28 Ağu 2015

Bronzlaşmanın kalıcılığını sağlayan Güneş sonrası yatıştırıcı bakım Eau Thermale Avène After Sun Lait Réparateur Après-Soleil


Eau Thermale Avène After Sun, güneş sonrası yıpranan ve nem kaybına uğrayan cildi derinlemesine nemlendirir, canlandırır, cildin soyulmasını engeller, bronzlaşmanın kalıcılığını sağlar. İçeriğindeki antioksidan Pre-tocopherly sayesinde güneşin ve denizin tüm olumsuz etkilerini azaltarak cildinizin tazeliğini korur.

Bütün gün koruyucu kremler sürerek plajda vakit geçirdikten sonra, güneşe maruz kalan cilt, toparlanmak için neme ihtiyaç duyar. Güneşlenirken sürülen koruyucu krem kadar, güneşten sonra kullanılan nemlendiricinin de ayrı bir önemi var.


Eau Thermale Avène After Sun, güneşin zararlı etkilerine maruz kalan cildinizdeki tahrişin giderilmesi ve yatıştırılması için en etkin madde olan termal su içerir. Bronzlaşan ve nem kaybına uğrayan cildin epidermis tabakasını derinlemesine nemlendirir, canlandırır, bronzlaşan cildin soyulmasını engeller. İçeriğindeki antioksidan Pre-tocopherly sayesinde güneşin, denizin ve kumun olumsuz etkilerini azaltarak cildinizin tazeliğini korur. Termal suyun özellikleri sayesinde güneş sonrası kullanımda su ve nem kaybını karşılar, yatıştırır, ferahlatır, besler. Her gün duştan sonra kullandığınızda vücudunuzun doğal neminde kalmasını ve güneşten yıpranmaların yatıştırılmasına yardımcı olur. Güzel kokusu, pürüzsüz dokusu kullanımı kolay ve hoş hale getirir. Hipoalerjenik özelliği sayesinde tüm cilt tiplerinde kullanabilirsiniz.

Kullanım şekli: Güneş maruziyeti sonrasında, her duş alışınızın ardından nemlendirici olarak Eau Thermale Avène After Repair Sun Lotion  kullanabilirsiniz. Güneşten sonra vücuda bolca uygulayın. Paraben içermez 

Eau Thermale Avène After Sun Lait Réparateur Après-Soleil Perakende Fiyatı: 200ml şişe 37,0 TL 

*Basın Bültenidir


4 yorum:

  1. Harikasın, sevicem ben bunu da <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de muhteşem kokuyor.Kuşkusuz seveceksiniz :)

      Sil
    2. Bir de muhteşem kokuyor.Kuşkusuz seveceksiniz :)

      Sil
  2. Avene ürünlerini seviyorum. Seneye bakarım buna tatile çıkmadan :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma