eminim çok yaralıdır 😉

    YanıtlaSil
  12. Ben Instagramda rastladım slimwell'e. Zaman tasarruflu zayiflamayı gorunce bedava deneme seansina gittim ve cidden bayıldım! Suda bisiklet hydroshape ve dönen bir şey var, roller süper rahatlatan masaj benim favorim oldu. Ozonlu suda pedal cevirerek bacaklar toparlanıyor. Spor salonu desen değil, spa desen tam değil, güzellik merkezi desen oda degil, görülesi bir yer. Bagdat caddesi'nde yeri ve bir deneme seansı da hediye. Mutluluk hormonu salgılamak için birebir.

    YanıtlaSil
  13. Makinalar özellikle çok teknolojik <3

    YanıtlaSil
  14. Spor ve dengeli beslenme ile yapılırsa çok işe yarar gibi görünüyor :) Harika bilgilendirici bir yazı olmuş :))

    YanıtlaSil
  15. Etkili bir yöntem olduğundan eminim kilılar aldı başını gidiyor ☺️

    YanıtlaSil
  16. Atmosfer olarak çok hoş duruyor, keyifli bir denyeim olsa gerek :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma