30 Ağu 2015

4 MEVSİM KADINI BLOGGER ETKİNLİGİ

22 Ağustos Cumartesi günü birbirinden başarılı ve neşe dolu dört bloggerın düzenlediği #4mevsimkadini etkinliğine katıldım.
Etkinlik için toplantı salonunu bizler için hazırlayan İstanbul Gonen Hotel'e ulaştığımda hazırlıklarda son aşamaya gelinmiş,renkli ve güzel bir gün geçirmemiz için tüm detaylar düşünülmüştü.
 Masalarımızda şimdi hoş bir anı olarak sakladığım resimli kartlar,dört mevsimi simgeleyen sabunlar,deniz kabukları,kokulu taşlar bulunuyordu.Tüm bu detaylar bize 4 mevsim ruhunu hissettirsede biz o gün neşemizle ilkbahar ve yaz mevsiminde takılı kaldık :)

Aşağıdaki resimde buluşmayı organize eden #mevsimkadini nı göreceksiniz.Bu tip organizasyon işleri zordur.Sabır ve özveri gerektirir.Pınarla Hayat blogu yazarı Pınar,Şafağın Dünyası yazarı Şafak,Yasemin Kokulu Bir Hayat yazarı Yasemin ve Şans Böceği yazarı Nihan el ele verip çalışmışlar ve bu zor işin kolayca üstesinden gelmişler.

BURCU CUPCAKE
Etkinlik pastası, masalarımızdaki papatyalı Cupcake'ler ve kurabiyeler @burcucupcake' in sahibesi Burcu hanım tarafından yapılmıştı.Lezzetli olduğu kadar görünümüyle de dikkat çeken kurabiye,cupcake ve pastalar için instagram buradan instagram butiğine göz atabilirsiniz.

Gonen Hotel'in ikramlıklarından bazıları...

TATLIMO
Tatlımo / Fruitflowers genel müdürü Mahmut Atar etkinlikte bizleri yalnız bırakmadı.Sepet dolusu lezzetli kek ve kurabiyeleri,çikolata kaplı meyveleri masalarımızda yerini almıştı.
Benim öncelikli favorim çikolata kaplı meyveler.Bu meyvelerin her sabah saatlerinde hal'den taze taze alındığı,kurabiye ve keklerle birlikte sipariş gelir gelmez taze taze hazırlandığını duymak markaya olan sevgimi daha da arttırdı.


ABFEN FARMA
Abfen Farma yetkilisi Öznur Hanım'da bizimleydi.Bize Nasorinse Plus hakkında bilgi verip ürünün nasıl uygulanacağını anlattı.Nasorinse Plus grip,sinüzit vb nedenlerden dolayı tıkanan burun kanallarını açmak için kullanılıyor.Çocuklar ve yetişkinler için iki çeşidi bulunan ürünü eczanelerde bulabilirsiniz.


PİNKY LOLA
Pinky Lola ismi daha önce kulağıma çalınmış ancak ürünleri yakından inceleme şansı bulamamıştım.Marka sahibi Melis hanım ile etkinlik günü tanışma ve markasını tanıma şansı bulduk.El emeği olarak üretilen çanta ve aksesuarlarının satışını hem internet sitesinde hemde Bağdat caddesindeki mağazasında gerçekleştiriyor.
Melis hanım etkinliğe katılan bloggerların hesaplarını inceleyerek bizlere özel makyaj çantaları hazırlamış.
Ben kendi makyaj çantamı çok severken arkadaşlarımın çantalarını da çok beğendim.Ayrıca yine Melis Hanım'a ait olan Angels Passion İç Giyim markasına ait bir çekiliş yapıldı. Şanslı kişi ise Rabia oldu.Ayrıca etkinlikte bulunan bloggerlara da Ekim sonuna kadar Angels Passion ürünlerinde geçerli olacak %10 indirim çeki hediye ettiler.

Diğer Pinky Lola tasarımlarını görmek için  buradan Pinky Lola instagram sayfasına ulaşabilirsiniz.

ROSEECE NATURAL
Roseece Natural'den Nurgül Hanım bize ürünleri hakkında bilgi verdi.Bebekler ve anne adayları için sadece doğal içeriklerle üretilen ürünler yapay koruyucu ya da kimyasal madde içermediği için güvenle kullanılabiliyor.Üstelik denediğim her birin ürünün çok hoş koktuğunu ve bu kokunun kimyasal bir koku olmadığını eklemek isterim.



TAKA TUKA
Taka Tuka'nın yaratıcısı Özlem Hanım'da reçineden üretilmiş el yapımı takılarıyla bizlerleydi.4 mevsim konseptiyle hazırladığı birbirinden güzel takılardan benim şansım ilkbahar'dan yana oldu.
Özlem hanım'ın reçine'nin içine sığdırdığı hayatlar gerçekten çok hoşuma gitti ve diğer modellerini de incelemekten kendimi alamadım.Denizde yüzen insanlar,kayıklar,çiçekler,sporcular görülmeye değer.Bildiğim kadarıyla takıları zet.com ve instagram @takatuka_tm sayfasında satışta.Değişi takılara meraklıysanız iki sayfaya mutlaka göz atın derim.


ZEREN PROFESSİONAL/PRONAİL
Zeren Professionel'dan Nisan hanım bizlere Pronail manikür ve Pedikür kitleri hakkında bilgi verdi. Denememiz için getirdiği Pronail pedikür setini daha önce Sevda'nın blogunda okuyup merak etmiştim.En kısa zamanda deneyip blogta paylaşacağım.

KEREMİKA SERAMİK
Keramika Seramik etkinlik için dört adet çukur kase göndermiş.Bu ürünler çekilişle sahiplerini buldu ve kurada çıkan isimlerden biri ben oldum.Keramika'ya bu güzel ürünler için teşekkür ederim.



Etkinlikle ilgili yazıma bugünlük burada son verirken emeği geçen dört arkadaşıma bize geçirttikleri keyifli saatler teşekkür ediyorum.
Etkinlik ile ilgili paylaşımları sosyal medya hesaplarınızda #4mevsimkadini hashtagi ile takip edebilirsiniz.Bundan sonraki yazım burada bahsetmediğim sponsorlar üzerine olacak.
İzlemede kalın :)

Kimlerle birlikteydik?

Ebru Köroğlu - Hayatı Makyajla
Nihan Keçeci - Şans Böceği
Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu-Şafağın Dünyası
Yasemin Özer - Yasemin Kokulu Bir Hayat
Arzu Göncü Hangül- Vanilins
Ece Çam - Derinceece
Fatma Doğan - Sosyal Annem Blog
Leyla Kılıç - Marinden Tarifler
Melis Hasırcı Tezcan - Önce Kadın Sonra Anne
Rabia Tornacı - Tavsiyesever
Sena Dursun - Little Butterfly
Zehra Abdulhadi - Zehra's Life

17 yorum:

  1. Canım iyi ki bizimleydin. Ayaklarına sağlık
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Herzamanki gibi şahane fotolar çekmişsin Filizcim :) o tatlı çantana da bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Beğenmene çok sevindim.Öpüyorum :)

      Sil
  3. Civil civil bir etkinlik olmus, harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyleydi.Hazırlayanların emeğine sağlık :)

      Sil
  4. Cok guzel bir etkinlik olmus hersey mukemmel gorunuyorr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz çok keyif aldık.Dışardan da öyle görünmesine çok sevindim :)

      Sil
  5. Çok güzel bir gündü. Seni tekrar görmek de öyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleydi Sena'cım.Bende seni gördüğüme sevindim :)

      Sil
  6. Elbisen de çok güzelmiş, çok şıkmışsın yine Filiz'cim. Fotoğraflar da harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim asıl güzel gören sensin.Çok çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. canım ayağına sağlık iyi ki geldin :) sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Sabunlar ve deniz kabukları çok hoş... Sabunlar da mis gibi kokmuştur..:)

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir gün olmuş emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. seninle her zaman güzel ve keyifli ,iyi ki geldim tatlım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma