5 Ağu 2015

Lansman:YENİ Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi ile Saç Fırçanızla Barışın

Bugün P&G'nin sevilen markalarından Pantene'in yeni serisini tanıtmak üzere düzenlenen lansmana katıldım.
Lansman'a Pantene markasının tanıtım elçisi olan Bergüzer Korel ve P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki eşlik etti.

Önder Tiryaki Pantene'in yeni serisi hakkında bilgi verirken saçlarda en büyük hasarın güneş ve tuzlu/klorlu suyun etkisiyle yaz aylarında yaşandığını belirtti.
Bergüzer Korel ise Pantene Pro-V Saç Dökülmesine Karşı Etkili Seri'yi kullandığını,çevresindeki arkadaşlarına da hediye ettiğini söyleyerek saç güzelliğini korumak için aldığı önlemlerden bahsetti.
Şimdi Berguzer Korel ve Önder Tiryaki'nin saç bakım tavsiyeleri ve Pantene'nin yeni serisi hakkındaki görüşlerine ilgili bülten aracılığı ile yer vermek istiyorum.
Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi ile yorumlarım ise deneme süreci sonunda blogta olacak.

*** 

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin dünya lideri saç bakım markası Pantene, sağlıklı görünen güçlü saçları taramayı ve şekillendirmeyi kolay ve keyifli hale getiriyor. Yeni Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi saçlarınızı koruyarak şekillendirmeden kaynaklı yıpranmalara karşı güçlendiriyor. Şampuan ve saç bakım kreminden oluşan bu yeni seri ile dökülmesinden* korkmadan saçlarınızı tarayabilir ve saç dökülmesini %97’ye kadar durdurabilirsiniz**.


Sağlıksız görünen ve koparak dökülen saçlar çoğu kadın için korkulu bir rüya. Saç dökülmesinin* en belirgin kanıtı ise, saç fırçasında kalan saçlar.  Bunun çözümü ise, saçları daha az taramak değil! Doğru ve güçlü bir saç bakım rutiniyle saç fırçanızla barışmaya ve sağlıklı görünen saçlarınızla yaza devam etmeye hazır mısınız?
Koparak dökülmelerin kontrolümüz dışında olduğu algısını değiştiren Yeni Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi, saçlarınızın sağlıkla ışıldayıp daha esnek olmasını sağlayarak saç dökülmesini %97’ye kadar durduruyor**. 
Saç dökülmesinin* tüm kadınlar için büyük bir sorun olduğunu bilen Pantene Pro-V, çığır açan bir araştırmayla koparak dökülmelere karşı yepyeni bir formül geliştirdi. Pantene Pro-V uzmanları tarafından geliştirilen, Yeni Pantene Saç Dökülmelerine Karşı Koruma serisinin Pro-V formülü; saça hücresel düzeyde etki ederek kökten uca güçlü saçlara*** sahip olmanızı sağlıyor. Günlük saç rutininizi, artık kırılmalardan ve koparak dökülmelerden korkmadan sürdürebilirsiniz.

Pantene Marka Elçisi Bergüzar Korel “İnsanlar dışarıdan bakınca çekimlerde yapılan o saç şekillendirmenin eğlenceli olduğunu düşünür, ama aslında tüm o işlemler saçı daha fazla yıpratmaya sebep olabiliyor. Bunun için daha sağlıklı beslenmeye başladım ve saç bakım uzmanımla konuştuktan sonra saçlarımı içten dışa korumak için de özel ürünler kullanmam gerektiğini fark ettim. Yeni Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi’ni kullanmaya başladıktan bu yana saçlarımdaki koparak dökülmeler neredeyse tamamen bitti ve Pantene ile birlikte saçlarım güçlü bir şekilde, sağlıkla ışıldamaya devam ediyor” diyor.

P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki “Yaz aylarında tuzlu su, klor ve güneş saçın yapısını etkiliyor. Çatallanma, koparak dökülme, kuruma ve matlaşmayı da buna bağlayabiliriz. Pantene sistemindeki antioksidan teknolojisi, güneşin zararlı UV etkisini azaltmaya yardımcı oluyor. Saçın fiber yapısı şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara ve koparak dökülmeye karşı güçleniyor***” diyor.

1. ARINDIRIN


Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Şampuanı

Saçı arındırır ve Pro-V formülü ile şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmaları önlemek için hücresel düzeyde harekete geçer. Saç dökülmesine* karşı saçın gücünü korur. Böylece saçlar güçlenir ve yıpranmalara karşı kökten uca korunur***.

2. NEMLENDİRİN

Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Saç Bakım Kremi

Özel Pro-V formülü saçı nemlendirir ve kolay açılmasını sağlar, böylece kırılma korkusu olmadan saçlar kolayca taranır. En iyi sonuç için her yıkamada şampuandan sonra kullanarak saçınızı koruyun ve saç dökülmelerini** azaltın.


YENİ Pantene Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Şampuanı’nın tavsye edilen satış fiyatı (600 ml) 11,99 TL
YENİ Pantene Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Saç Bakım Kremi’nin tavsiye edilen satış fiyatı (600 ml) 11,99 TL
YENİ Pantene Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Saç Bakım Kremi’nin tavsiye edilen satış fiyatı (360 ml) 8,79 TL

*koparak dökülme
**koparak dökülme, şampuan + saç bakım kremi; kremsiz şampuana göre
***şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmaya karşı güç, şampuan + saç bakım kremi kullanımında

13 yorum:

  1. Wow, saclari mükemmel görünüyor :) Pantene almistim bir kac ay önce ama bu serisini degil, iyiydi ama öyle pek bir farkda görmemistim maalesef :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçları gerçekten çok güzeldi. :))
      Saç güzelliği için kullandığımız ürünler tek başına yeterli değiller tabi.Diğer faktörleri de düzelterek bu seriyi deneyeceğim bakalım ...

      Sil
    2. Saçları gerçekten çok güzeldi. :))
      Saç güzelliği için kullandığımız ürünler tek başına yeterli değiller tabi.Diğer faktörleri de düzelterek bu seriyi deneyeceğim bakalım ...

      Sil
  2. piyasadaki şampuanların bir kısmını denedim açıkcası hiç fark göremedim ben. Ekstra birşeyler kullanıyorlardır diye düşünüyorum. Çünkü deniz güneş cidden mahvediyor saçları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuan seçimi kadar dengeli beslenmek,su tüketmek ve devam ürünleri ile saça bakım yapmak da önemli tabiki.Hatta saçları toplarken,tararken bile dikkatli olmazsak zarar verebiliyoruz ...

      Sil
  3. Bir arkadaşımın çok memnun olduğu ve yıllardır değiştirmediği bir marka Pantene. Ben pek deneyemedim, denediğim bir kaç tane ürününden çok da memnun olmadım. Belki benim saçlarımla ilgilidir, tekrar denemek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende uzun yıllar önce kullanmıştım ve geçenlerde serumuna başlamıştım canım.Yakında bu seriyi de deneyeceğim bakalım :)

      Sil
  4. Gerçekten saç dökülmesini azaltıyor mu cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki hala deneyemedim bu seriyi.Bir türlü sıra gelmedi :/

      Sil
  5. Merhaba ben de e vitamini yağı ve keratin maskesi ile sorunumu çözdüm. İlgililere öneririm. Doa dan alıyorum ben her ikisini de

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma