3 Haz 2020

NASCITA CONFETTI MAKYAJ FIRÇA SETI YORUMLARI

Bugün Nascita'ya ait minik bir fırça setini inceleyeceğiz.Fırçalarla ilgili genel görüşümü öğrenmek için sizi yazımı sonuna kadar okumaya davet ediyorum.
Nascita markasının Confetti Fırça Serisi mutlaka gözünüze çarpmıştır.Renkli sap tasarımıyla dikkat çeken bu seri, oldukça kullanışlı standart boy fırçalara sahip.Ben elimdeki fırça çokluğu nedeniyle bu seriden yeni bir fırça almak istemedim ancak Gratis alışverişlerimden birinde küçük boy Nascita Confetti Fırça Seti indirimli görünce dayanamayıp aldım.
Seyahatlerde fırçalarımdan kimisi kendine yeterince yer bulamayıp kimileri ise fermuara takılıp makyaj çantası mağduru olunca bunun gibi küçük boy fırçalar seyahatlerde kullanışlı olur diye düşündüm.
Nascita Makyaj Fırçası
Set içeriği pudra fırçası,kapatıcı fırçası ve far fırçasından oluşuyor.Sentetik kıllar alışageldiğimiz Nascita kalitesinde olup oldukça yumuşaklar.Son derece hafif malzemeden yapılmış olmaları ve kısa boyları sayesinde makyaj çantasında ağırlık yapmayıp yer kaplamıyorlar.

Pudra fırçası olarak kullanılan fırça tüm yüze pudra uygulamak için küçük olsada allık,aydınlatıcı ya da bronzer uygulama konusunda yardımcı oluyor.Burun,göz altı ya da alına bölgesel pudralama yapmak için de kullanılabilir.
Yassı sayılabilecek formdaki kapatıcı fırçasını da göz altına kapatıcı uygulamak ya da aydınlatıcı için kullandığım zamanlar oldu.Bu konuda görevini kolaylıkla yerine getirdiğini söyleyebilirim.
Far fırçası, tek bir rengi göz kapağına dağıtmak ya da başka bir fırça ile uygulanan farı iyice oturtmak için kullanılabilecek bir ürün.Yoğun ve yumuşak kıl yapısı sayesinde bu fırçayı kullanarak farımı dağıtmakta zorlanmıyorum.
Nascita Makyaj Fırçası Yorumları
Bu fırçayı aldığım dönemde 60 küsürlerde olan fiyatının 33 lira civarına inmiş olduğunu çok iyi hatırlıyorum.Bu yazıyı yazarken güncel fiyatını görmek için sitesine baktığımda yeni bir kampanya ile 20 lira civarında kesinlikle alınabilir bir fiyata satışta olduğunu gördüm.
Nascita Makyaj Fırçaları

Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse; 
Bu fırçaları evde günlük makyaj yapmak için kullandığım fırçalardan ayrı tutuyorum.Tabii ki evde pudramı,allığımı uygulamak için bu setteki fırçayı tercih etmem.Ancak seyahate götürdüğüm makyaj fırçası sayısını azaltmak ya da iş yerinde kullandığım makyaj çantasına atıvermek için iyi bir alternatif olduklarını düşünüyorum.
Özellikle 30 lirayı aşmayan bir bütçe ayırırsanız alışverişinizden memnun kalabilirsiniz.

Daha önce yazmış olduğum diğer Nascita inceleme yazılarıma göz atmak isterseniz;



12 yorum:

  1. Markadan ne aldıysam bana denk gelip bir şekilde sorun çıktığı için bunları çok beğenmekle birlikte pas geçtim. ama normal fırçalarından bir tane desenlerinin cazibesine kapılıp aldım ama kullanmadım daha :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o bir ara çok popüler olan kontur fırçası ve pembe seri fırçalardan birinde bende sorun yaşadım.Sap birleşme kısmı hareket ediyor.Her gün kullansam ya da dikkat etmesem muhtemelen ayrılacak.

      Sil
  2. Çok gğzelmiş bunlar da.. Makyaj fırçalarını aşırı seviyorum yaa.. :)

    YanıtlaSil
  3. Bu seti merak ediyordum. Bir ara ben de bakarım

    YanıtlaSil
  4. Yanımda fırça taşımayı sevmiyorum ama bu minik boylar pratik görünüyor. Tekrar indirime girerse bakayım ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu yazıyı hazırlarken indirimdeydi. Hala aynı fiyattaysa kaçırma bence:)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma