31 Ağu 2017

L'OCCITANE BADEM DUŞ YAĞI DENEYİMİ / HUILE DE DOUCHE SHOWER OIL

Duş saatlerini keyifli hale getiren hoş kokulu ürünlerle aranız nasıl?
Ben cildimi kurutmadan temizlerken aynı zamanda nem kazandıran ürünleri çok seviyorum.L'occitane Huile de Duche Shower Oil/ Badem Duş Yağı bu konudaki beklentimi karşılayan nadir ürünlerden biri olduğundan bu yazı ile kendisinden daha detaylı bahsettim.
L'occitane Badem Duş Yağı geçtiğimiz yaz tatil döneminde kupkuru olan cildime iyi gelebilir düşüncesiyle kullanmaya başladığım ve o dönemden beri indirimde denk geldiğimde yedeklediğim ürünler arasında.
L'OCCITANE  HUILE DE DOUCHE SHOWER OIL
 Krem ve losyonları satın almayı her ne kadar çok sevsemde sıra onları vücudumda kullanmaya sıra geldiğinde bir türlü belli bir düzen tutturamıyorum.Bir nemlendirip bir nemlendirmediğim cildim,özellikle de bacaklarım bir zaman sonra kuruyup pullanmaya başlıyor.
Badem yağı açısından zengin olan L'occitane Badem Duş Yağı cildi temizlerken nemlendirerek benim gibi bir taşla iki kuş vurmayı sevenlerin imdadına yetişiyor.

Akışkan yapılı incecik duş yağı ,zengin ve yumuşatıcı dokusu ile su ile temas ettiğinde köpürerek bir temizleyici halini alıyor.Nemli cilde direk elime dökerek uyguladığımda ortaya çıkan köpük sls içermeyen şampuanların çıkardığı köpüğe benzer şekilde sulandırılmış süt kıvamında oluyor.Ancak cildi gayet iyi temizliyor.İlla ki köpük olsun diyenlerdenseniz yağı ponpon liflerle uygulayarak köpük köpük bir temizleyicinin tadını çıkarabilirsiniz.
L'OCCITANE  HUILE DE DOUCHE SHOWER OIL
Hem duş sırasında hemde kısa bir süre olsa da duş sonrası vücutta hoş koku ve nemlenmiş yumuşacık bir cilt bırakan L'occitane Badem Duş Yağı benim favori banyo ürünlerim arasında.Henüz deneyimlemediyseniz kullanımı bağımlılık yapan bu duş yağına mutlaka göz atmanızı öneririm.

Fiyat olarak çok ekonomik bir ürün olmamasına karşın küçük seyahat boylarının bile oldukça bereketli olduğunu ve ödenen ücretin karşılığını verdiğini söyleyebilirim.Üstelik dönem dönem yapılan indirimleri takip ederek sizi mutlu edecek bir fiyata edinebilirsiniz.Özellikle de yeni yıl fırsatları yaklaşırken.♥


Siz L'occitane Badem Duş Yağı hakkında neler düşünüyorsunuz? Deneme fırsatı bulduysanız izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.




23 yorum:

  1. Valla bu ürüne bi bakayım ben de o zaman bende de bu dönemlerde ciltte pullanma çok oluyor çünkü ve iyi bir ürün aruyordum..

    YanıtlaSil
  2. Ben de duş yağı kullanmayı seviyorum; ama, son kullandığım Yves Rocher duştan sonra vermesini beklediğim yumuşaklık anlamında beklentilerimi çok karşılamamıştı. L'Occitane'ın yeni yıl kofrelerini takip edeyim bakayım, belki bunun da olduğu bir sete denk gelirsem alırım :) Güle güle kullan, öptüm çok!

    YanıtlaSil
  3. badem kokusunu çok severim yılbaşı alışverişim sırasında kesinlikle buna da bir şans vereceğim :-))

    YanıtlaSil
  4. Ben hiç kullanmadım bu markayı ama merak ediyorum.Kokusu çok keskin değilse düşünebilirim.

    YanıtlaSil
  5. ben hiç deneyimlemedim ama köpüren ürünler hep favorim tek çekincem de vücut kıllarını besleyip hemen çıkmaları olur mu ki :D

    YanıtlaSil
  6. Resimler o kadar güzel ki köpüklü banyo keyfi istiyor insan :D Benim de cildim çok kuru böyle bir ürüne deneme fırsatı versem iyi olabilir :* Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Etkileyici bir ürünmüş. Badem gerçekten çok özel bir bitki. Düşünüldüğünde tüm bitkilerde ayrı ayrı güzellikler saklı gerçekten.

    YanıtlaSil
  8. Özellikle kışın çok daha ihtiyacım olsa da o kadar üşeniyorum ki o pul pul görüntü bende de oluyor. Hemen araştırayım bunu, teşekkürler Filiz :)

    YanıtlaSil
  9. Hiç denemedim ama jilet kullanmamdan dolayı oluşan kuruluk için aklıma yazıyorum :*

    YanıtlaSil
  10. Yıl başı şeysini bekleriz bizde :)) paylaşım için teşekkür ederizz. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Loccitane fiyatları cüzdan dostu olmasa bile, benim sevdiğim ürünleri olan bir marka... Özellikle shea yağlı vücut kremine bayılıyorum. Bu yağ da, elimdekiler bitince aklımda olsun. Güle güle kullanın Filiz Hanımcım <3

    YanıtlaSil
  12. Benim gibi kuru ciltler için harika sanırım. Bacaklarım kuruluktan yara bere içinde kaldığı için kendi duş katı kremimi yaptım ben:)

    YanıtlaSil
  13. ürüne denk geldiğimde inceleyeceğim canım :) bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. Markayı hiç duymamıştım. Seyehat boyunu alıp mutlaka denemeliyim <3

    YanıtlaSil
  15. Yılbaşı alışverişim sırasında ben de Loccitane'ye uğrayacağım :)

    YanıtlaSil
  16. Markayı henüz deneme fırsatım olmadı, bende özellikle kış aylarında çok kuruyan cildimi yatıştırmakta zorlanıyorum. İndirim döneminde göz atacağım, ellerinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  17. Başlangıç olarak seyahat boylarına bakabiliriz aslında.. Yılbaşı alışveriş listesi çok kabardı :)

    YanıtlaSil
  18. Duş jelleri zayıf noktam. Fiyatı da önemli olmaz. ilk dikkat ettiğim ise huzur veren bir koku. Kokusu için aldığım ama işlevini beğenmediğim çok duş jeli olmuştur. Sen bu kadar sevdiysen, biz de bakalım:)

    YanıtlaSil
  19. Hiç denemedim, hatta bu ürünü İlk kez duyuyorum. Oldukça da kulağa hoş geliyor. Memnun kalmana sevindim. Benim cildim de çok kuru.

    YanıtlaSil
  20. Ooo badem yağı varsa süper, kuru cildim için birebir olur :)

    YanıtlaSil
  21. Dus yagi çok severim. Güzel nemlendiriyor 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma