19 Ağu 2015

AKNICARE BAKIM PAKETİ İLE YAZIN TADINI SORUNSUZ ÇIKARIN!


Cipsler, kolalı içecekler, daha çok tükettiğimiz kuruyemişler vb. yazı akne sorunu olanlar için kabusa çevirebilir. Cildinizi aknelerde uzak tutacak, mevcut aknenizin gelişimini baskılayacak, güneşlenirken bir yandan da akneli cilde özel bakım yapacak Aknicare ürünleri şık bir banyo seti ile birlikte satışa sunuluyor. 
Pakette orta ve şiddetli akneli ciltler için akne etkilerini baskılayan Aknicare Losyon (25 ml) , Akneli ciltlerin güneç koruması ve bakımını bir arada yapan Aknicare Sun (50 ml) tüm vücudu rahatlatıcı, günün stresini atmanıza yardımcı olacak özel banyo tuzu ve yumuşacık bir de havlu bulunuyor.

Aknicare akne bakım paket fiyatı: 170 TL. 

www.aknicare.com.tr

*Basın Bültenidir







6 yorum:

  1. Hiç yaşamadığım bir sorun umarım çocuklarım da yaşamaz...

    YanıtlaSil
  2. güneş kremini kullanıyorum ve gerçekten çok çok memnunum. çok hafif hiç rahatsız bir his bırakmıyor ve makyaj altında hiç sorun yaratmıyor. Ben de neden bu ürünün daha çok konuşulmadığını merak ediyordum birilerinin daha yazmış olmasına sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu markanın deneme boyu akne ürünlerini kullanmıştım önceden.Tabi tam etkinliğini anlayamadım.
    Şimdi de seyahat boyu leke serisini deniyorum.Umarım iyi gelir :)

    YanıtlaSil
  4. Ben doktor tavsiyesiyle, bu markanın renkli güneş kremini kullanmaya başlamıştım. Renkli olduğu için az da olsa kapatıcılığı var, bazen fondöten sürmeme bile gerek kalmıyor :) severek kullanıyorum

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma