1 Haz 2020

LOREAL CHERIE ON THE CAKE ALLIK VE BRONZLASTIRICI PUDRA YORUMLARI

Bugün geçtiğimiz yaz kullanmaya başlayıp çok sevdiğim Loreal Cherie On The Cake Allık ve Bronzlaştırıcı Pudra hakkında konuşalım istiyorum.
Görsel güzelliği ile hemen dikkat çeken ürünlerden biri olan Cherie on the Cake havaların ısınmasıyla birlikte doğal görünümlü makyaj için elimin daha sık gitmeye başladığı bir ürün oldu.
Rose tonlu bir kapak tasarımına sahip olan ürün görsel güzelliğini ambalaj kalitesinde pek gösteremiyor.Özellikle kapak hızla çizilip bozulmaya,eskimiş bir görünüme bürünmeye çok müsait.Ben ürünleri sık sık fotoğrafladığım için daha iyi kalitede olmasını isterdim.Üstelik bu ürünler artık çok uygun fiyatlı da sayılmazlar.O yüzden dışı da içi kadar güzel olup birbirini tamamlasa kesinlikle daha iyi olurdu.
Loreal Cherie On The Cake
İki farklı renk alternatifi bulunan pudralardan 01 Cherry Fever,ince yapılı olup hafif bir pigmentasyona sahip.Özellikle elinizle dokunduğunuzda ya da swatch yapmaya kalktığınızda ürünün iyi olmadığı hissiyatına kapılabiliyorsunuz.Hatta el ile dokundukça taşlaşmaya müsait bir formülü var.Ancak fırça ile uygulamada hiçbir sorun yaşamıyorum.Yanaklara son derece doğal bir görünüm veren hoş bir renk alabiliyorum.
Loreal Cherie On The Cake
Sıcak tonlu kahve ile sedefli pembeyi kimi zaman karıştırarak kimi zamansa tek başına kullanıyorum.Bronzer kısmını özellikle tatildeyken burun bölgeme kontur amaçlı kullandım ama özellikle güneşli günlerde rengin biraz sıcak kaldığını söyleyebilirim.Bu renk özellikle yaz mevsiminde daha çok cildi ısıltmaya ve allık olmaya uygun diye düşünüyorum.
(Yukarıdaki ürün görsellerinde güneş ve gölgedeki halini görebilirsiniz)
Loreal Cherie On The Cake Renkleri
Cherie on the Cake Allık ve Bronzlaştırıcı Pudra açık tenlilerin rahatlıkla kullanabileceği,benim gibi buğday tenlere de uyum sağlayacak bir ürün.Pek çok makyaja uyum sağlayan doğal rengi onu öne çıkaran özelliklerden.
Benzer bir ürün arayışındaysanız özellikle indirimdeyken şans verebilirsiniz.

10 yorum:

  1. İki renkte birbirinden güzel :) paylaşımın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. görüntü olarak harika .. ben hala elimi süremedim bozulmasın diye :-)) biraz da dediğin gibi taşlaşır diye korkuyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elinle dokunmazsan sorun olacağını düşünmüyorum.

      Sil
  3. Bende de var ama hala kullanmadım :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel gözüküyor kokusunun da güzel diye hatırlıyorum ben pembenin tonuna bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu çok güzel.İki rengin karışımı da harika !

      Sil
  5. Renkler çok güzel, görüntüsü zaten harika..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma